Ja się wybieram i jadę samochodem i najprawdopodobniej sam więc będę miał jedno miejsce bo samochód służbowodwumiejscowymarsaw pisze:Wybiera się ktoś samochodem do Niepołomic 30 czerwca? Ja mogę mieć problem z dojazdem niestety

Ja się wybieram i jadę samochodem i najprawdopodobniej sam więc będę miał jedno miejsce bo samochód służbowodwumiejscowymarsaw pisze:Wybiera się ktoś samochodem do Niepołomic 30 czerwca? Ja mogę mieć problem z dojazdem niestety
Będą.Księżna pisze:O-ja-cie, nagrody.
Treneiro, a będą koszulki BBL?
Mogłyby być takie, w których byśmy mogli startować... że BBL nie tylko w formularzu zgłoszeniowym, ale i nosimy dumnie na piersi swej
W każdym razie koszulkę z logo BBL ja bym chciała, przy czym w konkursach i losowaniach mało kiedy coś mi się udaje wygrać... dlatego gdyby była opcja, to chciałabym sobie koszulkę nabyć drogą kupna.
A udział w zawodach następnego dnia (pod szyldem BBLu oczywiście) nie jest wystarczającym usprawiedliwieniem?Krzysztof Janik pisze:Świetnie, świetnie, przypominajcie.
Zapomniałem jeszcze powiedzieć o jednej zasadzie, że jeśli chce się brać udział w losowaniu to nie można mieć większej absencji na zajęciach niż 20 %![]()
Drogą wyjątku...pulchniak pisze:A udział w zawodach następnego dnia (pod szyldem BBLu oczywiście) nie jest wystarczającym usprawiedliwieniem?Krzysztof Janik pisze:Świetnie, świetnie, przypominajcie.
Zapomniałem jeszcze powiedzieć o jednej zasadzie, że jeśli chce się brać udział w losowaniu to nie można mieć większej absencji na zajęciach niż 20 %![]()