Witam biegaczy z Mielca i okolic.
Dziś nieoficjalnie rozpoczęła wspólne treningi grupa biegaczek i biegaczy z naszego Regionu.
Frekwencja - 10 osób - co napawa mnie osobiście wielkim optymizmem. Mam nadzieje że się podobało.
Dla chętnych: wspólne zajęcia w każdą niedzielę godz. 9:30, zaczynamy obok DH Orzech.
W razie pytań telefon do mnie 790487338.
Mielecka Grupa Biegowa
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Beatka,
będzie trudno gdyż przygotowujemy coraz szerszy program.
Musisz wiedzieć że bez Twojego impulsu Grupa mogłaby nie powstać, za to wielki szacunek.
Jest dużo chętnych,mamy wsparcie LKS-u i mediów, ale trzeba najpierw wyłowić takich pasjonatów jak Ty,
którzy faktycznie wskażą kierunek Naszej Grupie.
p.s. potrenowałbym w tygodniu ale mam w głowie cały czas maraton w Krakowie i być może zdążę się przygotować co wymaga dużo poświęceń.
będzie trudno gdyż przygotowujemy coraz szerszy program.
Musisz wiedzieć że bez Twojego impulsu Grupa mogłaby nie powstać, za to wielki szacunek.
Jest dużo chętnych,mamy wsparcie LKS-u i mediów, ale trzeba najpierw wyłowić takich pasjonatów jak Ty,
którzy faktycznie wskażą kierunek Naszej Grupie.
p.s. potrenowałbym w tygodniu ale mam w głowie cały czas maraton w Krakowie i być może zdążę się przygotować co wymaga dużo poświęceń.
-
- Rozgrzewający Się
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że będzie mi trudno przebiec całą trasę. Roczna przerwa od biegania zrobiła niestety swoje, ale mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej i w końcu uda mi się pokonać 10 km tak jak dawniej Na razie w tygodniu biegam sama, właśnie wróciłam z treningu.
Do maratonu jest jeszcze trochę czasu, więc myślę, że na pewno zdążysz się przygotować
Do maratonu jest jeszcze trochę czasu, więc myślę, że na pewno zdążysz się przygotować
Beata
-
- Rozgrzewający Się
http://www.zabieganimielec.pl
i facebook
zapraszamy po poprzednim kontakcie gdyż np. teraz pochorowała się większość członków
i facebook
zapraszamy po poprzednim kontakcie gdyż np. teraz pochorowała się większość członków