Ja zostawiam pod domemLukas75 pisze:Czyli auta pod stadionem i truchtem na start przy basenie (18:30 start) ?
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![spoko :spoko:](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ja zostawiam pod domemLukas75 pisze:Czyli auta pod stadionem i truchtem na start przy basenie (18:30 start) ?
z Toba nie gadamyjackma pisze: Ja zostawiam pod domem, truchtem pod basen, 4'/km przez Łaziska na stadion
, no i truchtem do domu. Wyjdzie tak 12km truchtu i 10km tempa
Będę płakał, bo nikt nie chce się ze mną bawićAsiula pisze:z Toba nie gadamyjackma pisze: Ja zostawiam pod domem, truchtem pod basen, 4'/km przez Łaziska na stadion
, no i truchtem do domu. Wyjdzie tak 12km truchtu i 10km tempa
![]()
Czekaj, czekaj... jak będę w Twoim wieku... to Cię dogonięjackma pisze: Będę płakał, bo nikt nie chce się ze mną bawić
Właśnie się dowiedziałem....zobaczę jak pójdzie w Krynicy..i może jednak pojawię się w Tychach na dziesiątceAsiula pisze:
Biegnij w Tychach dyszkę... znów będziesz miał okazję porywalizować z chrzestną
zostaw samochód u rodziców i razem potruchtamy pod basenAsiula pisze:Ja mam głupie pytanie...
Jutro zostawiacie samochód pod basenem czy stadionem? Gdzie start czy meta? :D
Ale nas potraktowałaśAsiula pisze:Ok...
to jednak będę mieć "opieke"
wandzik20 pisze:o szit, zapomniałem dodać link. http://www.biegambolubie.com.pl/biegamb ... olsce.html
No to moja lista też się wydłużyła o jeden start...kadil pisze:Hej też się zapisałem na Tyską połówkę. Za niedługo Piotrek nie nadążysz przesyłać listy biegów w których startujemy
Mam tylko jeden problem na Dziku jest też NW i moja żonka mogła by jak często to preferuję iść równolegle z kijami (oczywiście w barwach BBL), a w Tychach o NW nic nie widziałem. Pozostanie Jej tylko podawać bidonki.
.
Jutro raczej muszę przed Weekendem wypocząć i tyko rowerkiem do pracy pojadę, tak że na wspólną dyszkę raczej nie przyjdę, także życzę miłego biegania.
.
Będzie pod opieką starszego brata, więc nie ma obawWapel pisze:Powinienem wrócić do domu około 17.30 więc zaopiekujcie się tam dobrze Asiulą
ostatnio tak jej wypadają że w to ostatnie raczej nie uwierzę :DJacek L pisze:no ba, pewnie, że nie ma obaw, co więcej myślę, że śmiało możemy powiedzieć, iż tworzymy Biegową Brać, więc Asiula będzie pod opieką 8 braci :D i włos jej z głowy nie spadnie
Wapel pisze:ostatnio tak jej wypadają że w to ostatnie raczej nie uwierzę :DJacek L pisze:no ba, pewnie, że nie ma obaw, co więcej myślę, że śmiało możemy powiedzieć, iż tworzymy Biegową Brać, więc Asiula będzie pod opieką 8 braci :D i włos jej z głowy nie spadnie