Ścieżki Biegowe - Lublin
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szykujcie się na KONKURSY !!!
3 marca pierwsze oficjalne zajecia na Ścieżce Biegowej w 2012 roku.
Celem zajęć jest popularyzowanie biegania jak również przygotowanie do startu w zawodach. Tematyka zajęć: na http://bieganie.lublin.pl/documents/show/2
Najważniejsze zawody dla uczestników Ścieżek Biegowych w pierwszym półroczu to tradycyjny Bieg Przez Wąwóz w ramach ogólnopoplskiej akcji Polska Biega (termin imprezy 19 maja).
I KONKURS
Chciałbym aby w zajęciach uczestniczyło jak najwięcej osób.
Dlatego też by Was zmobilizować już na pierwszych zajęciach KONKURS - KTO PRZYPROWADZI NAJWIĘKSZĄ ILOŚĆ OSÓB NA PIERWSZY TRENING tj. 3 marca otrzyma nagrodę. Mam przygotowane 3 nagrody (od firmy NIKE) dla najlepiej motywujących do przyjścia na zajęcia. Gdyby się zdarzyło więcej osób niż 3, które namówiło 10 osób i więcej to postaram się o większą ilość nagród.
II KONKURS jest podobny bo trwa przez cały miesiąc marzec. Również zapisuję, kto przyprowadzi w sumie najwięcej osób na kolejne zajęcia marcowe tj. 3,10,17,24,31.
Mobilizacja rozpoczęta !!! Szukamy znajomych i namawiamy !!! Nagrody czekają!!!
Pozdrawiam Piotr Kitliński
Trener Ścieżek Biegowych
3 marca pierwsze oficjalne zajecia na Ścieżce Biegowej w 2012 roku.
Celem zajęć jest popularyzowanie biegania jak również przygotowanie do startu w zawodach. Tematyka zajęć: na http://bieganie.lublin.pl/documents/show/2
Najważniejsze zawody dla uczestników Ścieżek Biegowych w pierwszym półroczu to tradycyjny Bieg Przez Wąwóz w ramach ogólnopoplskiej akcji Polska Biega (termin imprezy 19 maja).
I KONKURS
Chciałbym aby w zajęciach uczestniczyło jak najwięcej osób.
Dlatego też by Was zmobilizować już na pierwszych zajęciach KONKURS - KTO PRZYPROWADZI NAJWIĘKSZĄ ILOŚĆ OSÓB NA PIERWSZY TRENING tj. 3 marca otrzyma nagrodę. Mam przygotowane 3 nagrody (od firmy NIKE) dla najlepiej motywujących do przyjścia na zajęcia. Gdyby się zdarzyło więcej osób niż 3, które namówiło 10 osób i więcej to postaram się o większą ilość nagród.
II KONKURS jest podobny bo trwa przez cały miesiąc marzec. Również zapisuję, kto przyprowadzi w sumie najwięcej osób na kolejne zajęcia marcowe tj. 3,10,17,24,31.
Mobilizacja rozpoczęta !!! Szukamy znajomych i namawiamy !!! Nagrody czekają!!!
Trener Ścieżek Biegowych
- TomM
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:37:51
- Życiówka w maratonie: 02:59:53
Mam taki pomysł z tymże nie chce robić konkurencji dla Piotrka ale w tą sobotę o godz. ok 11:30 wybieramy się z Rafałem, może i z Konradem na Roztocze - okolice Batorza - na jeden dzień pobiegać, zmienić otoczenie. Mamy napewno 1 miejsce w samochodzie, powrót około godz. 16. Dajcie znać.
- TomM
- Wyga
Hej,
W związku z tym, że w niedziele jest od dawna zapowiadane bieganie z Nałeczowa do Kazimierza by nie robić konkurencyjnego biegu zajęcia dla maratończyków w niedzielę o godz. 13 są na jeden tydzień zawieszone, zapraszam 4 marca. Roztocze ciągle aktualne
W związku z tym, że w niedziele jest od dawna zapowiadane bieganie z Nałeczowa do Kazimierza by nie robić konkurencyjnego biegu zajęcia dla maratończyków w niedzielę o godz. 13 są na jeden tydzień zawieszone, zapraszam 4 marca. Roztocze ciągle aktualne
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50min
Byłem na spotkaniu, choć sam raczej nie pobiegnę, to ustalenia są takie o 10tej start spod pijalni czekolady w parku zdrojowym, na mecie pierogi, potem powrót busem lub wcześniej zostawionym w Kazimierzu autem. Bieg szlakiem czerwonym około 25km, tempo 6min/km. Biegnie na pewno Tomek M. oraz Tomek R. (autor pomysłu). Co do dalszych szczegółów to trzeba kontaktować się z nimi.dff pisze:Gdzie można poznać jakieś szczegóły biegania Nałęczów-Kazimierz? Domyślam się, że były ustalone na spotkaniu maratońskim, ale w tym tygodniu nie mogłem przyjść.
Głównie chodzi o godzinę, miejsce i jak organizujemy transport.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:33:16
- Życiówka w maratonie: 2:42:52
dla zainteresowanych niedzielnym biegiem w Nałęczowie - jedziemy z Tomkiem M. i mamy dwa miejsca w samochodzie, jakby ktoś nie miał transportu proszę o kontakt na priv.
Darek L.
Darek L.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Jutro kto chętny to mile widziany na Ścieżce Biegowej. Za tydzień start Ścieżek. Kto chciałby dowiedzieć się o konkursie zapraszam na zajęcia gdzie udzielę informacji ale tylko na pierwszym dużym kółeczku. Z drugiego rezygnuję bo wybieram się na Mistrzostwa Polski w lekkiej atletyce do Spały (niestety jako obserwator).
Pozdrawiam i zapraszam.
Piotr Kitliński
Jutro kto chętny to mile widziany na Ścieżce Biegowej. Za tydzień start Ścieżek. Kto chciałby dowiedzieć się o konkursie zapraszam na zajęcia gdzie udzielę informacji ale tylko na pierwszym dużym kółeczku. Z drugiego rezygnuję bo wybieram się na Mistrzostwa Polski w lekkiej atletyce do Spały (niestety jako obserwator).
Pozdrawiam i zapraszam.
Piotr Kitliński
- TomM
- Wyga
Witam,
Przypominam o niedzielnym spotkaniu o 13 na Starcie dla wszystkich chętnych do biegania dłuższego wybiegania. Dystans jak i tempo dostosowane do grupy.
No i przede wszystkim zapraszam o 10 w sobotę do Wąwązu na inaugurację Ścieżek Biegowych.
Przypominam o niedzielnym spotkaniu o 13 na Starcie dla wszystkich chętnych do biegania dłuższego wybiegania. Dystans jak i tempo dostosowane do grupy.
No i przede wszystkim zapraszam o 10 w sobotę do Wąwązu na inaugurację Ścieżek Biegowych.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
SOBOTA POCZĄTEK OFICJALNYCH ZAJĘĆ !!!
K O N K U R S Y ! ! !
Zapraszam 3 marca 2012 roku o godz. 10.00 w Wąwozie LSM
Piszą o Nas m.in http://www.kurierlubelski.pl/artykul/51 ... ,id,t.html
We czwartek o 15.45 Radio Lublin zaprasza na Ścieżki Biegowe.
Gazeta Nowy Tydzień - artykuł
Piotr Kitliński
K O N K U R S Y ! ! !
Zapraszam 3 marca 2012 roku o godz. 10.00 w Wąwozie LSM
Piszą o Nas m.in http://www.kurierlubelski.pl/artykul/51 ... ,id,t.html
We czwartek o 15.45 Radio Lublin zaprasza na Ścieżki Biegowe.
Gazeta Nowy Tydzień - artykuł
Piotr Kitliński
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Ścieżki Biegowe rozpoczęte !!!
Na pierwszych zajęciach, przy pięknej słonecznej pogodzie zaliczyliśmy od 5 do 10 kilometrów. Wspólne biegonie to czas kiedy możemy sobie porozmawiać na tematy biegowe i czego oczekujemy od nowego sezonu. Za zachęcenie do udziału w zajęciach na Ścieżce rozdałem 3 nagrody: 2 kominy biegowe oraz pokrowiec naramienny na komórkę (wszystko firmy NIKE). Każdy z uczestników otrzymał też musli od Lubelli.
Zapraszam na kolejne zajęcia. Konkursy trwają, nagrody, zniżki czekają.
Na pierwszych zajęciach, przy pięknej słonecznej pogodzie zaliczyliśmy od 5 do 10 kilometrów. Wspólne biegonie to czas kiedy możemy sobie porozmawiać na tematy biegowe i czego oczekujemy od nowego sezonu. Za zachęcenie do udziału w zajęciach na Ścieżce rozdałem 3 nagrody: 2 kominy biegowe oraz pokrowiec naramienny na komórkę (wszystko firmy NIKE). Każdy z uczestników otrzymał też musli od Lubelli.
Zapraszam na kolejne zajęcia. Konkursy trwają, nagrody, zniżki czekają.
- xedi69
- Wyga
Oto moje jedno zdjęcie wykonane szpiegowskim aparatem cyfrowym ukrytym w okularach przeciwsłonecznych.
Prowadzone były w tym czasie chyba negocjacje na temat: Kto ma na następne zajęcia biegowe zabezpieczyć koksownik, lub też chyba, ale nie wiem na pewno. Kto ma zabrać mnie do siebie na gorący prysznic w celu wypłukania błota z mojej osoby.
Negocjacje spaliły na panewce, więc w pośpiechu udałem się do domu.
Też mam prysznic.
Prowadzone były w tym czasie chyba negocjacje na temat: Kto ma na następne zajęcia biegowe zabezpieczyć koksownik, lub też chyba, ale nie wiem na pewno. Kto ma zabrać mnie do siebie na gorący prysznic w celu wypłukania błota z mojej osoby.
Negocjacje spaliły na panewce, więc w pośpiechu udałem się do domu.
Też mam prysznic.
Pozdrawiam Robert.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50min
Przyłączam się do pochwał, było super, choć momentami ciężko (pod górkę, pod wiatr no i błotko - zupełnie jak do szkoły), poniżej parę zdjęć z rozlosowania nagród ufundowanych przez sklep Nike w Plazie. Fotka pod Tablicą okazała się filmikiem zakończonym zasłonięciem obiektywu torebką od Lubelli
Przyłączam się do oklasków
Zwyciężczyni pierwszej edycji konkursu odbiera nagrodę. Gratulacje
To była chyba krótka dygresja o złowionej rybie. Niektóry łapią się za głowę.
Komin Nike - we właściwych rękach, wkrótce pewnie i szyi. Kolor pasuje do rękawiczek i opaski
Szkoda, że to jedne z ostatnich torebek od Lubelli, ale zawsze. Drugi laureat konkursu kontempluje nagrodę - torebka Nike pasuje do kurtki .
Do zobaczenia w następna sobotę, (następne 2,5% zniżki u Nike do zdobycia).
Przyłączam się do oklasków
Zwyciężczyni pierwszej edycji konkursu odbiera nagrodę. Gratulacje
To była chyba krótka dygresja o złowionej rybie. Niektóry łapią się za głowę.
Komin Nike - we właściwych rękach, wkrótce pewnie i szyi. Kolor pasuje do rękawiczek i opaski
Szkoda, że to jedne z ostatnich torebek od Lubelli, ale zawsze. Drugi laureat konkursu kontempluje nagrodę - torebka Nike pasuje do kurtki .
Do zobaczenia w następna sobotę, (następne 2,5% zniżki u Nike do zdobycia).
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Dziękuję wszystkim, którzy byli na zajęciach i piszą tak miłe opinie.
Dlaczego jak ja biegałem po 10-12 treninów w tygodniu nie było takich konkursów. Miałbym wysokiej jakości sprzęt za niewielkie pieniądze.
Dla tych, którzy przyjdą 3,4 a nawet 18 razy bardzo dobra wiadomość.
Szczegóły:
http://bieganie.lublin.pl/events
http://www.adrenaline.pl/nike-lublin/92 ... ojtne.html.
Pozdrawiam !!!
PS Już na następnych zajęciach Goście. Niedługo szczegóły.
Dziękuję wszystkim, którzy byli na zajęciach i piszą tak miłe opinie.
Dlaczego jak ja biegałem po 10-12 treninów w tygodniu nie było takich konkursów. Miałbym wysokiej jakości sprzęt za niewielkie pieniądze.
Dla tych, którzy przyjdą 3,4 a nawet 18 razy bardzo dobra wiadomość.
Szczegóły:
http://bieganie.lublin.pl/events
http://www.adrenaline.pl/nike-lublin/92 ... ojtne.html.
Pozdrawiam !!!
PS Już na następnych zajęciach Goście. Niedługo szczegóły.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
A więc 10 marca zaproszeni są GOŚCIE.
Będą to:
1. Jan Kondrak - autor tekstów, kompozytor i wykonawca.
Zwycięzca ogólnopolskich Spotkań z Piosenką Kabaretową OSPA w Ostrołęce (Grand Prix), laureat nagrody głównej Ogólnopolskich Spotkań Estradowych OSET w Rzeszowie, laureat Studenckiego Festiwalu Piosenki w Krakowie i Krajowego Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu (za tekst), dwukrotny laureat FAMY w Świnoujściu (za scenariusz i utwory dla Marka Dyjaka). Twórca i szef artystyczny Festiwalu Kultury Ekologicznej w Józefowie. Wydał cztery pozycje fonograficzne z własnymi tekstami: Wyzwanie, Tym, co pod wiatr, Romanse ballady, Kto, co, cztery pozycje z tekstami Edwarda Stachury (Missa Pagana, Tango Triste, Madame I i Madame II) oraz Kolędy przy gitarze.
Jest jednym z liderów grupy artystycznej Federacja (dawniej Lubelska Federacja Bardów).
Ma już w swoim dorobku ukończonch wiele biegów w tym maratony.
2.Bogumił Krzyszczak - prezes Zarządu SKOK im. Z. Chmielewskiego. Jako prezes bardzo wspiera sport np. szach (Międzynarodowy Arcymistrzowski Turniej Szachowy im. Unii Lubelskiej), biegi (Bieg Solidarności). Sam kilkakrotnie startował w różnych zawodach zaliczając m.in. Bieg Jezior, Bieg w Ćmielowie.
KONKURS MARCOWY TRWA - przyprowadź przyjaciela na Ścieżkę. Podsumowanie po koniec marca.
DODATKOWA MOTYWACJA DO BIEGANIA:
Wiadomo, że do aktywnego i regularnego uczestnictwa potrzebna jest dobra motywacja. Proszę bardzo- za każdy bieg można zgarnąć 2,5% rabatu. W sumie w 18 imprezach, organizowanych przez Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe w 2012 roku, do zebrania jest 45% zniżki na jednorazowy zakup w salonie Nike w C.H.R. Plaza. Uczestnicząc tylko w 4 wspieranych przez nas biegach masz już 10%!! Terminarz zajęć http://bieganie.lublin.pl/documents/show/2
Aby jeszcze bardziej zachęcić do biegania wyjątkowa oferta promocyjną. Każdy uczestnik, który weźmie udział w minimum 3 biegach oraz przyjdzie do salonu Nike w C.H.R. Plaza i zakupi dowolny, wybrany przez siebie produkt, ze wspomnianą powyżej zniżką, otrzyma dodatkową niespodziankę.
ZAPRASZAM JUŻ W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ GODZ. 10.00 WĄWÓZ LSM
Piotr Kitliński
Będą to:
1. Jan Kondrak - autor tekstów, kompozytor i wykonawca.
Zwycięzca ogólnopolskich Spotkań z Piosenką Kabaretową OSPA w Ostrołęce (Grand Prix), laureat nagrody głównej Ogólnopolskich Spotkań Estradowych OSET w Rzeszowie, laureat Studenckiego Festiwalu Piosenki w Krakowie i Krajowego Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu (za tekst), dwukrotny laureat FAMY w Świnoujściu (za scenariusz i utwory dla Marka Dyjaka). Twórca i szef artystyczny Festiwalu Kultury Ekologicznej w Józefowie. Wydał cztery pozycje fonograficzne z własnymi tekstami: Wyzwanie, Tym, co pod wiatr, Romanse ballady, Kto, co, cztery pozycje z tekstami Edwarda Stachury (Missa Pagana, Tango Triste, Madame I i Madame II) oraz Kolędy przy gitarze.
Jest jednym z liderów grupy artystycznej Federacja (dawniej Lubelska Federacja Bardów).
Ma już w swoim dorobku ukończonch wiele biegów w tym maratony.
2.Bogumił Krzyszczak - prezes Zarządu SKOK im. Z. Chmielewskiego. Jako prezes bardzo wspiera sport np. szach (Międzynarodowy Arcymistrzowski Turniej Szachowy im. Unii Lubelskiej), biegi (Bieg Solidarności). Sam kilkakrotnie startował w różnych zawodach zaliczając m.in. Bieg Jezior, Bieg w Ćmielowie.
KONKURS MARCOWY TRWA - przyprowadź przyjaciela na Ścieżkę. Podsumowanie po koniec marca.
DODATKOWA MOTYWACJA DO BIEGANIA:
Wiadomo, że do aktywnego i regularnego uczestnictwa potrzebna jest dobra motywacja. Proszę bardzo- za każdy bieg można zgarnąć 2,5% rabatu. W sumie w 18 imprezach, organizowanych przez Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe w 2012 roku, do zebrania jest 45% zniżki na jednorazowy zakup w salonie Nike w C.H.R. Plaza. Uczestnicząc tylko w 4 wspieranych przez nas biegach masz już 10%!! Terminarz zajęć http://bieganie.lublin.pl/documents/show/2
Aby jeszcze bardziej zachęcić do biegania wyjątkowa oferta promocyjną. Każdy uczestnik, który weźmie udział w minimum 3 biegach oraz przyjdzie do salonu Nike w C.H.R. Plaza i zakupi dowolny, wybrany przez siebie produkt, ze wspomnianą powyżej zniżką, otrzyma dodatkową niespodziankę.
ZAPRASZAM JUŻ W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ GODZ. 10.00 WĄWÓZ LSM
Piotr Kitliński