Poznań
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No i stało się. Za radą Yacoola wczoraj puściłam się i to tak bardzo, że nim się obejrzałam 600 m. grzybów zrobiłam . W jednym ciągu. Zamiast wstydu poczułam euforię, że mogę jeszcze. Tym razem jednak zwyciężył rozsądek, co za dużo to nie zdrowo.
-
- Zaprawiony W Bojach
powinnaś czuć wstyd, ponieważ ja po 60 metrach umieram wielokrotnie.
strasznie się wywyższasz, wiesz? :P
idę ćwiczyć grzyby do łazienki, żeby współpracownicy nie pomyśleli, ze jestem szurnięty. nie jestem, prawda?
strasznie się wywyższasz, wiesz? :P
idę ćwiczyć grzyby do łazienki, żeby współpracownicy nie pomyśleli, ze jestem szurnięty. nie jestem, prawda?
-
- Zaprawiony W Bojach
Zależy jaką skalę szurniętości przyjmiemy Grzyba z łazienki trudno wywabić, może zacznij intensywniej wietrzyć..?Qba Krause pisze:
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Qba, ćwiczysz grzyba w łazience?
-
- Zaprawiony W Bojach
nie mierz wszystkich swoją miarą, yacool.
nie grzyba, tylko grzyby.
jak ty ćwiczysz grzyba w lesie, ekshibicjonisto, to ja uwagi nie zwracam.
nie grzyba, tylko grzyby.
jak ty ćwiczysz grzyba w lesie, ekshibicjonisto, to ja uwagi nie zwracam.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak się teraz zastanawiam czy leśniczy ma uprawnienia do wypisywania mandatów za leśne naturyzmy.
-
- Zaprawiony W Bojach
wypisze, nie wypisze, ćwiczyć pomoże i swojego grzyba pokaże.
-
- Zaprawiony W Bojach
Męska część BBLowiczów poszła w las...na grzyby...- dobrze, że Sanepid czuwa.
Dziewczyny, to może my pójdziemy na maliny...albo jagódki..?
Yacool, może jakieś zajęcia w terenie, w leśnym poszyciu..?
Dziewczyny, to może my pójdziemy na maliny...albo jagódki..?
Yacool, może jakieś zajęcia w terenie, w leśnym poszyciu..?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piękną jesień mamy tego lata. Idealna pora dla dzików buszujących w leśnym poszyciu.
Macie ochotę na maliny i inne płynne jagody? Wieczorne ognisko w lesie, nad jeziorem, nielegalnie?...
--------------------------------------
Oglądam filmiki Marka z ostatniego półtoraka. Mogę to skomentować na forum lub w zaciszu konfesjonału.
---------------------------------------
Na MP jest krótki filmik z opowiadaniem historii okładki książki o bieganiu. Już o tym wspominałem na 22 stronie tego wątku.
Macie ochotę na maliny i inne płynne jagody? Wieczorne ognisko w lesie, nad jeziorem, nielegalnie?...
--------------------------------------
Oglądam filmiki Marka z ostatniego półtoraka. Mogę to skomentować na forum lub w zaciszu konfesjonału.
---------------------------------------
Na MP jest krótki filmik z opowiadaniem historii okładki książki o bieganiu. Już o tym wspominałem na 22 stronie tego wątku.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przypominam, że w sobotę spotykamy się o 8:00. Po rozgrzewce startujemy na 5 lub 10k. Myślę, że powinno przebiec wszystko bez kłopotu. Na 9:30 są zajęcia, czyli normalnie.
-
- Stary Wyga
taka propozycja i taka cisza...?
ja mam ochote, pytanie tylko kiedy ?
Świadomy konsekwencji wyrazam zgode na komentarz i publikacje materiału filmowego bez autoryzacji:)...a nóż widelec inni wyniosa wnioski z mojego kalectwa:D
ja mam ochote, pytanie tylko kiedy ?
Świadomy konsekwencji wyrazam zgode na komentarz i publikacje materiału filmowego bez autoryzacji:)...a nóż widelec inni wyniosa wnioski z mojego kalectwa:D
-
- Rozgrzewający Się
"Tak" dla upublicznienia kompromitujących treści z ostatnich zajęć! Jak wyznawać winy (zwłaszcza te o sródstopiu) to tylko publicznie!
Tym bardziej, że nie wiem, kiedy znów będę mogła Was zobaczyć... Owocnego obalania piątek i dziesiątek!
Tym bardziej, że nie wiem, kiedy znów będę mogła Was zobaczyć... Owocnego obalania piątek i dziesiątek!