SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
Czy ktoś ze Szczecina wybiera się jutro na stadion?
A dodatkowo mam takie pytanie... Czy totalny laik z dziedziny biegania (zawsze wolałam biec szybko ale krótki dystans) znajdzie dla siebie jutro tam jakieś miejsce? Czy umrze przy pierwszym kółku?
A dodatkowo mam takie pytanie... Czy totalny laik z dziedziny biegania (zawsze wolałam biec szybko ale krótki dystans) znajdzie dla siebie jutro tam jakieś miejsce? Czy umrze przy pierwszym kółku?
- Emilka_zs
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wybieram się za tydzień. Dowiedziałam się o tej akcji 2h za późno
Też dopiero zaczynam, tzn. wracam po kilku latach przerwy. Kiedyś biegałam z psem, na krótkich dystansach ale za to regularnie
Do zobaczenia!
Też dopiero zaczynam, tzn. wracam po kilku latach przerwy. Kiedyś biegałam z psem, na krótkich dystansach ale za to regularnie
Do zobaczenia!
- Emilka_zs
- Rozgrzewający Się
Właśnie, bo ja tylko kilka minut ładnie potruchtam, wczoraj pobiegłam pierwszy raz.
W każdym razie będzie nas dwie
Damy radę! Choćbyśmy mieli czołgać się w drodze powrotnej
-
- Rozgrzewający Się
Ładnie truchtasz "tylko" kilka minut? Obawiam się, że dla mnie te kilka będzie "aż"Emilka_zs pisze:Właśnie, bo ja tylko kilka minut ładnie potruchtam, wczoraj pobiegłam pierwszy raz.
Nigdy nie byłam zwolenniczką dłuższego biegania, wolałam pływać, skakać... Nawet nie mam dobrego obuwia.
Zawsze znajdywałam jakąś wymówkę. A to nie ma z kim, a to pogoda nie taka, jakby się chciało.. A teraz coś mnie naszło - chcę spróbować i może uda mi się połknąć przysłowiowego bakcyla.
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
Nikt się nie będzie czołgał po treningu! Na pewno z uśmiechem na buzi zejdziecie z bieżni.
Jeżeli macie znajomych, dzieci, mężów, babcie, dziadków i chcecie zadbać o ich zdrowie to zapraszamy na prawdę wszystkich !
Jeżeli macie znajomych, dzieci, mężów, babcie, dziadków i chcecie zadbać o ich zdrowie to zapraszamy na prawdę wszystkich !
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
A czy ludzie, którzy biegają już jakiś czas (ja np. 2 miesiące) też mogą przyjść? Ma to sens, czy to na prawdę tylko dla zupełnych nowicjuszy? Pytam, bo jestem ze Stargardu Szcz. i nie wiem, czy mam specjalnie jechać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
witam! Ja jutro będę , chyba że bedzie burza z piorunami i biegam juz dłuzszy czas. To akcja dla wszystkich i jestem pewna ,ze trener tak nas ' ustawi" ,ze nikt nie bedzie sie nudził .Do zobaczenia wszystkim !