Witam!
Poszukuję niepełnej ekipy albo 3-ech osób (plus jednego rezerwowego), które chciałyby pobiec w biegu - 12godzinny Podziemny Bieg Sztafetowy w Bochni w dniu 5-7marzec.
Wszystkie dokładne dane o biegu są na stronie biegu: http://www.sztafetabochnia.pl/regulamin.html
Do biegu pragnę podejść bardziej rekreacyjnie i też takiej sztafety / osób poszukuję. Wynik taki, żeby się dobrze bawić bez ciśnienia.
Poszukuję osób pewnych i zdecydowanych. Do przebięgnięcia na każdego uczestnika sztafety jest około trzy godziny, przy czym nie musi to być bieg ciągły. Można zmieniać się w sztafecie co pętle (czyli 2420m). Opłata startowa dla sztafety to 350zł! Czyli 87,5zł na osobę. W cenie są:
- Każdy z zawodników otrzyma: koszulkę, pamiątkowy medal, dyplom, pakiet upominków, napoje i posiłek.
- ZAKWATEROWANIE: Bezpłatne w kopalni soli (z piątku na sobotę oraz z soboty na niedzielę), temp. ok. 15 stopni, należy zabrać ze sobą śpiwór.
Zgłoszenia należy wysyłać w dniach 1 - 10 luty 2010r. Jest więc trochę czasu ale:
- jeżeli mogę do jakiejś sztafety dołączyć prosiłbym o kontakt,
- jeżeli znajdą się osoby chętne na skompletowanie drużyny - czekam na wiadomości.
Poszukiwana kompania na 12h Podziemny Bieg Sztafetowy
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jestem chętny. Pytałem się już swoich znajomych i żaden się nie zadeklarował na 100%, więc wolałbym dołączyć do pewniaków. Nastawienie również rekreacyjne i przygotowawcze przed kwietniowymi maratonami
W marcu zamierzam już robić weekendowe wybiegania powyżej 30km, więc jak znalazł