agatajarzycka pisze:W załączeniu zestawienie wyników z Bieg Niepodległości wszystkich BBL-owiczów, których dałam radę zidentyfikować.
Fajne zestawienie
Gratulacje dla Wszystkich a szczegolne podziekowania dla Mariusza za wspolny bieg od poczatku do konca! Ulatwilo to trzymanie w miare dobrego (mocnego i rownego) tempa przez caly bieg
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
andrzej86 pisze:Gratulacje dla Wszystkich a szczegolne podziekowania dla Mariusza za wspolny bieg od poczatku do konca! Ulatwilo to trzymanie w miare dobrego (mocnego i rownego) tempa przez caly bieg
Gdybyście tyle nie plotkowali podczas biegu może 37 minut by poszło
andrzej86 pisze:Gratulacje dla Wszystkich a szczegolne podziekowania dla Mariusza za wspolny bieg od poczatku do konca! Ulatwilo to trzymanie w miare dobrego (mocnego i rownego) tempa przez caly bieg
Gdybyście tyle nie plotkowali podczas biegu może 37 minut by poszło
Po udanych startach w niedzielę mam nadzieję,że nie zawiesiliście butów do biegania w szafce na zimę i przyjdziecie w sobotę na 9.30 na stadion AWFiS w Gdańsku.Zapraszamy przede wszystkim tych, którzy zaczynają biegać, albo może na razie tylko o tym myślą.Pomożemy ruszyć z miejsca, gwarantujemy wspaniałą atmosferę.
Dla wszystkich również zaproszenie na godzinę 11 na pierwsze zawody Grand Prix Trójmiasto zBiegiemNatury .Będzie możliwość sprawdzenia się na 5 km.Swój udział zapowiedział także nasz "Terminator-Dominator" Adam Korol...chyba przedstawiać nie trzeba.
Także kto ma czas i możliwości opłacenia 12 PLN startowego po BBL zapraszamy na drugą stronę ulicy do Parku.
tomek_runner pisze:a czy może ktoś wie czy gosir udostępnia zdjęcia w pełnej rozdzielczości?
Jak przeglądasz te zdjęcia i któreś Ci się podoba to klikasz prawym klawiszem i wybierasz "Pokaż obrazek" i wyświetla Ci się obrazek i dokładny adres do niego. Teraz aby zwiększyć jego rozdzielczość wystarczy podmienić wartość w adresie.
Oczywiście nie zawsze jest taka możliwość, bo to zależy od tego jakie zdjęcia ktoś wrzucił do albumu, ale w przypadku GOSiRu to działa, chyba, że interesuje Cię jeszcze wyższa rozdzielczość.
Jak ostatnio rozmawiałem z ludźmi na "Gdańsk Biega" to co drugi to jakaś kontuzja a tu proszę z takimi wynikami poniżej 40 to sami sprinterzy. Jak Krzysiek namawia to zdejmuje buty z kołka .Kolano od września mi dokuczało ale praktycznie już przestało ,za tydzień na pewno już przylecę .No i trzeba się w końcu wykąpać W tym sezonie jeszcze się w morzu nie kąpałem chyba będę musiał spróbować w tygodniu by w przyszłą sobotę nie ociekać z plaży. A obecnie jeszcze po pedałuje trochę zamiast biegania. A w przyszła niedziele też chętnie pobiegam.A i dla Bartka gazetkę przyniosę za tydzień.Tylko nie wystraszcie wszystkich wiewiórek na tych biegach natury :uuusmiech:
Ja po przerwie jutro będę Może uda mi się syna zaciągnąć. W każdym razie od ostatniej wizyty na spotkaniu BBL brałam już udział w Parkrun (5km)- z poprawionym wynikiem, w Gdańsk Biega 2012r i w biegu Niepodległości w Gdyni ( pierwsze 10km z czasem 1:01- gdyby nie kolka to może byłoby mniej niż godzinka, ale i tak się cieszę, że się udało). Teraz pora ruszyć cztery litery i poprawiać czas. hi hi.