![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
http://www.endomondo.com/routes/89166720
jackma pisze:Na mapce to pół świata, w realu tylko 10km, a w towarzystwie jak 5Lukas75 pisze:Zrobiłem trasę w endo
http://www.endomondo.com/routes/89159816
może komuś się przyda (trochę improwizowałem ze stadionem ale 10 jestprawie jak z atestem
)
pozdrawiam
Tak to chyba na nas reagowali przechodnie i mieszkańcy.Tak to chyba reagowali osoby kto rzeczywiście idiotów jest wielu....
Swojego zawszę bronię, a sytuacja nas tak zszokowała, że wszyscy zaniemówili, miła atmosfera prysła jak bańka mydlana i z niesmakiem rozeszliśmy się do domów. Niestety dla normalnych ludzi ta akcja była szokiem. Na szczęście dobrze się skończyło.kadil pisze:Hej Jackma byłeś przy rowerze szybciej niż mój wzrok. Mógłbyś konkurować z Supermenem![]()
![]()
A swoją drogą to chyba mogliśmy wezwać policję bo inaczej będą próbować aż w końcu coś ukradną.
Dzięki za wspólny bieg, tempo takie że na Mikołowskim zapowiada się bardzo obiecująco.
a Twoja małżonka to też jest szybka i odważna, ruszyła na nich bez wahania.jackma pisze: Swojego zawszę bronię, a sytuacja nas tak zszokowała, że wszyscy zaniemówili, miła atmosfera prysła jak bańka mydlana i z niesmakiem rozeszliśmy się do domów. Niestety dla normalnych ludzi ta akcja była szokiem. Na szczęście dobrze się skończyło.
Adam brak mapki jest oczywisty, bo to bieg na orientacjęAdam_W pisze:
Co do Biegu Orzeskiego w najbliższą niedzielę - to nie rozumiem jak jeszcze na 3 dni przed biegiem nie podać mapki trasy - jakaś amatorszczyzna. Może być ciekawie na samym biegu.
we wtorek dostałem od organizatoró taką oto odpowiedź: "Mapa biegu będzie udostępniona jutro w godz. popołudniowych - mieliśmy małe niedociągnięcia z zamknięciem całej trasy na czas biegu i czekamy jeszcze na ostateczne wytyczne Policji." a ponieważ mapy dalej nie ma to istnieje domniemanie, że trasa dalej nie zamknięta i brak ostatecznych uzgodnień - oby tylko zdążli przed niedzielą ;-DAdam_W pisze: Co do Biegu Orzeskiego w najbliższą niedzielę - to nie rozumiem jak jeszcze na 3 dni przed biegiem nie podać mapki trasy - jakaś amatorszczyzna. Może być ciekawie na samym biegu.
Adam_W miał właśnie wątpliwą przyjemność poczuć uderzenie adrenaliny gdy "piesek" a raczej "mała krowa" próbowała go capnąć, ale na szczęście mu się to nie udało i żadnych zdaje się szkó nie dokonał, prawda Adamie?Asiula pisze:Przygód było więcej...
Kogo to piesek próbował chapnąć? Ręka cała? Nie ma ryski?
Asiula pisze:Przygód było więcej...
Kogo to piesek próbował chapnąć? Ręka cała? Nie ma ryski?
we wtorek dostałem od organizatoró taką oto odpowiedź: "Mapa biegu będzie udostępniona jutro w godz. popołudniowych - mieliśmy małe niedociągnięcia z zamknięciem całej trasy na czas biegu i czekamy jeszcze na ostateczne wytyczne Policji." a ponieważ mapy dalej nie ma to istnieje domniemanie, że trasa dalej nie zamknięta i brak ostatecznych uzgodnień - oby tylko zdążli przed niedzielą ;-DJacek L pisze:Adam_W pisze: Co do Biegu Orzeskiego w najbliższą niedzielę - to nie rozumiem jak jeszcze na 3 dni przed biegiem nie podać mapki trasy - jakaś amatorszczyzna. Może być ciekawie na samym biegu.