Gliwice
-
- Wyga
Siema ;d
tak sobie biegam i biegam po tych gliwicach i praktycznei w ogole nie spotykam ludzi którzy biegają.
Jeżeli jest ktoś kto biega w tym miejscach, które zaraz wymienie - moze sie do mnie odezwac, pobiegamy wspolnie ;d
1. Pola, za pochem. Biegnę tam od ulicy daszyńskiego, przebiegając koło działek i kończąc w lesie koło kozłowa.
2. Lasek koło stadionu piasta
3. Wzdłuż naszej kochanej i czystej rzeki kłodnicy, zaczynając od "bocznego" wjazdu na arene. (tu biegam jak mam mało czasu, poniewaz jest to lokalizacja dosc blisko mojemu aktualnemu miejscu zamieszkania), lipne miejsce... ale zawsze.
tak sobie biegam i biegam po tych gliwicach i praktycznei w ogole nie spotykam ludzi którzy biegają.
Jeżeli jest ktoś kto biega w tym miejscach, które zaraz wymienie - moze sie do mnie odezwac, pobiegamy wspolnie ;d
1. Pola, za pochem. Biegnę tam od ulicy daszyńskiego, przebiegając koło działek i kończąc w lesie koło kozłowa.
2. Lasek koło stadionu piasta
3. Wzdłuż naszej kochanej i czystej rzeki kłodnicy, zaczynając od "bocznego" wjazdu na arene. (tu biegam jak mam mało czasu, poniewaz jest to lokalizacja dosc blisko mojemu aktualnemu miejscu zamieszkania), lipne miejsce... ale zawsze.
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Pola za POCH-em i las za działkami to przecież istna biegowa autostrada. Ciągle ktoś tam biega, aktualnie z wyjątkiem mnie, bo jestem przeziębiona
Najgorzej będzie tam jesienią jak działkowcy zaczną palić liście na działkach.
Jakby co, to mogę się dołączyć. Biegam popołudniami. Tempo jakieś 5:50-6:00/km.
Na trasie Kłodnica-Arena też parę razy widywałam osoby.
Lasek koło stadionu "Piasta" jest super do biegania (znajomi tam biegają), ale niestety daleko mam.

Jakby co, to mogę się dołączyć. Biegam popołudniami. Tempo jakieś 5:50-6:00/km.
Na trasie Kłodnica-Arena też parę razy widywałam osoby.
Lasek koło stadionu "Piasta" jest super do biegania (znajomi tam biegają), ale niestety daleko mam.
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak więc mamy dwa tematy "Gliwice".
W temacie "GLIWICE!!!" już było trochę dyskusji m.in. na temat wspólnego biegania. Jak do tej pory to gliwiczanie jakoś wolą sami biegać.
Ja osobiście piszę się na treningi za POCH-em, ale pewnie dopiero pod koniec września. Jak pisałam jestem przeziębiona (antybiotyk), jutro idę do kontroli i pewnie jeszcze trochę pochoruję, ponieważ nadal kaszlę i kaszlę, aż płuca chcą mi wyskoczyć.
W temacie "GLIWICE!!!" już było trochę dyskusji m.in. na temat wspólnego biegania. Jak do tej pory to gliwiczanie jakoś wolą sami biegać.
Ja osobiście piszę się na treningi za POCH-em, ale pewnie dopiero pod koniec września. Jak pisałam jestem przeziębiona (antybiotyk), jutro idę do kontroli i pewnie jeszcze trochę pochoruję, ponieważ nadal kaszlę i kaszlę, aż płuca chcą mi wyskoczyć.
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tutaj macie fajną trasę http://sportstracker.nokia.com/nts/work ... id=1297506
Wprawdzie nudna, ale idealna do treningów kombinowanych - brak studzienek, mały ruch (pieszy/rolkowy).

-
- Rozgrzewający Się
witam:)
bardzo spodobała mi się ta stronka:) Jestem początkową biegaczką z Gliwic
Chętnie poznam innych biegaczy z okolic:)

- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak bardzo jesteś początkująca? Może masz ochotę dołączyć się do wyjazdu na 13 Bieg o Nóż Komandosa? Dla kobiet jest 6km. Wprawdzie większość biegów jest płatna (z reguły 5-30zł), ale przeżycie i atmosfera niesamowicie motywują.
-
- Rozgrzewający Się
hmmm:) Jestem bardzo początkująca biegam od 2 tyg:) trasa około 5 km:) wiec? Sam widzisz podziękuje za zaproszenie:)Ale jak tylko moja forma podrośnie to dlaczego nie

- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to na wiosnę się szykujjosephinka pisze:hmmm:) Jestem bardzo początkująca biegam od 2 tyg:) trasa około 5 km:) wiec? Sam widzisz podziękuje za zaproszenie:)Ale jak tylko moja forma podrośnie to dlaczego nie![]()

-
- Rozgrzewający Się
Tak na wesoło, to od jakiegoś czasu gonie jakąś Panią biegającą od ulicy daszyńskiego przez pola na działki i potem gdzieś dalej, ale przez te dziury nie mogę jej dogonić.
Przez ten skręt kostki mam jakiegoś stressa i Pani mi ucieka.
A swoją drogą bieganie popołudniami na polach sie kończy bo ciemno. We Weekendy jeszcze można ale wieczorami to już chodniki z latarniami niestety .

Przez ten skręt kostki mam jakiegoś stressa i Pani mi ucieka.
A swoją drogą bieganie popołudniami na polach sie kończy bo ciemno. We Weekendy jeszcze można ale wieczorami to już chodniki z latarniami niestety .
-
- Rozgrzewający Się
To nie Ja:) Ja biegam w okolicach Radiostacji:) Pozdrawiam