KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30

kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

aaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze życzę Sławkowi 100 lat z tego 99 w biegu!! :hej: :hej: Niech Ci buty lekkie będą!!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:aaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze życzę Sławkowi 100 lat z tego 99 w biegu!! :hej: :hej: Niech Ci buty lekkie będą!!
Dokładam kolejne 100 lat , wszystkiego Naj !!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:
kozibar pisze:aaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze życzę Sławkowi 100 lat z tego 99 w biegu!! :hej: :hej: Niech Ci buty lekkie będą!!

i wieczorne 12 km w ramach walki z kryzysem :) A w piątek być może pobiegam nad Bałtykiem. Bo buty oczywiście jadą ze mną ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:
Dzięki wszystkim za życzenia. Postaram się nie zawieść ale nie obiecuję, że dociągnę do 200-tki. Chociaż fajnie by było, tyle lat biegania i od 67 na emeryturce :hahaha:

Pozdrawiam,
Sławek
Obrazek
Rózia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czas wracać z majowego weekendu i zawitać na pierwsze majowe spotkanie BiegamBoLubie. Jak zawsze spotykamy się w sobotę o 9.30 na stadionie LA:)
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

My jutro jedziemy na majówkę , inni po a my na)))!!! Opole , Szklarska Poręba, Praga a tak by tym co już byli było przykro PPPPPP :hej: Myśmy się męczyli w pracy to :teraz odpoczniemy, do zobaczenia jutro. :spoko:
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fajne fotki ... i znowu mnie nie ma. Chyba muszę w końcu przyjść w którąś sobotę :)
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W Opolu dopadły mnie stare kontuzje!!! i musiałem zejść z trasy ..wrrr ale honor rodziny uratowała Agnieszka 3:58:57 ))! Ta sytuacja zmusiła mnie wreszcie do wizyt u lekarzy. Miesiąc bez biegania , miesiąc stracony? Nie! coś tam będę robił hahahahah " Mamo ja wariat kup mi lotnisko" Co nie oznacza że nie będzie mnie na BbL-u i odpuszczę co niektórym trening! hahahah Nie ma lekko! Do zobaczenia wkrótce.
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Co nie oznacza że nie będzie mnie na BbL-u i odpuszczę co niektórym trening! hahahah Nie ma lekko!
Qrcze, a już myślałem, że mi się upiecze :oczko:
Bo ostatnio, przyznaję szczerze, trochę zaniedbałem biegowe szaleństwo. Trudno znaleźć mi czas poza weekendami. Cóż, to jest niestety koszt zabawy w Boba Budowniczego :grr:
"10" w Łodzi http://www.biegpiotrkowska.pl zbliża się wielkimi krokami a ja coś czuję, że tym razem chyba rekordu nie będzie... :nienie:
Ale jak zwykle - obiecuję powalczyć :hahaha:

Pozdrawiam,
Sławek

edit: Ciekawe czy coś wygrałem? Właśnie napisałem... 100 post w naszym kieleckim wątku BBL :hej:
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

slaweko pisze:edit: Ciekawe czy coś wygrałem? Właśnie napisałem... 100 post w naszym kieleckim wątku BBL :hej:

Wygrałeś dodatkowy trening z podbiegami ... :hahaha:
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

[quote="slaweko" ..... a ja coś czuję, że tym razem chyba rekordu nie będzie... :nienie:
Ale jak zwykle - obiecuję powalczyć :hahaha: [/quote]

Aby rekord był , udaj się dzień albo dwa przed biegiem na mały spacerek na szczyt Łysicy . Może być z rodzinką, na luzie i bez wysiłku. I spędź parę - paręnaście minut na szczycie. I tylko tyle. Doładujesz akumulatory na maksa. Wiem jak to brzmi ale spróbuj :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:W Opolu dopadły mnie stare kontuzje!!! i musiałem zejść z trasy ..wrrr ale honor rodziny uratowała Agnieszka 3:58:57 ))! Ta sytuacja zmusiła mnie wreszcie do wizyt u lekarzy. Miesiąc bez biegania , miesiąc stracony? Nie! coś tam będę robił hahahahah " Mamo ja wariat kup mi lotnisko" Co nie oznacza że nie będzie mnie na BbL-u i odpuszczę co niektórym trening! hahahah Nie ma lekko! Do zobaczenia wkrótce.
Gratulacje dla P. Agnieszki !!! A Ty ...będziesz mógł sobie przypomnieć jak smakuje piwko ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:[...]honor rodziny uratowała Agnieszka 3:58:57
Agnieszka - GRATULACJE!!!
Drugi maraton i już wynik lepszy od Bartkowego, no ładnie :hej:
Ale śmiał się z Bartka nie będę - dla mnie taki dystans to po prostu kosmos :lalala:

Pozdrawiam,
Sławek
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to sobie Sławek prze..śmiałeś sprawę PPPPPP :trup:

Dzisiaj kolejny lekarz , sterydy w zastrzyku prosto w piętę ! pierwszy z dwóch .... jeszcze miesiąc ...uhum kto by tyle wytrzymał bez biegania hahahah na pewno nie ja!!

Do zobaczenia w sobotę leniwce i marudy :hej:
ODPOWIEDZ