Wg ICM w Gdańsku nie powinno padać ale temp. nie będzie rozpieszczać
Jako że będę na takim spotkaniu pierwszy raz jestem ciekawy czy dużo nas będzie ?
Może ktoś się pokusi o powrót alejką nadmorską do Gdańska Centrum ?
wie ktoś może, czy spotkanie odbędzie się na Kazimierza Górskiego, czy może jednak na Wiejskiej, bo przecież tam istnieje stadion lekkoatletyczny AWFiS?
Informacja na stronie jest taka że spotkanie odbędzie się na ulicy Kazimierza Górskiego, wiec to już jest Sopot Wyścigi.
Też mnie to zdzwiło ale będzie sprawiedliwie dla ludzi z Gdańska i Gdyni
Też byłem Bardzo fajnie.
Spodziewałem się mniejszej ilości ludzi ale miło się rozczarowałem. Oby tak dalej.
Prowadzenie na luzie. I to się liczy.
Przyjemnie się biega po odpowiedniej nawierzchni.
Szkoda tylko, że wszyscy szybko się zmyli po bieganiu. Nie zdążyliśmy sobie pogadać.
Ja jeszcze zostałem. Zrobiłem 3 kółka i pogadałem z miła trenerką
Czołem
Pięć minut temu wróciłem z biegania. Nie chciało mi się jak diabli ale uparłem się Z rozgrzewką i rozciąganiem trwało wszystko 40 minut. Dobrze, że poleciałem. Od byłej stołówki uniwerku do byłego rynku w Oliwie i z powrotem. Nie wiem tylko ile to kilosów. Do soboty nabiorę formy
Hej:) Mam na imię Magda i chciałabym zacząć biegać:) Kondycję mam b. słabą, a idzie wiosna i trzeba coś z tym zrobić:) Chciałabym wybrać się na organizowane przez Was treningi - czy w sobotę za tydzień nie będzie za późno - tzn. wiem, że już zaczęliście i martwię się, czy nie będę odstawać za bardzo..jestem naprawdę początkująca;) Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam;)