GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

tomky
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Każda sobota w Gdansku jest aż nadto nasycona imprezami biegowymi dla każdego coś sie znajdzie (Park Run, BBL i z Biegiem Natury)
Andrzej masz zupełną rację. Ta akcja (z Biegiem Natury) powinna być zdecydowanie w niedzielę.
Zwłaszcza, że jest to podobno też dziecko BBL - jaki jest sens organizować 2 treningi oddzielone 30 minutami przerwy ???!!!
Wiem, że niektórzy mutanci z 3City potrafią przebiec nawet 100km dziennie, ale reszta to nie z tej bajki :)
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niby też tak pomyślałem, ale BBL masz co tydzień, a zBN masz tylko 5 razy. Poza tym na ostatnim BBL łącznie przebiegliśmy około 8 kilometrów, do tego 5 kilometrów podczas zBN dałoby razem 13 km, czyli dystans niespecjalnie długi. zBN zaczyna się w tym samym miejscu co BBL więc to dodatkowa zachęta, żeby były w ten sam dzień, jak ktoś traci na dojazdy ponad godzinę to nie chce jej tracić i w sobotę i w niedzielę.
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to jak to w końcu jest z tym zBN - oprócz tych 5 biegów (odpłatnych) odbywają się cotygodniowe zajęcia czy nie?
Przypomnę, że ja i kilka innych osób po zajęciach BBL tradycyjnie biegamy po lesie od samego początku tej akcji ;-)

Trochę na temat imprez:
W najbliższą sobotę w okolicy odbędzie się AnO Łoś.
11 Listopada po Biegu Niepodległości spotykamy się wraz z Akademią Biegania na napoje chłodzące ;-) Prawdopodobnie w Kandelabrach.
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

tomky pisze: Andrzej masz zupełną rację. Ta akcja (z Biegiem Natury) powinna być zdecydowanie w niedzielę.
Zwłaszcza, że jest to podobno też dziecko BBL - jaki jest sens organizować 2 treningi oddzielone 30 minutami przerwy ???!!!
Wiem, że niektórzy mutanci z 3City potrafią przebiec nawet 100km dziennie, ale reszta to nie z tej bajki :)
Organizowanie takich spotkan tego samega dnia ma na pewno swoje plusy i minusy, pozyjemy zobaczymy :) jak ktoś zaśpi na bbl ma w zapasie jeszcze zBN :oczko: ale jak (przyslowiowy) 'Ktoś' za bardzo zmeczy sie (lub zglodnieje :tonieja: ) na zajęciach bbl to mimo szczerych chęci kontynuowania biegowych zajęć obieze azymut na dom :usmiech:
pi_r pisze:No to jak to w końcu jest z tym zBN - oprócz tych 5 biegów (odpłatnych) odbywają się cotygodniowe zajęcia czy nie?
Z tego co jest napisane na stronie wydaje mi sie ze zajecia odbywają sie co tydzień a raz w miesiącu są zawody z cyklu grand prix :)
Podepre sie cytatem ze strony organizatora:
"Spotkania w plenerze w ramach akcji zBiegiemNatury odbywają się od 3 listopada 2012 r. do 31 sierpnia 2013r r. w każdą sobotę o godzinie 11:00 (co miesiąc na tej samej trasie, organizujemy zawody z cyklu Grand Prix zBiegiemNatury). Nasze spotkania to aktywne kontemplowanie natury – co ważne pod okiem fachowców."
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Byłem, było super, zamierzam chodzić regularnie :)
Trzymamy za slowo i do zobaczenia na kolejnych zajeciach :oczko:

Przy okazji polecam artykul malego89 (jesli moge tak odmienic nicka :hejhej: ) opublikowany na stronie bieganie.pl http://bieganie.pl/?show=1&cat=14&id=4516
Powiem tylko, ze bardzo ciekawa i inspirujaca do dzialania historia! :oczko:
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W sobotę zgodnie z umową spotykamy się na stadionie o 9.30 na wspólne bieganie.
Rozmawiałem wczoraj z Pawłem, przyszłościowo, jeśli będą chętni, druga akcja będzie się odbywała w niedziele.Na razie jest to projekt pilotażowy.Ponieważ w sobotę jest pierwszy raz po naszych zajęciach więc kto ma ochotę i czas jest zaproszony na pierwsze pilotażowe zajęcia.Jako doświadczeni BBL-owicze możecie wsomóc obecnością tworzącą się akcję.Pozdrawiam, do zobaczenia.
Kto na kąpiel, oczywiście ręczniki!
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Są już pierwsze zdjęcia z tej nowej sobotniej akcji "Zbiegi Natury" :hej:

Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to teraz dopiero będzie frekwencja!!! O 9.30 w sobotę oczywiście spotykamy się na stadionie!
magdullah
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Po bieganiu na plażę jedziecie samochodami? Od razu w strojach odpowiednich do kąpieli pod spodem? Sorry za laickie pytania :jatylko:
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak, kto woli, można się przebrać na miejscu.
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jutro po biegu Niepodległości zapraszam na spotkanie do Kandelabry Premium Pub, który znajduje się tutaj.
Mamy rezerwację dzięki uprzejmości Akademii Biegania :-)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Powodzenia dzisiaj wszystkim!
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluję wszystkim wyników, walki ze sobą, a przede wszystkim fajnie spędzonego czasu!
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

W załączeniu zestawienie wyników z Bieg Niepodległości wszystkich BBL-owiczów, których dałam radę zidentyfikować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tomek_runner
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:32

Nieprzeczytany post

Gratuluje wszystkim wyników! żałuję że nie wpisałem BBL jako klubu biegowego tylko wpisałem team pracowy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ