Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szykujcie się na KONKURSY !!!

3 marca pierwsze oficjalne zajecia na Ścieżce Biegowej w 2012 roku.
Celem zajęć jest popularyzowanie biegania jak również przygotowanie do startu w zawodach. Tematyka zajęć: na http://bieganie.lublin.pl/documents/show/2
Najważniejsze zawody dla uczestników Ścieżek Biegowych w pierwszym półroczu to tradycyjny Bieg Przez Wąwóz w ramach ogólnopoplskiej akcji Polska Biega (termin imprezy 19 maja).

I KONKURS
Chciałbym aby w zajęciach uczestniczyło jak najwięcej osób.
Dlatego też by Was zmobilizować już na pierwszych zajęciach KONKURS - KTO PRZYPROWADZI NAJWIĘKSZĄ ILOŚĆ OSÓB NA PIERWSZY TRENING tj. 3 marca otrzyma nagrodę. Mam przygotowane 3 nagrody (od firmy NIKE) dla najlepiej motywujących do przyjścia na zajęcia. Gdyby się zdarzyło więcej osób niż 3, które namówiło 10 osób i więcej to postaram się o większą ilość nagród.

II KONKURS jest podobny bo trwa przez cały miesiąc marzec. Również zapisuję, kto przyprowadzi w sumie najwięcej osób na kolejne zajęcia marcowe tj. 3,10,17,24,31.

Mobilizacja rozpoczęta !!! Szukamy znajomych i namawiamy !!! Nagrody czekają!!!

Pozdrawiam Piotr Kitliński
Trener Ścieżek Biegowych
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:51
Życiówka w maratonie: 02:59:53

Nieprzeczytany post

Mam taki pomysł z tymże nie chce robić konkurencji dla Piotrka ale w tą sobotę o godz. ok 11:30 wybieramy się z Rafałem, może i z Konradem na Roztocze - okolice Batorza - na jeden dzień pobiegać, zmienić otoczenie. Mamy napewno 1 miejsce w samochodzie, powrót około godz. 16. Dajcie znać.
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hej,
W związku z tym, że w niedziele jest od dawna zapowiadane bieganie z Nałeczowa do Kazimierza by nie robić konkurencyjnego biegu zajęcia dla maratończyków w niedzielę o godz. 13 są na jeden tydzień zawieszone, zapraszam 4 marca. Roztocze ciągle aktualne :taktak:
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gdzie można poznać jakieś szczegóły biegania Nałęczów-Kazimierz? Domyślam się, że były ustalone na spotkaniu maratońskim, ale w tym tygodniu nie mogłem przyjść.

Głównie chodzi o godzinę, miejsce i jak organizujemy transport.
laufer65
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50min

Nieprzeczytany post

dff pisze:Gdzie można poznać jakieś szczegóły biegania Nałęczów-Kazimierz? Domyślam się, że były ustalone na spotkaniu maratońskim, ale w tym tygodniu nie mogłem przyjść.

Głównie chodzi o godzinę, miejsce i jak organizujemy transport.
Byłem na spotkaniu, choć sam raczej nie pobiegnę, to ustalenia są takie o 10tej start spod pijalni czekolady w parku zdrojowym, na mecie pierogi, potem powrót busem lub wcześniej zostawionym w Kazimierzu autem. Bieg szlakiem czerwonym około 25km, tempo 6min/km. Biegnie na pewno Tomek M. oraz Tomek R. (autor pomysłu). Co do dalszych szczegółów to trzeba kontaktować się z nimi.
listek_71
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:33:16
Życiówka w maratonie: 2:42:52

Nieprzeczytany post

dla zainteresowanych niedzielnym biegiem w Nałęczowie - jedziemy z Tomkiem M. i mamy dwa miejsca w samochodzie, jakby ktoś nie miał transportu proszę o kontakt na priv.

Darek L.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Jutro kto chętny to mile widziany na Ścieżce Biegowej. Za tydzień start Ścieżek. Kto chciałby dowiedzieć się o konkursie zapraszam na zajęcia gdzie udzielę informacji ale tylko na pierwszym dużym kółeczku. Z drugiego rezygnuję bo wybieram się na Mistrzostwa Polski w lekkiej atletyce do Spały (niestety jako obserwator).
Pozdrawiam i zapraszam.
Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,
Przypominam o niedzielnym spotkaniu o 13 na Starcie dla wszystkich chętnych do biegania dłuższego wybiegania. Dystans jak i tempo dostosowane do grupy.
No i przede wszystkim zapraszam o 10 w sobotę do Wąwązu na inaugurację Ścieżek Biegowych.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

SOBOTA POCZĄTEK OFICJALNYCH ZAJĘĆ !!!

K O N K U R S Y ! ! !

Zapraszam 3 marca 2012 roku o godz. 10.00 w Wąwozie LSM

Piszą o Nas m.in http://www.kurierlubelski.pl/artykul/51 ... ,id,t.html

We czwartek o 15.45 Radio Lublin zaprasza na Ścieżki Biegowe.

Gazeta Nowy Tydzień - artykuł

Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ścieżki Biegowe rozpoczęte !!!
Na pierwszych zajęciach, przy pięknej słonecznej pogodzie zaliczyliśmy od 5 do 10 kilometrów. Wspólne biegonie to czas kiedy możemy sobie porozmawiać na tematy biegowe i czego oczekujemy od nowego sezonu. Za zachęcenie do udziału w zajęciach na Ścieżce rozdałem 3 nagrody: 2 kominy biegowe oraz pokrowiec naramienny na komórkę (wszystko firmy NIKE). Każdy z uczestników otrzymał też musli od Lubelli.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zapraszam na kolejne zajęcia. Konkursy trwają, nagrody, zniżki czekają.

Pozdrawiam Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Oto moje jedno zdjęcie wykonane szpiegowskim aparatem cyfrowym ukrytym w okularach przeciwsłonecznych.
Prowadzone były w tym czasie chyba negocjacje na temat: Kto ma na następne zajęcia biegowe zabezpieczyć koksownik, lub też chyba, ale nie wiem na pewno. Kto ma zabrać mnie do siebie na gorący prysznic w celu wypłukania błota z mojej osoby.

Obrazek

Negocjacje spaliły na panewce, więc w pośpiechu udałem się do domu.

Też mam prysznic. :hej:
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Było jak zawsze super! Oby jak najwięcej nas było na przyszłych ścieżkach :-) Dzięki za świetną nagrodę (komin na szyję)!!! Zachęcam wszystkich!
laufer65
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50min

Nieprzeczytany post

Przyłączam się do pochwał, było super, choć momentami ciężko (pod górkę, pod wiatr no i błotko - zupełnie jak do szkoły), poniżej parę zdjęć z rozlosowania nagród ufundowanych przez sklep Nike w Plazie. Fotka pod Tablicą okazała się filmikiem zakończonym zasłonięciem obiektywu torebką od Lubelli :hahaha:

Obrazek
Przyłączam się do oklasków

Obrazek
Zwyciężczyni pierwszej edycji konkursu odbiera nagrodę. Gratulacje

Obrazek
To była chyba krótka dygresja o złowionej rybie. Niektóry łapią się za głowę.

Obrazek
Komin Nike - we właściwych rękach, wkrótce pewnie i szyi. Kolor pasuje do rękawiczek i opaski :hej:

Obrazek
Szkoda, że to jedne z ostatnich torebek od Lubelli, ale zawsze. Drugi laureat konkursu kontempluje nagrodę - torebka Nike pasuje do kurtki :hahaha: .

Obrazek
Do zobaczenia w następna sobotę, (następne 2,5% zniżki u Nike do zdobycia).
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Dziękuję wszystkim, którzy byli na zajęciach i piszą tak miłe opinie.
Dlaczego jak ja biegałem po 10-12 treninów w tygodniu nie było takich konkursów. Miałbym wysokiej jakości sprzęt za niewielkie pieniądze.
Dla tych, którzy przyjdą 3,4 a nawet 18 razy bardzo dobra wiadomość.
Szczegóły:
http://bieganie.lublin.pl/events
http://www.adrenaline.pl/nike-lublin/92 ... ojtne.html.

Pozdrawiam !!!

PS Już na następnych zajęciach Goście. Niedługo szczegóły.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A więc 10 marca zaproszeni są GOŚCIE.

Będą to:

1. Jan Kondrak - autor tekstów, kompozytor i wykonawca.

Zwycięzca ogólnopolskich Spotkań z Piosenką Kabaretową OSPA w Ostrołęce (Grand Prix), laureat nagrody głównej Ogólnopolskich Spotkań Estradowych OSET w Rzeszowie, laureat Studenckiego Festiwalu Piosenki w Krakowie i Krajowego Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu (za tekst), dwukrotny laureat FAMY w Świnoujściu (za scenariusz i utwory dla Marka Dyjaka). Twórca i szef artystyczny Festiwalu Kultury Ekologicznej w Józefowie. Wydał cztery pozycje fonograficzne z własnymi tekstami: Wyzwanie, Tym, co pod wiatr, Romanse ballady, Kto, co, cztery pozycje z tekstami Edwarda Stachury (Missa Pagana, Tango Triste, Madame I i Madame II) oraz Kolędy przy gitarze.
Jest jednym z liderów grupy artystycznej Federacja (dawniej Lubelska Federacja Bardów).
Ma już w swoim dorobku ukończonch wiele biegów w tym maratony.

2.Bogumił Krzyszczak - prezes Zarządu SKOK im. Z. Chmielewskiego. Jako prezes bardzo wspiera sport np. szach (Międzynarodowy Arcymistrzowski Turniej Szachowy im. Unii Lubelskiej), biegi (Bieg Solidarności). Sam kilkakrotnie startował w różnych zawodach zaliczając m.in. Bieg Jezior, Bieg w Ćmielowie.

KONKURS MARCOWY TRWA - przyprowadź przyjaciela na Ścieżkę. Podsumowanie po koniec marca.

DODATKOWA MOTYWACJA DO BIEGANIA:
Wiadomo, że do aktywnego i regularnego uczestnictwa potrzebna jest dobra motywacja. Proszę bardzo- za każdy bieg można zgarnąć 2,5% rabatu. W sumie w 18 imprezach, organizowanych przez Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe w 2012 roku, do zebrania jest 45% zniżki na jednorazowy zakup w salonie Nike w C.H.R. Plaza. Uczestnicząc tylko w 4 wspieranych przez nas biegach masz już 10%!! Terminarz zajęć http://bieganie.lublin.pl/documents/show/2

Aby jeszcze bardziej zachęcić do biegania wyjątkowa oferta promocyjną. Każdy uczestnik, który weźmie udział w minimum 3 biegach oraz przyjdzie do salonu Nike w C.H.R. Plaza i zakupi dowolny, wybrany przez siebie produkt, ze wspomnianą powyżej zniżką, otrzyma dodatkową niespodziankę.

ZAPRASZAM JUŻ W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ GODZ. 10.00 WĄWÓZ LSM

Piotr Kitliński
ODPOWIEDZ