LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!

trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Oczywiście, że 15 maja odbędzie się ten bieg w wąwozie, co poniektórzy jak widzę nie mogą
się już doczekać :hahaha:
Kiprun
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To chyba bardzo dobrze, że się niecierpliwią ;D
A ja, jak co tydzień zapraszam na jutro -- spotykamy się o 9.30 przy al. Piłsudskiego na stadionie MKS "Start" Lublin :)
Do zobaczenia!!!!!!
:oczko:
Luthien41
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 51:00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aaaa, dobrze że mówicie, bo coś mi się zamieszało:P Myślałam że ta akcja "Polska Biega" jest w ten weekend bo wczoraj w gazecie o niej czytałam;) To do jutra w takim razie!
Awatar użytkownika
elżbieta:)
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chciałam się przyznać, tak bez bicia (nie będę tu wciskać że coś mi wypadło itp.). Cóż mam tydzień daleko posuniętego nie-chciejstwa. Zapewniam że, rozłożyło ono swoje macki na wszystkie dziedziny mojego życia w tym tygodniu i czuje się że przez to zimno zapadam w zimowy sen... więc, nie oszukujmy się jest wielce prawdopodobne że jutro mnie nie będzie :tonieja: . Ale wiem że mi wybaczycie :lalala:
Ira

Nieprzeczytany post

Mnie też niestety nie będzie. Wczoraj wróciłem z USG prawego stawu kolanowego. Opis wygląda następująco: Prawidłowa ilość płynu w prawym stawie kolanowym. Błona maziowa bez cech patologii. Rzepka ustawiona prawidłowo. Ścięgno mięśnia prostego i więzadło rzepki prawidłowe. Zwapnienia w obrębie łąkotki przyśrodkowej. Łąkotka boczna, więzadła poboczne i krzyżowe bez cech uszkodzenia. Pasmo biodrowo-udowo, ścięgno mięśnia podkolanowego i dwugłowego uda bez uchwytnych zmian. chrząstka szklista prawidłowa. Dół podkolanowy bez zmian.

Zobaczymy co na ten opis powie ortopeda.
Luthien41
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 51:00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja jutro też wypadam jednak, bo zabieram się z rodziną na oglądanie domu który budujemy na wsi. Pobiegam w okolicznościach przyrody bardziej leśnych :) Bawcie się dobrze jutro!
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Szkoda, że Was nie będzie, ale przyznam, że ja też nieco zaniemogłam.... tzn mój głos-- nieleczone przeziębienie przerodziło się w zanik głosu, więc jutro będę tylko pokazywać ;D napiszę jutro, co ustaliliśmy w kwestii zawodów 14.05. Ktoś chętny?:)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ah, jak dziś zimno, brr ;/ widziałam zdjęcia z Poznania i piękne słońce!!!! A u nas.... z 10 stopni, deszcz i wiatrzysko ;/
Ale dzielnie pobiegaliśmy, a potem poszliśmy na halę i zrobiliśmy płotki (dodatkowo robiliśmy hopy i.... mam zamiar wlączyć je do każdych zajęć-- zainteresowanych odpowiedzią, czym są hopy, zapraszam na trening;)

Tutaj link do zdjęć:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... e4b9b8b681

Zaglądajcie też na stronkę z albumem, którą robią organizatorzy:

www.bbl.adamnurkiewicz.com

Pozdrawiam i do zobaczenia!!! :)

W poniedziałek lub wtorek napiszę, co robimy 14.05 --> a Wy piszcie, kto jest chętny na bieg nad zalewem w ramach akcji "Polska biega" (http://www.polskabiega.pl/strona.php?p=129&b=2630)
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fajnie wam, że mogliście sobie pobiegać w ten wiatr i deszcz ;) ja niestety musiałem spędzić weekend przy komputerze przywalony nadmiarem pracy...

W każdym razie w sobotę na biegu zamierzam się pojawić, mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi. Potem przez następne dwa tygodnie nie będę mógł przychodzić na treningi z powodu wyjazdu, ale jak wrócę zamierzam znowu wdrożyć się w bieganie.

4 czerwca jest organizowany Bieg Solidarności ze Świdnika do Lublina - 12,5km http://www.solidarnosc.org.pl/lublin/xi ... -c-55.html. Wybierzemy się razem? Zgłoszenia są od 10:00 do 10:30, więc po treningu już nie zdążymy - trzeba będzie wybrać: trening albo bieg. Ja będę się raczej skłaniał w kierunku biegu...

Pozdrawiam Was,
Paweł

Jeszcze sobie przypomniałem: nie wiem czy czytaliście na stronie organizatora, ale ten bieg nad zalewem to nie do końca są zawody... Bieg jest w duchu karate, czyli walki z samym sobą, więc nie ma klasyfikacji medalowej ani mierzenia czasu w ogóle. Biegniemy prawie cały obwód zalewu, potem się zatrzymujemy i czekamy aż wszyscy dołączą w międzyczasie robiąc różne ćwiczenia, a potem wszyscy razem biegną do mety. Mam nadzieję, że nikomu taka forma biegu nie przeszkadza :)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten biegów nad zalewem to podobno jest też 1200m, ale przyznaję, że nie wiem za wiele, bo utopiłam telefon w herbacie i nie mam kontaktu z trenerem Markiem, a to On miał się zająć tą sprawą... jak tylko czegoś się dowiem-- napiszę. A co do biegu ze Świdnika do Lublina to myślę, że nie każdy z naszych uczestników da radę przebiec taki odcinek... no i to jest po asfalcie, a ja nie mam najlepszego zdania o bieganiu na tej nawierzchni bez odpowiedniego obuwia i przygotowania... ale decyzja należy do Was;)
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No tak, faktycznie, jest bieg dookoła zalewu na 12km, ale jest też na 1200m. I jest jeszcze na 3000m z walką o miejsca medalowe. Szczegóły można przeczytać tutaj http://www.kyokushin.lublin.pl/index.ph ... =1&id3=201. Sory, nie chciałem straszyć tymi kilometrami :)

Znajomy kiedyś utopił telefon w Nilu, ale żeby w herbacie to pierwszy raz słyszę :hahaha:
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak już reklamujecie inne biegi, to i ja chciałbym zareklamować nasz bieg, który odbędzie się
15-05-2011r. a wszelkie informacje można znaleźć tutaj http://bieganie.lublin.pl/competitions/show/1
i zapraszam wszystkich, którzy biegają i chodzą z kijkami. Będzie bardzo dużo nagród nie tylko dla zwycięzców. :sss:
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Już wszystko wiem! Przepraszam, że dopiero dziś pisze, ale nie miałam wcześniej możliwości skontaktowania się z trenerem Jarosem, bo razem z telefonem utopionym w herbacie (choć jest jeszcze cień szansy, że będzie działał;)), straciłam numer trenera....

Zdecydowaliśmy, że ponieważ nie znamy tego faceta, który organizuje bieg nad zalewem, nie będziemy brać w nim udziału. W zamian jest możliwość przebiegnięcia ok. 3 km w ramach takich małych zawodów, które w sobotę rano na Starcie będzie organizować jakiś osiedlowy klubik (nie znam szczegółów, bo to Trener się wszystkim zajął). Wszystko wyjaśni się w sobotę, bo spotykamy się jak zwykle o 9.30 przy Piłsudskiego. Ten bieg byłby ok 11 więc po prostu zrobilibyśmy coś lekkiego i dobrą rozgrzewkę przed, ale musielibyście zarezerwować sobie więcej czasu. Oczywiście to Wasza decyzja, jeśli nie będziecie chcieli -- nie biegamy żadnych km:)

A co do zawodów w niedzielę, które są w wąwozie, to porozmawiamy w sobotę, ale jeśli mielibyście ochotę, ja tak prywatnie może się skuszę, więc moglibyśmy się jakoś dogadać i razem wystartować ;))

Pozdrawiam z gorącej, słonecznej Warszawy :)
Awatar użytkownika
elżbieta:)
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Szczerze powiedziawszy cieszę się, że tak wyszło- z tym bieganiem nad zalewem. Bo ominą by mnie kolejny trening, nie mam w tym tygodniu aż tyle czasu. Na te 3 kilometry też nie zostanę ale z rana chętnie zaliczę to "coś lekkiego i dobrą rozgrzewkę", bo jak wynika z moich planów na następne kilka tygodni w sobotnie poranki nie będzie czasu na robienie kółek i nieskoordynowane przełażenie nad płotkami.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że jutro pogoda będzie sprzyjać :) Jeśli nie będzie chętnych do biegania po zajęciach, zrobimy trochę zabawnych ćwiczeń na refleks :)
Do zobaczenia jutro, o 9.30 na stadionie STARTU!!!!! zapraszam!
ODPOWIEDZ