Krótki wybór, bo zdjęć sporo i już późno - dobranoc
Impreza zapowiada się ciekawie, Mazury są piękne. Jak byśmy sie tam dostali?darek darek pisze:witam
może jest ktoś chętny na udział w I Maratonie na Mazurach?
samemu jechać jakoś mi się nie chce...
wygląda fajnie, tylko że około 320 km od lublina
data - 23.06.2012r.
http://maratonmazury.pl/maraton
pozdr.
Pięknie one wyglądają i zazdroszczę Ci Piotrze.Piotr Kitliński pisze:Tak sobie siedziałem i postanowiłem przewietrzyć swoje medale.
Szkoda, że urodziłem się 7 dnia miesiąca. Dlaczego??? Bo właśnie tyle, czyli 7 medali zdobyłem podczas Mistrzostw Polski w róznych kategoriach wiekowych w lekkiej atletyce: junior młodszy, junior starszy, młodzieżowiec, senior i już jest 7. Szkoda, bo następny musiałbyć z Mistrzostw Europy, później Świata i Olimpiada. Dlaczego urodziłem się 7 ???
Pomysł bardzo dobry. Pora dosyć ambitna ale będę ja plus jedna lub dwie osoby. Spróbuje też zabrać czworonoga, ale nie mogę obiecać. Pozdrawiam Pawełola87 pisze:A dziś była bardzo miła wycieczka biegowa do stergo gaju, która zainspirowała Kingę i mnie do rozganizowania kolejnej tego typu wycieczki. A więc we wtorek znów wybieramy się na bieganie po starym gaju, ewentualnie wokół. Trasa ok. 10 km. Tempo relaksacyjne. Towarzyszył będzie nam mój pies obronny Nero. Zbiórka o 6.30, na końcowym 17. Zapraszamy do dołączenia do nas!