MIELEC POCZĄTKUJĄCY

Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam szukam ludzi którzy chcą zacząć biegać przy tym się świetnie bawić chętnie pobiegam w grupie i wieczorami zapraszam mój kolega też zaczyna więc będzie nas już dwóch czekam na propozycje.Pozdrawiam.Podaję email hultaj22@interia.pl. Mój numer gg 6690003.Nie zawsze jestem ale email często sprawdzam. Może rozruszamy ten nasz Mielec.Pozdrawiam wszystkich początkujących i chętnych piszcie.
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2008, 13:48 przez Łukasz81, łącznie zmieniany 2 razy.
New Balance but biegowy
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jeszcze chciałbym dodać że może uda się stworzyć grupę ludzi początkujących w różnym wieku którzy chcą zacząć biegać.Jak byłem w belgi to spotykałem takie grupy ludzi fajna sprawa.A tak na marginesie to w grupie jest zawsze raźniej.Czekam na propozycję wspólnego biegania,ja też zaczynam.Mam dobre informacje tylko dzisiaj udało mi się już zachęcić kilka osób fajna sprawa.Czekam nawet na smsy zależy nam żeby było nas jak najwięcej wszyscy zaczynamy.Można się przyłączyć w każdym wieku czekamy na was wszelkie informacje pod num.798549594.Pozdrawiam mielec.
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich początkujących dzisiaj wieczorem 9.04.08 biegnę o godzinie 20 startuje z ronda na smoczce koło małego skejt-parku w stronę ulicy Witosa.Chętnych zapraszam do wspólnego biegania.Pozdrawiam wszystkich.
kopytko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jestem trochę truchtającą mielczanką i chętnie do was dołączę. Dajcie znać kiedy i gdzie będziecie biegać to postaram się być. Pozdrawiam
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam jeżeli chcesz to ja dzisiaj biegnę z o godzinie 20:30.Ruszam z pod Merkury-market ulica Korczaka w stronę a&k i potem tam w głąb tej ulicy spokojnie i leciutko.Chyba że zdążysz mi odpowiedzieć na gg lub na forum to mogę podbiec do ciebie i razem gdzieś potruchtamy a w przyszłym tygodniu deklaruje się więcej osób.W tą niedzielę planuję pobiegać w lesie na smoczce.Czekam na propozycję godzinowe.Pozdrawiam.
kopytko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie było mnie bo nie wiedziałam że jeszcze dzisiaj będziesz biegać. Szkoda że wcześniej tu nie zajrzałam. Na niedziele proponuję godzinę 7 albo 8 rano. A gdzie jest ten las na smoczce? Jakoś go nie kojarzę...
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam najlepiej spotkajmy się o godz 7 w niedzielę koło sklepu "ORZECH"na smoczce.On jest przy drodze w kierunku rzeszowa.A stamtąd wbiegniemy sobie ścieżką do lasu.Tak więc czekam jutro i zapraszam wszystkich.Niedziela 13.04.08 START 7 rano spod sklepu "ORZECH" na smoczce.Pozdrawiam wszystkich biegaczy z Mielca.
Sławekkk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:hej:
Dołączę po chorobie. Fajnie że jest grupa chętnych do zabawy biegowej.
Proszę Was umawiajcie się na forum, będę mógł w każdej chwili przyłączyć się.

Zastanówcie się nad godziną, organizm po całym tygodniu zwykle w niedzielę chciałby dłużej leżakować, druga sprawa to że ktoś mieszkajacy np. na Borku musi poświecić chwilę na dojazd. Mi to nie przeszkadza bo mam las "pod nosem"
Dobrej pogody jutro.
(slawekklimek@op.pl)
Sławekkk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:hej:
Dołączę po chorobie. Fajnie że jest grupa chętnych do zabawy biegowej.
Proszę Was umawiajcie się na forum, będę mógł w każdej chwili przyłączyć się.

Zastanówcie się nad godziną, organizm po całym tygodniu zwykle w niedzielę chciałby dłużej leżakować, druga sprawa to że ktoś mieszkajacy np. na Borku musi poświecić chwilę na dojazd. Mi to nie przeszkadza bo mam las "pod nosem"
Dobrej pogody jutro.
(slawekklimek@op.pl)
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Masz rację z tą godziną w następna niedzielę postaramy się to zrobić troszkę później.Ja będę się się starał zapraszać i umawiać spotkania na forum a także dzisiaj jestem do dyspozycji na gg i pod e-mail.Oby tylko nie padało. Jutro czekam pod Orzechem na smoczce.Wczoraj biegałem sam ale myślę że to się wszystko zmieni już niebawem.Zachęcam wszystkich którzy zaczynają chcą zacząć. "POBIEGAJMY RAZEM" i niech ludzie o nas usłyszą.Jeszcze raz gorąco wszystkich zapraszam wiek czy też poziom zaawansowania nie ma znaczenia liczy się wspólna zabawa.Pozdrowienia dla wszystkich.Miłej soboty.Do zobaczenia jutro.
kopytko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mi się wydaje że to jest dobra godzina. Z własnego doświadczenia wiem że jak się nie wstanie rano to leży się do południa a potem jak się już wstanie to się nic nie chce.
Ja mieszkam na Borku i chętnie poświęcę te kilkadziesiąt minut na dojście. Uważam że jak ktoś naprawdę chce pobiegać to wstanie rano i przyjdzie. Do zobaczenia jutro pod ORZECHEM.
Pozdrawiam, kopytko
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No to świetnie do zobaczenia jutro i czekamy na resztę.Pozdrawiam cię i miłego wieczoru.
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich gorąco dzisiaj odbył się pierwszy zaplanowany bieg po leśnych dróżkach w Mieleckim lesie.Fakt że było nas tylko dwoję(nikt nie mówił że będzie łatwo), ale przede wszystkim WIELKIE BRAWA DLA KOLEŻANKI "KOPYTKO" z którą miałem przyjemność pobiegać.Tempo spokojne piękny las,świeże powietrze i super widoki a przy tym świetna i zdrowa zabawa. Jeszcze raz dziękuje że ktoś przyszedł.Na ścieżce spotkaliśmy dwoje innych starszych wiekiem od nas biegaczy kto wie może się przyłączą.Ja i Kopytko deklarujemy się na przyszłą niedzielę, godzinę podam na forum. Zapraszam za tydzień.MIELEC POCZĄTKUJĄCY RUSZYŁ.Miłej niedzieli dla wszystkich.Pozdrawiam Łukasz81.
kopytko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za dzisiejsze wspólne bieganie. Muszę powiedzieć że było bardzo fajnie. Zachęcam i zapraszam wszystkich do przyłączenia się do naszej jak na razie 2-osobowej grupki. W przyszłą niedzielę też postaram się być. Pozdrawiam, kopytko
gadukopytka: 10288852
Łukasz81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich i zapraszam dzisiaj na wspólny trening o godz 20.00 ul.Siękiewicza koło straży pożarnej czekamy i zapraszamy.Oby nam pogoda dopisała.Więcej info pod 798549594.Pozdrawiam.A nie zpopminajcie o niedzieli godz 8.00.Pod Orzechem na smoczce.
ODPOWIEDZ