KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!

Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 55min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej,
Trener tak namawiał i namawiał do forum to się grzecznie zarejestrowałam, i proszę, ile tu się dzieje :)

Rudawa poszła bardzo fajnie. Emila jak zwykle nie mieliśmy z kim zostawić :D więc biegł z nami, czyli z Władkiem. Chłopaki faktycznie poszli jak burza, Władek prawie pobił życiówkę. Rudawa ma sporo przewyższeń, na które trzeba było wypchać wózek z Emilem (zestaw waży około 25 kilo) ale udało im się wykręcić czas 01:25:07 i 52 miejsce w generalce na blisko 1600 osób.
I miła niespodzianka na mecie - to nasz chyba 5 czy 6 start z Emilem na pokładzie, po raz pierwszy on też dostał własny medal, więc to jego pierwszy medal w życiu :))

Ja nie wiedziałam jak podejść, bo nie trenowałam dużo , właściwie niewiele trenowałam poza BBL (więc tu upatruję głowne źródło mojej formy, dziękuję !). Pobiegłam asekuracyjnie i ukończyłam w 2:07. Bardzo się cieszę, że całość przebiegłam - na tyłach stawki przewyższenia większość biegaczy pokonywała marszowo, ze sporą satysfakcją wybiegałam więc na górki.

Suma summarum kolejny rodzinny bieg zaliczony, trzy piękne medale w domu, rodzina wybiegana i szczęśliwa :)))

Ewelina
PKO
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Gratuluje wszystkim jurajskim połówkowiczom :jatylko: Ja muszę jeszcze trochę potrenować i mam nadzieję zaliczyć udany debiut na jesieni.
Tak z innej beczki to znalazłem coś takiego http://www.pilkasklep.pl/category.php?id_category=102 Bardzo przecenione Nike Free Run!!! 159zł to chyba bardzo mało...
Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50

Nieprzeczytany post

Jest sporo różnicy, ciekawe dlaczego
Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50

Nieprzeczytany post

Ten sklep to ponoć ściema, wiec polecam uważać;)
Awatar użytkownika
plusch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:51:47

Nieprzeczytany post

Ja również radzę uważać na ten sklep.
Przykre jest to, że prowadzą do niego linki z popularnych serwisów informacyjnych.
Adres sklepu gdzieś ... w Hong Kongu, także ze zwrotem towaru mogłoby być ciekawie :).
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ciesze się że tak dobrze Wam poszło na Rudawie ale nie ma wyniku bez treningu:) więc widzimy się w sobotę :)
Przypominam żeby osoby których nie ma na listach, a startowały w barwach BBL to piszcie do mnie. Osoby które ostatnio mi pisały proszę sprawdźcie czy już jesteście, bo ja wysyłam to do osób które dopisują i mogły coś przegapić.

Jeśli chodzi o sklep z Nike free to zawsze trzeba patrzeć kto stoi za tym sklepem i adres, jeśli ktoś takich rzeczy nie podaje to znaczy że ma coś do ukrycia.

Np. ten sklep ma taki adres :)

Adres sklepu:
PilkaSklep.pl - Sklep Sportowy
BAROIS LIMITED
No. 90 Jaffe Road, Room 1701, 17/F., Henan Building
Wanchai
Hong Kong

Nie polecam :)
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U mnie połówka poleciała w 01:35:40 życiówka z marzanny pobita :usmiech:
Podziwiam szanownego pana z wózkiem, wielki szacunek.
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Hej

W temacie tego sklepu to faktycznie jakaś ściema jest... Znajomy sobie zamówił jakieś tam buty i pisał, że dramat to mało powiedziane!!! Pewnie jakieś podróbki i tyle!! Sorry, ze zanim podałem linka to nie zweryfikowałem dokładniej no ale te emocje.. ;P
Krzysztof Janik pisze:Przypominam żeby osoby których nie ma na listach, a startowały w barwach BBL to piszcie do mnie. Osoby które ostatnio mi pisały proszę sprawdźcie czy już jesteście, bo ja wysyłam to do osób które dopisują i mogły coś przegapić.
Mnie dalej nie ma :smutek:
Piotr Michniewski
Bieg Skawiński, Interrun... i wszelkie następne :)
zgagaa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mnie też dalej nie ma:)
Agnieszka Faron
Visegrad Maraton, będzie Krynica ( już zapisane i zapłacone)

A co do butów - to chyba się opłaca kupować sprzęt na imprezach biegowych typu Cracovia Maraton - ja kupiłam bluzę asics - o 200zł taniej niż w sklepie ją sprzedawali !!!

Jeżeli chodzi o ubrania sportowe - to wkrótce może będę mogła coś wam po dobrych cenach podrzucić. Wysyłam teraz takie rzeczy na Wschód ( mamy sklep na Białorusi) i mam ceny hurtowe, a że biorę stoki, to czasem jest dużo taniej od nowych kolekcji. I naprawdę - różnica jest kosmiczna!!!!

Aga
Awatar użytkownika
Władek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 38:02
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich na forum!

Zapowiada się piękna sobota, w sam raz na bieganie :taktak:

Trenerze,

Proszę dorzucić mnie do listy na losowanie Suunto. Reprezentowałem BBL w Mistrostwach Polski w Skyrunning, z oczywistych powodów solo .

Pozdrawiam,

Władek Wachulec
Władek i Emil
Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Hej,

Generalnie wdrożyliśmy już chwilę temu nowy zwyczaj i zapisujemy się na wszystkie zawody biegowe jako BBL Kraków - no bo trochę się już tych wspólnych treningów nazbierało więc się zadomowiliśmy :D
Z najbliższych planów startujemy na 15km w Niepołomicach pod szyldem BBL Kraków, zapisaliśmy się też na wrześniowy maraton we Wrocławiu jako BBL team :) Cos pewnie wpadnie po drodze. Ja też proszę o dopisanie do listy zawodników - Ewelina Wachulec. Fajnie być częścią drużyny :)))))) Widzialam też na facebooku że temat koszulek coś ruszył.

BTW - pewnie będzie nas więcej na Biegu w Pogoni za Żubrem, jeśli ktoś z Was się jeszcze nie zapisał to zachęcamy. Będzie za dwa tygodnie, 30 czerwca

Ewelina
Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

I jeszcze jeden pomysł na gorąco - widziałam na FB że niektóre ekipy umawiają się na wycieczki biegowe gdzieś w terenie.
Może byśmy gdzieś się wybrali kiedyś, tak dla odmiany ? Np możnaby zrobić jakiś fajny trening w lasku wolskim. Jestem pewna że nasz trener znalazłby metodę, żeby z nas wycisnąć ostatnie poty :D Albo gdzieś indziej.
Rzucam taki zalążek idei .
Wiem, że to wymagałoby od wszystkich trochę wysiłku w dotarciu w inne niż zazwyczaj miejsce, ale raz byśmy dali radę :)))

I jeszcze pytanie do trenera - czy treningi będą przez całe wakacje czy jakąś przerwę planujecie ?
Ewelina
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegnąc w tym tygodniu po lesie wolskim o tym samym pomyślałam :taktak: Jestem za. A Las Wolski jest w sumie niedaleko Stadionu na Groblach... A jeśli ktoś dojeżdża na zajęcia autem na zajęcia to dodatkowy argument - niedaleko lasu można zaparkować bezpłatnie.
W Olsztynie tak bywa, że czasami są zajęcia BBL a później jeszcze jedna grupa rusza do lasu.

Inna rzecz, że w okresie zimowym, gdy stadion był nam niedostępny - u mawialiśmy się na dłuższe wybiegania m. in.: do lasu wolskiego. :taktak:

Tak... tylko, że ja wracam na krakowskie zajęcia dopiero we wrześniu... :smutek:
zgagaa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Heya

Lasek wolski jak najbardziej - ale mi się fajnie biega na stadionie. Może dlatego, że wcześniej biegałam albo po asfalcie, albo w lesie - a tu jednak inna nawierzchnia i przez to ciekawiej.

Najważniejsze! Muszę się wam pochwalić. właśnie dostałam informację, ze z Festiwalu biegowego wygrałam wyjazd na maraton do NIcei!!! Tak się cieszę, więc w wakacje trzeba będzie więcej potrenować i nawet na urlopie. A plany treningów na piasku już przygotowałam.

Do zobaczenia jutro!!!
Aga
izaregula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 56

Nieprzeczytany post

Gratuluję wszystkim "połówkowiczom" - wyniki mistrzowskie!!! Mnie udało się pobic SWÓJ własny dotychczasowy rekod :bum: 2,03,55 :bum: . Z tego miejsca pragnę podziękowac wszystkim strażakom - bez Was nie dałabym rady :oczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ