Bielsko-Biała/ Zapraszam!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
witam wszystkich!
Jestem nowy na forum...
Zapraszam do wspólnego biegania i wymianę doświadczeń...
Piszczcie i do zoba na trasach...
--
pozdro
Tyso
Jestem nowy na forum...
Zapraszam do wspólnego biegania i wymianę doświadczeń...
Piszczcie i do zoba na trasach...
--
pozdro
Tyso
Ostatnio zmieniony 26 maja 2009, 13:04 przez tyso, łącznie zmieniany 1 raz.
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
witamy, ja z Czechowic-Dz. od dawna biegasz??
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
-
- Rozgrzewający Się
Witam ponownie!
Biegam od roku.
Teraz mogę powiedzieć, że odkryłem zajebistą paSJĘ w życiu.
Brałem dziś udział w biegu Fiata.
Poszło super.
A ty jak długo biegasz i gdzie?
Może coś w Bielsku pobiegamy treningowo>
Pzdr
Dawid
Biegam od roku.
Teraz mogę powiedzieć, że odkryłem zajebistą paSJĘ w życiu.
Brałem dziś udział w biegu Fiata.
Poszło super.
A ty jak długo biegasz i gdzie?
Może coś w Bielsku pobiegamy treningowo>
Pzdr
Dawid
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Jako, że znowu nas trochę wiecej biega dzięki akcji Biegam bo Lubie, proponuje w tym miejscu uruchomic coś w rodzaju tablicy ogłoszeń (może nie wszyscy korzystają z facebooka).
Dla nie poinformowanych: biegamy w każdą sobotę o gdoz. 10.00 na stadionie w Wapienicy ul. Jaworzańska 120
Nie bawem przenosimy się w teren prawdobodobnie do Laskau Cygańskiego.
Dla nie poinformowanych: biegamy w każdą sobotę o gdoz. 10.00 na stadionie w Wapienicy ul. Jaworzańska 120
Nie bawem przenosimy się w teren prawdobodobnie do Laskau Cygańskiego.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
-
- Rozgrzewający Się
Cześć Jarek
Apropos aktywności - zwidzę, że zaczęliśmy o tej samej godzinie akcję informacyjną w necie, tyle tylko że przez przypadek swój post wkleiłem w "Biegi górskie", ale co tam ... w sumie Bielsko i góry są niedaleko.
Poza tym jeszcze nie jestem biegły w te klocki ... ale "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz"
Dzięki za dzisiejszy trening. Zaraz wpadam na jakieś inne portale biegowe. Trzeba zrobić hałas !!!
Pomysł ze ścieżkami biegowymi bardzo mi się spodobał. Jak będziesz miał jakiś konkretny projekt, może spróbuję nim zainteresować kilku znajomych tematem reklamy/sponsoringu.
Do zobaczenia. Może w czwartek się wybiorę do Straconki.
Przypomnij mi tylko godzinę i zostaw może jakiś namiar na siebie.
Apropos aktywności - zwidzę, że zaczęliśmy o tej samej godzinie akcję informacyjną w necie, tyle tylko że przez przypadek swój post wkleiłem w "Biegi górskie", ale co tam ... w sumie Bielsko i góry są niedaleko.
Poza tym jeszcze nie jestem biegły w te klocki ... ale "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz"
Dzięki za dzisiejszy trening. Zaraz wpadam na jakieś inne portale biegowe. Trzeba zrobić hałas !!!
Pomysł ze ścieżkami biegowymi bardzo mi się spodobał. Jak będziesz miał jakiś konkretny projekt, może spróbuję nim zainteresować kilku znajomych tematem reklamy/sponsoringu.
Do zobaczenia. Może w czwartek się wybiorę do Straconki.
Przypomnij mi tylko godzinę i zostaw może jakiś namiar na siebie.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Spoko usunołem to.
Pamietaj że w czwartek spod sklepu turystycznego "igosprt" o gdoz. 18.00 też sie spotykamy. Tu czeka nieco inny trening. W górach na długiej i ciemnje trasie
Jak tylko sniegi beda również w jakieś dni bedziemy na biegówkach się organizować.
Pamietaj że w czwartek spod sklepu turystycznego "igosprt" o gdoz. 18.00 też sie spotykamy. Tu czeka nieco inny trening. W górach na długiej i ciemnje trasie
Jak tylko sniegi beda również w jakieś dni bedziemy na biegówkach się organizować.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich.
Jestem nowy, choć biegam regularnie w okolicach os. Beskidzkiego, Karpackiego, lotniska, Dębowca i czasem na innych trasach do kilku kilometrów.
Co do pory biegania to aktualnie pasują mi w tygodniu wieczory (praca), a w weekendy różnie.
Chętnie się do kogoś przyłączę.
Jestem nowy, choć biegam regularnie w okolicach os. Beskidzkiego, Karpackiego, lotniska, Dębowca i czasem na innych trasach do kilku kilometrów.
Co do pory biegania to aktualnie pasują mi w tygodniu wieczory (praca), a w weekendy różnie.
Chętnie się do kogoś przyłączę.
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Zapraszam zatem w każdy czwartek o 18:15 do Straconki. Ruszamy spod sklepu turystycznego IGOSPORT przy ul Górskiej 7. Już jutro kolejne spotkania. W razie wątpliwości proszę o kontakt: biuro@igosport.pl
Pozdrawiam,
Bartek
Zapraszam zatem w każdy czwartek o 18:15 do Straconki. Ruszamy spod sklepu turystycznego IGOSPORT przy ul Górskiej 7. Już jutro kolejne spotkania. W razie wątpliwości proszę o kontakt: biuro@igosport.pl
Pozdrawiam,
Bartek