Listopad Grupy Trójmiasto
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W kazdą sobotę zapraszamy gorąco wszystkich chętnych na wspólny bieg po Lasach Sopockich. Szczególnie serdecznie zapraszamy poczatkujacych i tych wszystkich, którzy lubią biegać, ale nie podchodzą do tematu ze śmiertelną powagą.
Chcesz zacząć biegać, ale nie wiesz jak się do tego zabrać?
Lubisz biegać ale nie masz z kim? Wybierz się na spotkanie z nami! Formuła biegu jest otwarta dla wszystkich. Biegniemy bardzo, bardzo spokojnym tempem do Doliny Świemirowskiej i tam odbędzie się lekki trening biegowy.
Jak będzie ten trening wygladał? Zaczynamy od żwawego pięciominutowego marszu, póżniej lekka gimnastyka (rozciąganie). Po nim zaczynamy marszobieg w tempie ok. 7 minut na kilometr (jest to tempo nieco szybsze od marszu). Marszobieg będzie odbywał się na pętli wokół ogródków działkowych przylegających do lasu. Plusem jest to, że nikt się nie zgubi a z drugiej strony będziemy w bezpośredniej bliskości lasu. Dopasujemy się do tempa i poziomu najmniej wyrobionego uczestnika spotkania.
Bieg rozpoczynamy i kończymy wspólnie. Spotykamy się o 9:15 przed wejsciem głównym na AWFiS. Będzie można skorzystac z szatni, prysznica, będzie gdzie zostawić rzeczy.
Aby wiedzieć wszystko o bieganiu GT trzeba zaglądać rownież tutaj, no i wogóle być czujnym.
Chcesz zacząć biegać, ale nie wiesz jak się do tego zabrać?
Lubisz biegać ale nie masz z kim? Wybierz się na spotkanie z nami! Formuła biegu jest otwarta dla wszystkich. Biegniemy bardzo, bardzo spokojnym tempem do Doliny Świemirowskiej i tam odbędzie się lekki trening biegowy.
Jak będzie ten trening wygladał? Zaczynamy od żwawego pięciominutowego marszu, póżniej lekka gimnastyka (rozciąganie). Po nim zaczynamy marszobieg w tempie ok. 7 minut na kilometr (jest to tempo nieco szybsze od marszu). Marszobieg będzie odbywał się na pętli wokół ogródków działkowych przylegających do lasu. Plusem jest to, że nikt się nie zgubi a z drugiej strony będziemy w bezpośredniej bliskości lasu. Dopasujemy się do tempa i poziomu najmniej wyrobionego uczestnika spotkania.
Bieg rozpoczynamy i kończymy wspólnie. Spotykamy się o 9:15 przed wejsciem głównym na AWFiS. Będzie można skorzystac z szatni, prysznica, będzie gdzie zostawić rzeczy.
Aby wiedzieć wszystko o bieganiu GT trzeba zaglądać rownież tutaj, no i wogóle być czujnym.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak jest!
Dla mniej czujnych informacja z ostatniej chwili - w najbliższą niedzielę, 7-go listopada - spotykamy się o 15-tej na parkingu przed Grand Hotelem w Sopocie żeby lekkim biegiem uczcić World Run Day. W trakcie biegu będziemy zbierali datki na Dom Dziecka w Kartuzach.
Dla mniej czujnych informacja z ostatniej chwili - w najbliższą niedzielę, 7-go listopada - spotykamy się o 15-tej na parkingu przed Grand Hotelem w Sopocie żeby lekkim biegiem uczcić World Run Day. W trakcie biegu będziemy zbierali datki na Dom Dziecka w Kartuzach.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
10 osób /zdaje się/ w taką pogodę to naprawdę dobra frekwencja.
Ja zaliczylem swoją 20-tkę /mniej więcej/.
Ja zaliczylem swoją 20-tkę /mniej więcej/.
biegowa recydywa
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witajcie
Na początek garść konkretów. Wczorajsza zbiórka pieniążków na Dom Dziecka w Kartuzach przyniosła kwotę 505zł. Gdyby, ktoś zechciał jeszcze wesprzeć akcje, to przyjmuję słowne deklaracje wpłat do jutra do godziny 15. Przelałbym wtedy wyższą kwotę, a pieniążki podrzucilibyście mi przy okazji.
Jak otrzymam od Kledzika potwierdzenie konta, to prześle pieniążki przelewem, a skan umieszczę na stronie lub gdzieś na forum (wybierajcie).
Dziękuje Krzyśkowi, że ściągnął mnie na ten bieg, pozdrawiam szczególnie wszystkie nowe osoby, dziękuje za atmosferę, która pozwoliła mi przemyśleć parę spraw. Do zobaczenia!
Na początek garść konkretów. Wczorajsza zbiórka pieniążków na Dom Dziecka w Kartuzach przyniosła kwotę 505zł. Gdyby, ktoś zechciał jeszcze wesprzeć akcje, to przyjmuję słowne deklaracje wpłat do jutra do godziny 15. Przelałbym wtedy wyższą kwotę, a pieniążki podrzucilibyście mi przy okazji.
Jak otrzymam od Kledzika potwierdzenie konta, to prześle pieniążki przelewem, a skan umieszczę na stronie lub gdzieś na forum (wybierajcie).
Dziękuje Krzyśkowi, że ściągnął mnie na ten bieg, pozdrawiam szczególnie wszystkie nowe osoby, dziękuje za atmosferę, która pozwoliła mi przemyśleć parę spraw. Do zobaczenia!
- krzysztofbaran
- Dyskutant
Witam
Czy biegacie jutro? Moze inaczej, kto jutro bedzie?
pozdrawiam:)
Czy biegacie jutro? Moze inaczej, kto jutro bedzie?
pozdrawiam:)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nasze spotkania są na tyle pewne, że nie wahaj się przyjść jutro, pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja planuję pobiec z Karwin i dołączę do grupy przy źródełku, albo w innym miejscu na trasie.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pogoda dopisała, tzn. nie padało. Bardzo mnie ucieszyło dzisiaj, że biegły /jak drzewiej bywało/ dwie grupy: mocna z Ratkowskim i light, do której się dołączylem na 2 pętle, a potem jeszcze dokręcałem, tak ze w sumie przeczłapałem ok. 23 km.
(Edited by Olek at 12:48 pm on Nov. 13, 2004)
(Edited by Olek at 12:48 pm on Nov. 13, 2004)
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No raczej nie - napisałem, że czlapałem raczej. Faktycznie jednak czuję w kościach, że jeszcze trzeba będzie dużo 20tek nabiegać, żeby organizm znowu uznał takie obciążenie za coś normalnego.from Friend
Nie za ostro ?
biegowa recydywa
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Mam nadzieje, że pobiegamy te 20 wspólnie.Quote: from Olek on 2:21 pm on Nov. 13, 2004No raczej nie - napisałem, że czlapałem raczej. Faktycznie jednak czuję w kościach, że jeszcze trzeba będzie dużo 20tek nabiegać, żeby organizm znowu uznał takie obciążenie za coś normalnego.from Friend
Nie za ostro ?
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chętnie :)
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapraszam - ostatnio biegłem ok. 45`
Staram się zwykle wyruszyć z domu ok. 1h wcześniej /grupa dociera do źródełka o 9.40/, kawałek przez osiedle idę a potem to już bieg. Biegnę dosyć wolno.
Na ostatnim sobotnim biegu Cash zainteresowała się moją opcją biegową. Może zbierze się jakaś ekipa do dłuższego biegania?
Staram się zwykle wyruszyć z domu ok. 1h wcześniej /grupa dociera do źródełka o 9.40/, kawałek przez osiedle idę a potem to już bieg. Biegnę dosyć wolno.
Na ostatnim sobotnim biegu Cash zainteresowała się moją opcją biegową. Może zbierze się jakaś ekipa do dłuższego biegania?
biegowa recydywa