Cześć jestem z Łodzi.
- liwka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam Łodzian!
Wprawdzie jestem z Wrocławia, ale cały koniec tygodnia poczynając od jutra spędzić muszę w Łodzi właśnie - kończę plan 10-tygodniowy i zupełnie nie chcę stracić dwóch treningów (coraz bardziej podoba mi sie wychodzenie na bieganie treningiem!).
Czy ktoś z Was może mi polecić jakąś sprawdzoną bezpieczna trasę dostępną w porze wieczorowej w okolicach Traugutta - na mapie widzę park sienkiewicza - co o tym sądzicie?
Strasznie będę wdzięczna!
pozdrowienia!
Wprawdzie jestem z Wrocławia, ale cały koniec tygodnia poczynając od jutra spędzić muszę w Łodzi właśnie - kończę plan 10-tygodniowy i zupełnie nie chcę stracić dwóch treningów (coraz bardziej podoba mi sie wychodzenie na bieganie treningiem!).
Czy ktoś z Was może mi polecić jakąś sprawdzoną bezpieczna trasę dostępną w porze wieczorowej w okolicach Traugutta - na mapie widzę park sienkiewicza - co o tym sądzicie?
Strasznie będę wdzięczna!
pozdrowienia!
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Liwka][img]http://runmania.com/f/8294e1e9d22a431e5c3a2afb29f499f0.gif[/img][/url]
-
- Dyskutant
Cześć,coyote80 pisze:Hej.
Jestem Marcin. Nowy w łodzi i nowy w bieganiu. Znalazłem ostatnio ciekawą informacje w gazecie, już nie pamiętam jakiej. Ale mniejsza o to. Bieganie w parku im. Poniatowskiego (róg ul. inżynierskiej i parkowej - parking na wprost Multibanku). Zajęcia w środy o godz. 18 i w niedziele o godz. 10 prowadzi Gabriel Kobza. Byłem z ciekawości i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Biega sobie grupka ludzi w różnym wieku, bardzo sympatyczna ekipa. Otrzymacie tam fachową informacje na temat techniki biegania, treningu itp. Ja mam zamiar uczestniczyć w zajęciach regularnie o ile czas pozwoli. A jak nie to chętnie z kimś pobiegam. Mieszkam na widzewie a dokładnie na Zarzewie. Ale mógłbym podjechać także o ile się znajdą osoby do wspólnego biegania.
Pozdrawiam )
Fajna opcja na bieganie w grupie.
Byłeś w ostatnią środę? Mógłyś napisać coś wiecej, ile mniej wiecej osób, jakie tempo? Sami doświadczeni biegacze czy są jacyś amatorzy?
Pana Kobze znam z zajęć WF'u na uczelni.
Jak doleczę gardło to postaram się wpaść w niedzielę, tylko czy mnie nie zabiegacie?;)
Pozdrawiam!
-
- Rozgrzewający Się
w ostatnia srode nie bylem, bo sie troszke lecze obecnie.. ale teraz juz powinienem byc osob ponoc roznie, zaleznie od tego kto jak ma czas, ale grupa ok 10 osob byla jak bylem ostatnio.. nie wiem jak z podzialem na amatorow i doswiadczonych, nie rozpoznaje po biegu przyjdz i sie przekonaj tempo rozgrzewkowe jest ok, a potem to mozesz biegac z szybszymi albo z wolniejszymi albo po swojemu niet nie narzuca tempa pozdrawiam i do zobaczenia tam na trasiearczi01 pisze:Cześć,coyote80 pisze:Hej.
Jestem Marcin. Nowy w łodzi i nowy w bieganiu. Znalazłem ostatnio ciekawą informacje w gazecie, już nie pamiętam jakiej. Ale mniejsza o to. Bieganie w parku im. Poniatowskiego (róg ul. inżynierskiej i parkowej - parking na wprost Multibanku). Zajęcia w środy o godz. 18 i w niedziele o godz. 10 prowadzi Gabriel Kobza. Byłem z ciekawości i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Biega sobie grupka ludzi w różnym wieku, bardzo sympatyczna ekipa. Otrzymacie tam fachową informacje na temat techniki biegania, treningu itp. Ja mam zamiar uczestniczyć w zajęciach regularnie o ile czas pozwoli. A jak nie to chętnie z kimś pobiegam. Mieszkam na widzewie a dokładnie na Zarzewie. Ale mógłbym podjechać także o ile się znajdą osoby do wspólnego biegania.
Pozdrawiam )
Fajna opcja na bieganie w grupie.
Byłeś w ostatnią środę? Mógłyś napisać coś wiecej, ile mniej wiecej osób, jakie tempo? Sami doświadczeni biegacze czy są jacyś amatorzy?
Pana Kobze znam z zajęć WF'u na uczelni.
Jak doleczę gardło to postaram się wpaść w niedzielę, tylko czy mnie nie zabiegacie?;)
Pozdrawiam!
- Herflick
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- pinky
- Wyga
Latam, latam... tzn latamy. Ale traska się zmieniła. Teraz robimy wieczorne kółka do Carrefour (Maratońska, Waltera, Carrefour, Retkińska - i w odwrotnym kierunku dla odmiany) oraz w kierunku pętli (Maratońska, pętla tramwajowa, Kusocińskiego, AK - i w drugą stronę). Niestety las odpada w sezonie jesiennym ze względu na ciemności!
-
- Zaprawiony W Bojach
Szukam kogoś do wspólnego biegania w Zgierzu bądz na Bałutach badz np. w lesie Łagiewnikcim. Przy czym szukam kogoś gorzej wytrenowanego. Moje aktulane wytrenowanie to bieganie na poziomie
6.20-6.50 na km. Jak by co to moje gg 3997862
pozdrawiam Tompoz
pozdrawiam Tompoz
Tompoz
-
- Dyskutant
Witam,
Na wstępie sorry za offtop. Nie chciałem tu rozpoczynać dyskusji nie związanej z tym działem, ale może nie wszyscy którzy mogą mi pomóc zauważą nowy temat
Mianowicie proszę o zajrzenie i ewentualną wypowiedź :
Bieganie.pl -> Sprzęt -> Gdzie na zakupy w Łodzi? (odzież, buty)
Dziękuję za uwagę i pozdawiam
Na wstępie sorry za offtop. Nie chciałem tu rozpoczynać dyskusji nie związanej z tym działem, ale może nie wszyscy którzy mogą mi pomóc zauważą nowy temat
Mianowicie proszę o zajrzenie i ewentualną wypowiedź :
Bieganie.pl -> Sprzęt -> Gdzie na zakupy w Łodzi? (odzież, buty)
Dziękuję za uwagę i pozdawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
Ponawiam
Szukam kogoś do wspólnego biegania w Zgierzu bądz na Bałutach badz np. w lesie Łagiewnikcim. Przy czym szukam kogoś gorzej wytrenowanego. Moje aktulane wytrenowanie to bieganie na poziomie
pozdrawiam Tompoz
pozdrawiam Tompoz
Tompoz
- pinky
- Wyga
Też jestem za tym żeby było biało. Ale na super zimę musimy chyba jeszcze troszke poczekać. A ja iecierpliwie czekam bo kupiłam sobie taką materiałową-elastyczną "maskę" i chce ja wypróbować na mrozie.
-
- Rozgrzewający Się
mi troszkę koliduja inne sprawy i ciezko sie zmobilizowac do systematycznego biegania, ale powiedzialem sobie ze od grudnia znowu zaczynam systematycznie biegac