KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

hodyjones
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja dzisiaj miałem jechać, ale oczywiście zaspałem. Wstałem patrze 8:30 no trudno, ale siostra mi się pyta po co budzik nastawiałem to ją chciałem zabić czemu mnie nie obudziła, a ta tylko bo tak słodko spałeś :hahaha:
New Balance but biegowy
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to debiut na stadionie, a raczej w parku mam za sobą;) Fajnie było :hej:
Awatar użytkownika
lucenty
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 4:35

Nieprzeczytany post

Cześć Wszystkim!
Jestem tu nowy, ale od jakiegoś czasu śledzę to forum i widzę, że są tu fajni ludzie :)
Jeszcze nie dotarłem na stadion, ale mam nadzieję, że wkrótce się poznamy.
Ostatnio pojawił się wątek o stronach, na których można zapisywać swoje treningi. Ja korzystam ze strony my asics i nikerunning.com. Nie ma tam GPS'ów (a ja i tak nie używam, więc mi wystarcza). W my asics można sobie wybrać cel (maraton, półmaraton, inne) i w jakim czasie chce się przebiec - na tej podstawie strona tworzy program treningowy, ustalając dystans i rodzaj biegu. Mi się podoba i polecam :)
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

o tak bardzo fajny trening :) troche się tylko zgubiłam znowu w tych Katowicach :hej: jeszcze nie wiem jak dotrzeć na stawowa, ale dziś zauważyłam tramwaj 11 i wysiadłam sobie w Chorzowie i odrazu miałam 840 :) następnym razem poszukiwania drogi na stawowa, bo ten tramwaj się strasznie wlecze, ale dziś mnie poratował :usmiech:
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziękuję Wam wszystkim, że przyszliście:)
Cieszę się że jesteście zadowoleni z dzisiejszego treningu (no, chyba, że ci niezadowoleni jeszcze nie zdążyli się odezwać:) ale w końcu biegacie, bo lubicie, prawda? więc chyba nie mogło być inaczej.
Mam nadzieję że każdy wyniósł coś dla siebie a początkujący nie zniechęcili się dość dużym obciążeniem.
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niektórzy biegają bo nie lubią:)

A dzisiaj dobrze było mocny trening, a nie klepanie po tyłkach:) A czy nasza nowa trenerka Klaudia będzie częściej prowadzić zajęcia?:)

Olo gratuluje tej pietnastki!
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hodyjones pisze:Ja dzisiaj miałem jechać, ale oczywiście zaspałem. Wstałem patrze 8:30 no trudno, ale siostra mi się pyta po co budzik nastawiałem to ją chciałem zabić czemu mnie nie obudziła, a ta tylko bo tak słodko spałeś :hahaha:
w następna sobote powiedz siostrze, żeby Cię obudziła :hej: ja też się bałam, że zaśpię ;)
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję że każdy wyniósł coś dla siebie a początkujący nie zniechęcili się dość dużym obciążeniem.
ano już Ci, że wynieśli ;) potem poszli na rower jeszcze, więc było dobrze :) Dzięki !
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Niektórzy biegają bo nie lubią:)
ciekawe kto taki ? :bum: :bum:
dpogr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak czytam to aż szkoda mi, że nie byłem... ale cóż, przyjdzie taki czas :) ja dziś przed bieganiem, zaczynam za chwilę, tzn o 21. Dziś mam 40 minut do wybiegania. Pogoda fajna przez cały dzień, a w taki wieczór to aż się chce trochę wypocić :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzieliście stare reklamy biegowe adidasa? Są tutaj. Wg mnie rewelacyjne. Ile z tych rzeczy już zrobiliście biegając? Mi wychodzi zdecydowana większość:)

Mam nadzieję, że to też nie zrazi początkujących i tych co nie lubią:)
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

Dobrze było !!!
mimo że wymiękłam.... za "karę" dołożyłam 40 na rowerze, więc dzień można uznać za udany.
Klaudia na osobistą trenerkę -oto jest myśl - albo zejdę na zawał albo zacznę robić postępy, innej drogi nie ma

Pozdrawiam
Obrazek
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a ja dziś nawet zakwasów nie mam, czuje się idealnie :hej: na ostatnich treningach zapomniało mi się rozgrzać po treningu i dlatego mnie dopadły, ogromne błędy popełniam, ale zaczne je eliminować stopniowo dzięki waszym treningom :) teraz biegać będę we wtorek na 5 km, z 5 razy będę musiała odpocząć :hej:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Widzieliście stare reklamy biegowe adidasa? Są tutaj. Wg mnie rewelacyjne. Ile z tych rzeczy już zrobiliście biegając? Mi wychodzi zdecydowana większość:)

Mam nadzieję, że to też nie zrazi początkujących i tych co nie lubią:)
rewelacja te reklamy!!!

Ja bylam duchem z Wami i połową (życia) - Żeglarz byl na bieganiu i powiedzial, ze bylo fajnie i tak "terenowo".
Za tydzien i dwa nie bedzie ani mnie ani Żeglarza, bo bedzie sobie żeglował :)
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

tia... niezłe :hejhej:

a ja już dziś mam za sobą dwie godzinki spokojnego wybiegania...
...ehhh... po raz kolejny wybrałam się bez picia ... nie zmądrzeję chyba nigdy...
na szczęście niektórzy są mądrzejsi i poratowali mnie na trasie ;)
a na koniec jak już zobaczyłam budkę z piciem i zapragnęłam izostarka okazało się że mam tylko 5 zł a on kosztował tam 6 zł :chlip: na szczęście do domku miałam jakieś 3 min drogi... więc uznałam że jakoś przeżyję ;)
...upał nieziemski... ehhh... a teraz tak poleżę sobie brzuszkiem do góry i będę się regenerować :usmiech:
ODPOWIEDZ