GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

tomky
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie było letko :)

Zdjęcie płotków i niestety dużego nachylenia brzegu:
http://picasaweb.google.com/10255056391 ... 1730638594
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rodzinka naszego trenera to model wzorcowo sportowy :taktak:
można tylko pozazdrościć i brać przykład dlatego każdy powinien ten artykuł przeczytać w wysokich obcasach .Dlatego spotkania BBL w Gdańsku są :hejhej: najlepsze .

To tak wielkim skrócie w moim przypadku :hahaha: .Maraton w Jastarni to był bieg z przeszkodami płotki czasami po wysokość kolana pamiętam że na początku przeskakiwałem je tak z lenistwa ale jak przywaliłem kilka razy palcami płotek a biegłem boso to już potem maksymalnie wysoko podskakiwałem :hej:
Poszukiwane są osoby chętne do wyjazdu na największą imprezę biegowa do Krynicy Zdrój czyli festiwal biegowy.
Możliwe jest zwolnienie z wpisowego .
można sobie wybrać wspólny bieg na 100,lub 66 lub 33 km wszystko na tej samej trasie i godzinie czyli sobota 3.20 rano
dodatkowo biegnę w niedziele o 10 rano na 10 km takie spokojne rozruszanie :hej:
ale jak ktoś chce to są jeszcze inne biegi łącznie z maratonem. Jak ktoś jest chętny to można wspólnie wynająć kwaterę było by taniej .
Kontakt na priw albo w sobotę 9.30 BBL ,niedziele 9 rano po plaży na bosaka,czy poniedziałek na treningu 19 Gdynia BBL.
Codziennie na TVP 1 godz.20.05 do 20.10 jest program promocyjny pokazujący Festiwal biegowy w Krynicy.
Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W sobotę oczywiście zapraszamy wszystkich na dalsze wspólne treningi i bieganie.Cieszymy się,że dołączają do nas nowe osoby, drzwi stadionu są otwarte i wszyscy mile widziani! Do zobaczenia!
olaola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Potwierdzam, super inicjatywa, bardzo miła atmosfera. Byłam w zeszłą sobotę i na 100% powrócę (we wrześniu, teraz wyjeżdżam).
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

Christos pisze:Rodzinka naszego trenera to model wzorcowo sportowy :taktak:
można tylko pozazdrościć i brać przykład dlatego każdy powinien ten artykuł przeczytać w wysokich obcasach .Dlatego spotkania BBL w Gdańsku są :hejhej: najlepsze .
Racja - artykul ciekawy i nasuwa mi sie taka luzna mysl:
Dodatkowym smaczkiem kazdego masowego biegu jest na pewno rywalizacja w rodzinie :hej: Ukonczenie kazdego biegu jest niewatpliwie duzym sukcecem ale jesli do tego dorzucimy ta dodatkowa rodzynke do ciasta w postaci wygranej z bratem/ siostra, mezem/ zona, kolega/ kolezanka, babcia/ dziadkiem itd. to smakuje jeszcze bardziej :oczko:

2 tygodnie temu (na 3 dni) przylecial specjalnie (z Manchesteru) do Polski moj mlodszy brat aby zadebiutowac w Maratonie Solidarnosci (warto dodac, ze nigdy nie startowal w polmaratonie, ani w biegu na 10 czy 5km i tak jak ja traktuje bieganie hobbistycznie) wiec, byla to dla mnie spora niespodzianka, ze zdecydowal sie na taki krok. Ale z drugiej strony wiedzialem, ze jak On sobie cos zaplanuje to (jak to powiada Hardkorowy Koksu) ''nie ma lipy!'' :hej: i mialem racje bo czulem Go przez caly maraton na plecach co pewnie motywowalo jego jak i mnie. Ostatecznie udalo mi sie przybiec 3 min szybciej na mete ale jest to wyrazny sygnal, ze trzeba uwazac w przyszlosci :taktak:
Christos pisze:Poszukiwane są osoby chętne do wyjazdu na największą imprezę biegowa do Krynicy Zdrój czyli festiwal biegowy.
Biegi gorskie (w tym ultra) - (oczywiscie) TAK, ale dopiero w przyszlym roku. Jeszcze psychicznie do tego nie doroslem :oczko:
Powodzenia w tym roku na festiwalu biegowym w Krynicy !!!
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
magdullah
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jeśli pada to zbiórka jest w tym samym miejscu co zwykle, czy zajęcia są pod dachem?
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zbiórka zawsze przy stadione, później ewentualnie hala.
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sezon urlopowy chyba się skończył bo było naprawdę wielu chętnych nabieganie już dawno tylu nas nie było .Ćwiczenia były trudne a i tak wszyscy bardzo zadowoleni .I najlepsze te skakanie na jednej nodze a raczej bieganie na jednej nodze za setnym razem może by mi w końcu wyszło :hahaha:

Zbliża się to na co czekałem 6 miesięcy ,więcej chętnych już się nie znajdzie zapewne więc wytrwali tylko Ja i Grześ . :hejhej: Czyli sporo bo to połowa stworzonej prze zemnie drużyny :hahaha:

Dzisiaj o 9 odbyło się bieganie na bosaka środkiem plarzy tempo było ostre cały czas mam jeszcze kaca :hahaha: Dlatego na BBL w poniedziałek w Gdyni pewnie przyjadę rowerem .

Obrazek
wykres przedstawia górki do zdobycia trochę większe niż te podbiegi na Helu :hahaha: no i
po drodze Biedronek nie będzie a ni stacji benzynowych z WC :hej:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=224&id=4342 opis biegu
Obrazek
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to powodzenia!
Mam wrażenie, że zrobicie kilka dodatkowych km w górę i w dół :)
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszamy ponownie w najbliższą sobotę na wspólne bieganie, jest nas coraz więcej i cały czas zapraszamy "nowych" chętnych na aktywne spędzanie czasu.Do zobaczenia!
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uwaga, uwaga! BbL-owicze i K(C)lubowicze

Mamy dla was kolejny konkurs :)

Spośród członków Clubu BbL, w mieście, gdzie do końca grudnia będzie najwięcej startów, rozlosujemy dwa zegarki Suunto ;-) zatem każdy start jest ważny – składa się na ogólną liczbę startów w mieście i przybliża Was do wygrania zegarka :)
Co trzeba zrobić, żeby dołączyć do Clubu? Wystarczy choć raz wystartować w zawodach, reprezentując Club BiegamBoLubię i przesłać swoje zgłoszenie na adres fundacja@fundacjabieganie.pl lub zgłosić swój start trenerom prowadzącym zajęcia BiegamBoLubię w jednej z miejscowości, gdzie odbywają się spotkania. Podobnie z kolejnymi startami.

A tak przedstawia się dzisiaj ilość członków Clubu BbL w poszczególnych miastach:
Biała Podlaska 0
Białystok 44
Bielsko-Biała 4
Bieruń 0
Bydgoszcz 17
Częstochowa 8
Gdańsk 17
Gdynia 31
Głogów 0
Gołdap 0
Inowrocław 0
Katowice 24
Kielce 0
Kraków 40
Kurzętnik 3
Lidzbark 0
Lublin 12
Łódź 39
Mikołów 14
Olsztyn 28
Opole 15
Pasłęk 9
Płock 5
Poznań 20
Racibórz 33
Rzeszów 14
Słupsk 17
Szczecin 12
Szklarska Poręba 0
Toruń 38
Wadowice 0
Wałbrzych 0
Wałcz 0
Warszawa 42
Wrocław 25
Wydminy 33
Zielona Góra 5

Zachęcamy do wspólnej zabawy :)

Justyna Grzywaczewska
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

dla zainteresowanych wynikiem Grześka i Krzyśka link do wyników (online) Ultramaratonu

http://www.online.datasport.pl/results6 ... ?dystans=1

ja tak kciuki ściskam, że już mam odparzenia !!!
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bieg 7 Dolin 100km:
Grzesiek ukończył z czasem 15:31:16! Gratulacje!
Krzysiek jeszcze walczy i wygląda na to, że będzie walczył z limitem czasu - trzymamy kciuki żeby dobiegł przed 20.
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

pi_r pisze:Bieg 7 Dolin 100km:
Grzesiek ukończył z czasem 15:31:16! Gratulacje!
Krzysiek jeszcze walczy i wygląda na to, że będzie walczył z limitem czasu - trzymamy kciuki żeby dobiegł przed 20.
Gratulacje!!! trzeba byc MOCNYM aby stanac na starcie takiego biegu :oczko:

Krzyska najprawdopodobniej limity czasowe przytrzymaly... czekamy na relacje/ sprawozdanie z trasy. Mile widziane jakies wskazowki na co zworocic uwage w czasie takich biegow :oczko:
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

andrzej86 pisze:Krzyska najprawdopodobniej limity czasowe przytrzymaly... czekamy na relacje/ sprawozdanie z trasy. Mile widziane jakies wskazowki na co zworocic uwage w czasie takich biegow
Organizator chyba aż tak restrykcyjnie limitów nie przestrzegał i Krzysiek został jednak sklasyfikowany z czasem 17:09:29 :-)
Gratulacje!

Wyniki 100km
ODPOWIEDZ