Muzyka III Praskiej Dychy
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam szalenie serdecznie o wpisywanie swoich typów muzycznych na III Praską Dychę (24.10, Park Skaryszewski Warszawa, start godz. 12.00). Wszystkie wzięte zostaną pod uwagę przy komponowaniu playlisty, która towarzyszyć Wam będzie w trakcie biegania.
Tylko proszę - kawałki do 8 minut długości:)) (aha, główny temat z "Rocky'ego" już dawno zapisany...)
Zaglądajcie regularnie na naszą stronkę na www.sciezki-biegowe.pl i www.praskadycha.pl. Pozdrawiam i na typy muzyczne czekam.
Tylko proszę - kawałki do 8 minut długości:)) (aha, główny temat z "Rocky'ego" już dawno zapisany...)
Zaglądajcie regularnie na naszą stronkę na www.sciezki-biegowe.pl i www.praskadycha.pl. Pozdrawiam i na typy muzyczne czekam.
-
- Rozgrzewający Się
Hey.
Licze, że dzięki temu ze jestem pierwszy z propozycjami to zostaną one poważnie rozważone, szczególnie, że to bedzie moja pierwsze 10km:)
1. U2 - Elevation,
2. Rage Against The Machine - Bombtrack
3. Niemen - Sen o Warszawie,
Licze, że dzięki temu ze jestem pierwszy z propozycjami to zostaną one poważnie rozważone, szczególnie, że to bedzie moja pierwsze 10km:)
1. U2 - Elevation,
2. Rage Against The Machine - Bombtrack
3. Niemen - Sen o Warszawie,
-
- Stary Wyga
no tak, co do U-2 mieliśmy to i tak w planach... dzięki
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:40:50
- Życiówka w maratonie: 03:33:41
Reet Petite
Tak przy okazji, ile to będzie okrążeń Sakryszaka? Obstawiam z 5 ale mogę się mylić (nigdzie nie znalazłem takiej informacji)
Tak przy okazji, ile to będzie okrążeń Sakryszaka? Obstawiam z 5 ale mogę się mylić (nigdzie nie znalazłem takiej informacji)
Nie boję się gdy ciemno jest, bo mam latarkę i GPS
-
- Wyga
Deine Lakaien "Into my arms" i "Reincarnation"
Iron Maiden "Brave new world"
Iron Maiden "Brave new world"
-
- Stary Wyga
fajne kawałki, wszystkie spisane