MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzisiaj były też wątpliwości co do tego czy w Tychach będą 2 pętle

"XVI MIĘDZYNARODOWY TYSKI BIEG ULICZNY na dystansie 10 km jest imprezą cykliczną, organizowana przez MOSiR Tychy. Uczestnictwo w nim jest doskonałą okazją dla tych, którzy jeszcze do półmaratonu nie są przygotowani. Trasa biegu na 10 km pokrywa się z trasą półmaratonu, jednak uczestnicy biegu na 10 km pokonują tylko jej pierwszy odcinek. Zawodnicy startujący na 10km i 21km startują wspólnie w dniu 16 września . Pamętajmy, że biegamy prawą stroną trasy."

z tego wynika że półmaraton jest w jednym kawałku.

Dzięki wszystkim za super atmosferę i moje najszybsze zajęcia ;-).

pozdrawiam
Łukasz
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
z tego wynika że półmaraton jest w jednym kawałku.

pozdrawiam
Łukasz
Tez już doczytałam, bo jak zaczęłam to oglądać to też się przeraziłam :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na stronie biegu macie zakładkę trasa :usmiech:

Start i meta jest w tym samym miejscu, ale generalnie trasa jest jednolita, bez pętli, tylko wraca się drugą stroną ulicy :usmiech:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tak z innej beczki:

http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... code=32678

kto widzi jakieś analogie co do własnego biegania (nie dotyczy chyba małżeństw biegających razem) ? ;-);-);-)

Pozdrawiam
Łukasz
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
WajOla
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hej hej!
Dzięki wszystkim za trening ! Szkoda tylko, ze nie moglam z Wami biegac :( ale patrzeć na Wasze minki w trakcie biegu i podczas ćwiczen - bezcenne :) od wczoraj ,,moje karpie":p Mam nadzieje, ze nozki dzisiaj nie bola, bo jak było widać, każdy się starał trening wykonać jak najlepiej tylko potrafił!
Co do koszulek hmm nie wiem co mam odpowiedzieć...może poprostu są niedoinformowani...
Miłego tygodnia życzę
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kochani mikołowscy BbL-owicze :)
Wyszła prawdziwa afera z tymi koszulkami, a sprawa prosta jak linie na tartanie ;)
Opole i Toruń mają koszulki NO NAME - czytaj: bezfirmowe, bez żadnych oznaczeń marek, na których umieścili swoich lokalnych parterów, czy sponsorów koszulek, w żadnym wypadku nie konkurencyjnych wobec partnerów BbL. Wy chcieliście koszulki Asics, Kalenji...

Warto też dodać, że trenerzy z Opola i Torunia najpierw nas zapytali o taką możliwość, a potem przesyłali do nas projekty koszulek do zatwierdzenia.

Mam nadzieję, że sprawa jasna ?? :) jeśli są jakieś pytania - czekam :) mój mail: justyna.grzywaczewska@fundacjabieganie.pl

Pozdrawiam serdecznie

Justyna
FUNdacja BIEGanie
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

Justyna Grzywaczewska pisze:Kochani mikołowscy BbL-owicze :)
Wyszła prawdziwa afera z tymi koszulkami, a sprawa prosta jak linie na tartanie ;)
Opole i Toruń mają koszulki NO NAME - czytaj: bezfirmowe, bez żadnych oznaczeń marek, na których umieścili swoich lokalnych parterów, czy sponsorów koszulek, w żadnym wypadku nie konkurencyjnych wobec partnerów BbL. Wy chcieliście koszulki Asics, Kalenji...

Warto też dodać, że trenerzy z Opola i Torunia najpierw nas zapytali o taką możliwość, a potem przesyłali do nas projekty koszulek do zatwierdzenia.

Mam nadzieję, że sprawa jasna ?? :) jeśli są jakieś pytania - czekam :) mój mail: justyna.grzywaczewska@fundacjabieganie.pl

Pozdrawiam serdecznie

Justyna
FUNdacja BIEGanie
Widocznie nie każdym tartanie linie są proste :hahaha: . Faktycznie nasza lokalna inicjatywa nie była konsultowana z organizatorami akcji, ale naszym celem nie było dyskredytowanie sponsorów lecz właśnie mocniejsza identyfikacja się z Wami, czyli BBLem. Dziś sponsorem jest adidas, w ubiegłym roku był asics, w następnym roku??? Kto to wie. Jednocześnie w momencie naszych rozważań nad koszulkami z Waszym logo za własne pieniądze dotarła do nas informacja, że logotyp BBL może być użyty tylko na koszulach adidas wraz z pozostałymi sponsorami i odesłano nas do sklepu Olimp. Jeżeli istniała/istnieje możliwość wykonania koszulek NO NAME to dlaczego nikt nas o tym nie poinformował. Na koszulkach oprócz Waszego logo miało być tylko logo MOSiR Mikołów który chyba też w jakimś sensie jest partnerem akcji.
No i jeszcze jedno, planowaliśmy koszulki startowe których nie macie w ofercie. Na sobotnie spotkanie przychodzą osoby o różnym stopniu zaawansowania i biorąc udział w zawodach nie każdy biega w koszulce z krótkim rękawem.
Jeżeli zdecydujemy się na koszulki NO NAME z Waszym logo, znajdziemy sobie wykonawcę, prześlemy projekt do zaakceptowania, czy jest szansa na uzyskanie Waszej zgody?

Powyższa sprawa dotyczy większej ilości osób, więc moim zdaniem uczciwie będzie prowadzić dyskusję publicznie a nie drogą e-mailową.
Pozdrawiam.
Jacek - uczestnik BBL Mikołów
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Justyna Grzywaczewska pisze:Kochani mikołowscy BbL-owicze :)

Popieram wypowiedź jacka ale sprawę już chyba mamy wyjaśnioną. Zależało nam na koszulkach np. do zdjęcia, ubrania przed zawodami czy przed wspólnym treningiem, która z jednej strony utożsamia nas z akcją "bbl" a z drugiej podkreśla naszą lokalną społeczność. Koszulki startowe każdy i tak będzie preferował różne chyba że faktycznie w przyszłości dla bbl-wiczów pojawią się jakieś ciekawe oferty od sponsorów (np. rabaty przy zakupie itp) i będziemy mogli szukać modeli danego sponsora.
Trzeba wykonać ciekawy projekt (może herby gmin uczestników zajęć, logo np. mosiru czy innego lokalnego sponsora, imię uczestnika, no i duże logo akcji "Biegam bo lubię"). Z tego co się orientuję właśnie taki efekt chcieliśmy uzyskać na początku historii z koszulkami.

Pani Justyno jeśli takie jest podejście wasze do tej sprawy to chylę czoło i wierzę że wszystkim nam zależy na promocji i rozwoju akcji "Biegam bo lubię" i "zarażaniu" kolejnych osób takim sposobem spędzania wolnego czasu.

Pozdrawiam
Łukasz
WajOla
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hej! W sprawie koszulek kontsktujcie się proszę z nami, jeśli ktoś ma jakieś pytania bądź wątpliwości to piszczie na priv bądź dzwońcie :)
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, hej
no tak. Zdaje mi się że nie do końca się dogadaliśmy co do tych koszulek. Mam nadzieję że jednak wkrótce wspólnie dojdziemy do porozumienia i objaśnimy niedomówienia. Zdaje mi się jednak że najlepiej będzie na naszych zajęciach bo dosyć trudno tak drogą internetową. Postaram się Wam na spokojnie wszystko wytłumaczyć. Na pewno znajdziemy wspólne wyjście z całej tej sytuacji. "Góra" tak samo jak my (ja i Ola) wiemy że mikołowska wspólnota biegaczy się bardzo zjednała i tworzy coraz silniejszą grupę. Bardzo nas to cieszy i zrobimy wszystko żeby było OK.

Biegamy, biegamy, a może jakiś wspólny wypad ?? Grill?? Kto zaprasza?? Kiedy?? Wiecie - przy IZObro lepiej załatwia się takie rzeczy :D
:P pozdrawiamy serdecznie naszych kochanych biegaczy :P
Ostatnio zmieniony 26 sie 2012, 23:02 przez wandzik20, łącznie zmieniany 1 raz.
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej,
już pisałem jackmie na priv ale piszę także na forum. Może jutro wspólne bieganie ok. 16.30??
Proponuję wybiec ze stadionu - Wierzysko - Łaziska Średnie - wieża ciśnień - stadion. Zdaje mi się że ok. 10km spokojnego truchtu. Tak do pogadania, co Wy na to??

zdjęcia z zajęć dodam jutro bo dziś już pora spać :D
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:Hej,
już pisałem jackmie na priv ale piszę także na forum. Może jutro wspólne bieganie ok. 16.30??
Proponuję wybiec ze stadionu - Wierzysko - Łaziska Średnie - wieża ciśnień - stadion. Zdaje mi się że ok. 10km spokojnego truchtu. Tak do pogadania, co Wy na to??

Za wcześnie... :smutek:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja bym się chętnie dołączył ale na 16:30 wizyta u lekarza z dzieckiem. Pozdrawiam może następnym razem koło 18 i napiszcie jakie będzie tempo bo wasz trucht może niektórych wykończyć ;-)?
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

mnie nie bedzie caly tydzien, wiec tez odpadam - a nawet gdybym byl to godzina jest też zbyt wczesna jak dla mnie - od pon do pt preferuje wieczorno, nocne bieganie.
W sobote oczywiscie postaram sie byc :-)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:Hej,

co do dzisiejszej propozycji biegania:
ja chętnie bym z Wami pobiegał dzisiaj ale godz. 16:30 za wcześnie. Szkoda że nie biegniecie tak o 18:00. Wtedy bym się wyrobił.
jakbyście zmienili godzinę i biegli później to dajcie znać na kom. 695185028
ODPOWIEDZ