Bieganie na Podlasiu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To może do tego dzisiejszego zdjęcia damy jakąś ogólną informację na forum - odnośnie godziny i miejsca, w którym będzie robione, ewentualnie szybka akcja telefoniczno-mailowa - gdyż nie wiem ile osób Karolowi udało się powiadomić osobiście :>.
Ewentualnie można by spróbować wziąć strój w miarę jednolity.
No i koniec końców możemy zrobić krótką przebieżkę, jak już będziemy w tych strojach .
Ewentualnie można by spróbować wziąć strój w miarę jednolity.
No i koniec końców możemy zrobić krótką przebieżkę, jak już będziemy w tych strojach .
- lorak75
- Zaprawiony W Bojach
Dziś spotykamy się pod Akaderą o 16:45 (o 17:00 będziemy udzielali wywiadu).
Przyjdzie Paweł i Piotrek (Wojtek nie wie czy się wyrobi)
Na razie nie mogę potwierdzić zdjęcia do porannego, ale jak są chętni to zapraszam - dziś 16:45 obok akademika Gamma (Akadera)
OK. Zdjęcia potwierdzone. Będzie fotoreporter i ew. pani z którą dziś rozmawiałem.
Przyjdzie Paweł i Piotrek (Wojtek nie wie czy się wyrobi)
Na razie nie mogę potwierdzić zdjęcia do porannego, ale jak są chętni to zapraszam - dziś 16:45 obok akademika Gamma (Akadera)
OK. Zdjęcia potwierdzone. Będzie fotoreporter i ew. pani z którą dziś rozmawiałem.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 12:51 przez lorak75, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyga
Piotrek jak masz przygotowane wszystkie dokumenty potrzebne do zarejestrowania naszego klubu te może weź je to podpiszemy je. Trzeba będzie to chyba na raty robić bo trudno będzie tak wszystkich na jeden raz w jednym miejscu skrzyknąć.
-
- Wyga
-
- Wyga
Jeszcze jeden występ z http://akadera.bialystok.pl/index.php/main/news/1894
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Napisałem na waszego maila, czy nie przysłalibyście mi jakiejś waszej biegowej fotki. Dałbym jakieś info.
-
- Wyga
Na niedzielę szykuje się większe spotkanie Klubu (mam nadzieję), po jutrzejszych informacjach w prasie, tak więc może wtedy zrobimy jakąś "reprezentatywną" fotkę .Adam Klein pisze:Napisałem na waszego maila, czy nie przysłalibyście mi jakiejś waszej biegowej fotki. Dałbym jakieś info.
-
- Wyga
Pytanie / prośba do Karola:
Karolu - czy dałoby się stworzyć na stronie coś w stylu bloga/otwartej dla wszystkich platformy do wymiany informacji/ogłoszeń czy też ogólnych przemyśleń? :>
Chodzi mi o stworzenie już po wejściu na stronę podlaskiebieganie.pl może bez szukania po zakładkach miejsca - nawet na głównej stronie - w którym każdy, bez wymogów logowania w przeciągu 2-5 minut mógłby szybko zamieszczać krótkie ogłoszenie w stylu:
Dziś idę pobiegać. Startuję spod lodowiska o 17, przewidywany czas biegu/dystans - 30 min/5 km, tempo umiarkowane, chętnych zapraszam ,
czy też ogłoszeń o wspólnych wyjazdach, relacjach z imprez itd., bardziej myślę o formie otwartego bloga, ale rzucam tylko pomysł, który myślę, że sprawi, że z 1 strony strona klubu będzie żyła a z 2 strony członkowie klubu będą się integrować i razem biegać, skoro każdy z nas biega rzadziej bądź częściej to na wszelki wypadek można nawet godzinę przed treningiem, jeśli wychodzi on spontanicznie - zamieścić krótką informację na stronce, bez fatygowania Ciebie jako redaktora - a nuż może znajdzie się inny członek klubu, który z chęcią się przyłączy.
Pozdrawiam,
Piotrek
Karolu - czy dałoby się stworzyć na stronie coś w stylu bloga/otwartej dla wszystkich platformy do wymiany informacji/ogłoszeń czy też ogólnych przemyśleń? :>
Chodzi mi o stworzenie już po wejściu na stronę podlaskiebieganie.pl może bez szukania po zakładkach miejsca - nawet na głównej stronie - w którym każdy, bez wymogów logowania w przeciągu 2-5 minut mógłby szybko zamieszczać krótkie ogłoszenie w stylu:
Dziś idę pobiegać. Startuję spod lodowiska o 17, przewidywany czas biegu/dystans - 30 min/5 km, tempo umiarkowane, chętnych zapraszam ,
czy też ogłoszeń o wspólnych wyjazdach, relacjach z imprez itd., bardziej myślę o formie otwartego bloga, ale rzucam tylko pomysł, który myślę, że sprawi, że z 1 strony strona klubu będzie żyła a z 2 strony członkowie klubu będą się integrować i razem biegać, skoro każdy z nas biega rzadziej bądź częściej to na wszelki wypadek można nawet godzinę przed treningiem, jeśli wychodzi on spontanicznie - zamieścić krótką informację na stronce, bez fatygowania Ciebie jako redaktora - a nuż może znajdzie się inny członek klubu, który z chęcią się przyłączy.
Pozdrawiam,
Piotrek
- lorak75
- Zaprawiony W Bojach
Da się zrobić - na zasadzie księgi gości (bez logowania może wpisać każdy).
Tyle, że to dopieropo urlopie czyli ok. połowa sierpnia.
Aha - niech ktoś weźmie aparat na spotkanie niedzielne, bo cykniemy fotkę dla klubowiczów i prześlemy do umieszczenia na bieganie.pl
Tyle, że to dopieropo urlopie czyli ok. połowa sierpnia.
Aha - niech ktoś weźmie aparat na spotkanie niedzielne, bo cykniemy fotkę dla klubowiczów i prześlemy do umieszczenia na bieganie.pl
-
- Wyga
Ok, czyli na razie będziemy się komunikować przez forum:
Tak więc dziś o 15 startuję spod lodowiska - kierunek - lotnisko i następnie przez mickiewicza wracam do zwierzyńca na jedno okrążenie. Tempo - do ustalenia . Chętnych zapraszam/proszę o kontakt .
Tak więc dziś o 15 startuję spod lodowiska - kierunek - lotnisko i następnie przez mickiewicza wracam do zwierzyńca na jedno okrążenie. Tempo - do ustalenia . Chętnych zapraszam/proszę o kontakt .
-
- Rozgrzewający Się
w ramach zwiekszenia wewnetrznej mobilizacji do truchtania zapisalem sie na półmaraton Ełcki i juz powinno byc dwóch przedstawicieli Podlaskiego Klubu Biegowego jako reprezentantów na tej imprezie odwagi dla nastepnych. Do niedzieli 10 rano na spotkaniu pozdrowienia dla wszystkich co przyjdą i dla tych co nie będą mogli a chcieli.