mar_jas pisze:
No to moja lista też się wydłużyła o jeden start...
16.09 Tychy - XVII MTBU 10km
Podoba mi się to... choć szkoda, że nie zobaczę tej rodzinnej rywalizacji
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
mar_jas pisze:
oj Olu, aż tak źle oceniasz nasze możliwości ?WajOla pisze:Ale szkoda, że nie mogę z Wami biecmoże nie skończycie jeszcze dalej biec ok 22? A na Orliku może być meta i pogaduchy- zapraszam
hahahahhaha dobre i prawdziweJacek L pisze:no, ale fakt, szkoda, że Cię nie będzie, a nie możesz namówić siostry aby Cię zastąpiła? nikt się przecież nie zorientuje?
mar_jas pisze:
Piotruś, możesz notować:
07.09 Krynica - Giełdowa Mila
08.09 Krynica - Życiowa Dziesiątka Taurona
30.09. Warszawa - 34. Maraton Warszawski
Co tam ciekawego mnie ominęło??Lukas75 pisze:Dzięki za fajny trening zrobił się trochę z narastającym tempem i dzięki temu poprawiłem rekord w teście Coopera 2,38km i mój najszybszy kilometr 4:42. Aż się boję jak umówimy się na coś innego niż spokojny bieg. Jeszcze raz dzięki za wspólny trening. Tej sytuacji na koniec też jakoś nie mogę zrozumieć oby już więcej nie miała miejsca.
Bezczelna próba kradzieży roweru Justyny, dwóch tych nieciekawych na naszych oczach wsiedli i "chcieli sobie pojeździć", podobno się pomylili.mar_jas pisze:
Co tam ciekawego mnie ominęło??
właśnie doczytałem u Ciebie......widać trzeba uważać nawet w Mikołowie..świat nie widziałjackma pisze:Bezczelna próba kradzieży roweru Justyny, dwóch tych nieciekawych na naszych oczach wsiedli i "chcieli sobie pojeździć", podobno się pomylili.mar_jas pisze:
Co tam ciekawego mnie ominęło??
Na mapce to pół świata, w realu tylko 10km, a w towarzystwie jak 5Lukas75 pisze:Zrobiłem trasę w endo
http://www.endomondo.com/routes/89159816
może komuś się przyda (trochę improwizowałem ze stadionem ale 10 jestprawie jak z atestem
)
pozdrawiam
Dzięki za trasę, ciekawe ile by wyszło gdybyś poprowadził ją tak jak biegliśmy, tzn "Starą drogą" a nie "Konstytucji 3 Maja" i "Mikołowską".Lukas75 pisze:Zrobiłem trasę w endo
http://www.endomondo.com/routes/89159816
może komuś się przyda (trochę improwizowałem ze stadionem ale 10 jestprawie jak z atestem
)
pozdrawiam
Miałes zostać, bo z nimi był nasz były sąsiad... czekał pewnie aż sobie pójdzieszmar_jas pisze:
właśnie doczytałem u Ciebie......widać trzeba uważać nawet w Mikołowie..świat nie widział