Grupa Górnośląska
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanko biegowe w tę sobotę, ok.11:20.
Chęć stawienia się, poza mną, wyrazili jak na razie Ulka i Lecho. Kto jeszcze???
Teraz biegać zaczynamy "PM+", czyli PM z lekką modyfikacją, dającą dystans ok.3-4km dłuższy.
Chęć stawienia się, poza mną, wyrazili jak na razie Ulka i Lecho. Kto jeszcze???
Teraz biegać zaczynamy "PM+", czyli PM z lekką modyfikacją, dającą dystans ok.3-4km dłuższy.
Matka, żona i biegaczka
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Potwierdzam, że będę. Frosty się też zapowiedział.
Mam nadzieję, że Was dogonię Jak na razie, tylko w poniedziałek udało mi się pobiegać.
Mam nadzieję, że Was dogonię Jak na razie, tylko w poniedziałek udało mi się pobiegać.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Cotton
- Wyga
Ja się zastanawiałem czy przyjechać, ale mnie grypa bierze Może innym razem. A jak nie, to pewnie się zobaczymy siódmego na KWRD. Pozdrawiam!
Stworzony by biec
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Świetnie -przybywajcie!
PM+ ma ok. 15km.
Cotton -kuruj się, wpadniesz następnym razem.
A co się dzieje z Lacertem?
PM+ ma ok. 15km.
Cotton -kuruj się, wpadniesz następnym razem.
A co się dzieje z Lacertem?
Matka, żona i biegaczka
- Lacert
- Wyga
Ja to albo pracuje, albo zajmuje się małą.
Pewnie wkrótce zaczne pisać na forum www.maluchy.pl :)
Mam już taki mały jednoosobowy fanklub, który stasznie rozpacza jak go zostawiam u mamy czy babci.
Niestety na PM w najblizszym czasie nie zdolam dotrzeć, choć mysle o wyjeździe do Ustronia na zawody.
Jak tam udało się sobotnie bieganie?
Frekwencja dopisała?
Pozdrawiam Lacert.
Pewnie wkrótce zaczne pisać na forum www.maluchy.pl :)
Mam już taki mały jednoosobowy fanklub, który stasznie rozpacza jak go zostawiam u mamy czy babci.
Niestety na PM w najblizszym czasie nie zdolam dotrzeć, choć mysle o wyjeździe do Ustronia na zawody.
Jak tam udało się sobotnie bieganie?
Frekwencja dopisała?
Pozdrawiam Lacert.
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Biegaliśmy w składzie: ja, Ulka, Lecho, Mikael, MarekC i ŁukaszJ.
Pogoda wspaniała, trasa wspaniała (przynajmniej ja tak sądzę) i nastroje pogodne. A po biegu szampan, którego fundatorką była Ulka, z racji swoich urodzin.
Żałuję, że w porę nie pomyślałam, żeby jakoś uruchomić, znaleziony przez nas w lesie, wojenny fajerwerk i wzmocnić nim huk otwieranego szampana
Pogoda wspaniała, trasa wspaniała (przynajmniej ja tak sądzę) i nastroje pogodne. A po biegu szampan, którego fundatorką była Ulka, z racji swoich urodzin.
Żałuję, że w porę nie pomyślałam, żeby jakoś uruchomić, znaleziony przez nas w lesie, wojenny fajerwerk i wzmocnić nim huk otwieranego szampana
Matka, żona i biegaczka