Quote: from wojtek on 2:21 pm on Mar. 21, 2004
Mam dymek dla Joycat i Leszka ...

Podoba mi siê!
Ja niestety nie mam daru satyryczno-humorystycznego, wiêc siê nie w³±czê do konkursu, no - chyba ¿e mnie ol¶ni, ale z niecierpliwo¶ci± czekam na propozycje innych. Mi siê najbardziej podoba zdjêcie Ibexa, Nobbie i Piro - miny ch³opaków s± po prostu rewelacyjne!
Krótko o dzisiejszym bieganiu. Zrobili¶my dzi¶ najd³u¿szy trening ever: Kociemba i ja. 28 km. Biegli¶my oczywi¶cie w nieocenionym towarzystwie Leszka i Emalona, ale oni robili ju¿ d³u¿sze treningi.
Gdzie¶ w okolicach Góry Ojca zaczê³am siê zastanawiaæ, czy mój udzial w maratonie za dwa tygodnie nie jest jak±¶ wielk± pomy³k±, ale liczê na ³ut szczê¶cia - mimo w±tpliwo¶ci spróbujê dope³zn±æ do mety.
Puszcza Kampinoska jest ju¿ wiosenna. Zazieleni³y siê mchy i p±ki na drzewach. Liczne bagienne rozlewiska w¶ród drzew przywo³a³y w nas wspomnienie niezapomnianego filmu produkcji radzieckiej "Tak tu cicho o zmierzchu", którego akcja rozgrywa siê w czasie drugiej wojny ¶wiatowej w¶ród bia³oruskich mokrade³. Informacja dla Kociemby: istnieje spore prawdopodobieñstwo, ¿e wkrótce bêdê mia³a ten film na p³ytce. Piotr znalaz³ ¼ród³o na emule