Jelenia Góra, i okoliczne piękne tereny

Bobrob
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Jestem na forum "nowy", witam wszystkich i pozdrawiam.
Szukam bratniej duszy do biegania w okolicy Piechowic, bez różnicy - kobieta lub mężczyzna.
W dni robocze po godz 16.30
W dni wolne - pora dowolna.
Biegam w kierunku Górzyńca i Rozdroża Izerskiego ( przez Górzyniec).
Teraz ze względu na głębszy śnieg biegnę za ujęcie wody w Górzyńcu (drugi mostek) trasa z Piechowic okolice Szkoły Podstawowej nr 1 w sumie około 12,5 km.
W lecie do Rozdroża i powrót około 20 km.
Możemy zmieniać trasy np kierunek Michałowice i Szklarska Poręba, lub Sobieszów-Jagniątków-Michałowice, możliwości jest dużo.
Preferuję bieganie po "górkach".
Pozdrawiam
Robert
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Logan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie :hej:

Koleżanka i ja szukamy chętnych do realizacji Planu Pumy. Jesteśmy na drugim tygodniu. Biegamy we wtorki, czwartki, soboty i niedziele. Godziny biegusiania do ustalenia.

Pozdrawiam
Łukasz
Awatar użytkownika
Hajdi23
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42 min
Życiówka w maratonie: 3h 27 min 02 s

Nieprzeczytany post

Hallo Hallo aaa... może ktoś ze mną pobiega:)...amatorka ze mnie, która jest uzależniona od biegania...:) robię sobie około 15km czasami mniej czasami więcej jak mi się chce:)...poszukuje osoby, która by mnie jeszcze bardziej mobilizowała do większego wysiłku i która np. przygotowuje się do maratonu na przyszły rok:)...z chęcią też potrenuje w Szklarskiej bądź Karpaczu (czasami-co za dużo to nie zdrowo):P...lubię biegać rano do południa...no i gaadułaa ze mnie więc uprzedzam...:P
Dadzia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hej biegamy grupka w Jeleniej wiec wyslij na priva z jaka predkoscia interesuja Cie treningi ( zeby Cie nie zwalniac????) i moze Ci przypasujemy??? W tym roku bieglismy w maratonie i na przyszly rok szykujemy sie tez (czesc z nas chyba do Dębna na wiosnę , potem pewnie Wrocław???). Wiek mieszany, ja jestem sztuk 1, reszta płeć męska :-) przyslij wiadomosc to zgadamy sie w sprawie terminów i miejsca spotkan :usmiech:
Rajzen
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witajcie mam pytanko czy ktos biega w
jeleniej gorze chcialem pobiegac i przejsc
na zdrowy tryb zycia i potrzebuje kogos
by mi w tym pomogl postawic pierwsze
kroki
Mam 19 lat