SBBP
- MiS
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
A gdzie jest ten stadion?
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- madach
- Zaprawiony W Bojach
A ja jadę sobie spokojnie samochodem ulicą Łopuszańską a po chodniku w tym czasie podskakuje MiŚ biegnąc z plecaczkiem
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
to moja stała trasa do pracy;)
Też Ciebie widziałem. Nie dało się nie usłyszeć tego klaksonu;)
Też Ciebie widziałem. Nie dało się nie usłyszeć tego klaksonu;)
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Już miałem nadzieję, że się przyłączę, ale ... niestety - stadion jest troszkę za daleko jak dla mnie:(
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Ja byłem na stadionie WAT dziś (środa) z rana, robiłem znowu 10x1000 m (z trzyminutowymi przerwami, w tempie ok. 4:00/km). Jak będziesz tam, Scarabeus, jutro, to pewnie będziesz mógł wyczytać wyrysowane kamyczkiem na bieżni moje czasy z każdego kilometra.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Joycat, co za miła niespodzianka - Twój głos w PR pr1. w relacji z biegu Powstania W-skiego - godz. 23:30 "Kronika Sportowa"! Przy okazji, cała Polska się dowiedziała co się dzieje w Lasku Bielańskim w soboty rano!
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
A wiêc jednak pu¶cili to
Mam nadziejê, ¿e jako¶ to wypad³o i nie chrypia³am do mikrofonu zbyt mocno. Najwa¿niejsze by³o jednak wszystko co mówi³ Leszek, bo to dotyczy³o rocznicy Powstania Warszawskiego. O SBBP to przemyci³am tak przy okazji.
Mam nadziejê, ¿e jako¶ to wypad³o i nie chrypia³am do mikrofonu zbyt mocno. Najwa¿niejsze by³o jednak wszystko co mówi³ Leszek, bo to dotyczy³o rocznicy Powstania Warszawskiego. O SBBP to przemyci³am tak przy okazji.
-
- Zaprawiony W Bojach
Wypadło kapitalnie - naprawdę! Bardzo dobrze wkomponowała się informacja o sobotnich biegach. Z resztą mam nagranie i przy okazji wyślę Wasz wywiadzik w mp3 do archiwum SBBP.
A w ogóle to do zobaczenia na trasie MW. Trzymam kciuki za Twój występ - będę wypatrywał Cię znów w Wilanowie.
Pa!
A w ogóle to do zobaczenia na trasie MW. Trzymam kciuki za Twój występ - będę wypatrywał Cię znów w Wilanowie.
Pa!
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
No to czekam z niecierpliwo¶ci± na mp3.
Dziêki, ¿e nagra³e¶!
A co do startu w MW - biegnê 19 wrze¶nia tylko pó³maraton. Ale poniewa¿ bêdê walczy³a o ¿yciówkê, wiêc doping i trzymanie kciuków bardzo mi siê przyda. Do zobaczenia na trasie
Dziêki, ¿e nagra³e¶!
A co do startu w MW - biegnê 19 wrze¶nia tylko pó³maraton. Ale poniewa¿ bêdê walczy³a o ¿yciówkê, wiêc doping i trzymanie kciuków bardzo mi siê przyda. Do zobaczenia na trasie
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj niestety zmuszony jestem odpuścić łosiowanie - najbliższy termin kiedy się pojawię na błotach to dopiero poniedziałek.
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Joycat - ja tez biegne 19 wrzesnia polmaraton, i moze tez zawalcze o zyciowke. Bo o zyciowke w maratonie bede walczyl w Poznaniu.
Scarabeus - przylapales mnie dzisiaj na podbiegach na wiadukcie Trasy Torunskiej przy Lasku na Kole, o czym dales znac klaksonem. Byles dzis na stadionie WAT?
Scarabeus - przylapales mnie dzisiaj na podbiegach na wiadukcie Trasy Torunskiej przy Lasku na Kole, o czym dales znac klaksonem. Byles dzis na stadionie WAT?
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
- Scarabeus
- Wyga
Tak Janek widzialem Twoje tajemne treningi, ktore owocuja wspanalymi rezultatami.
Byłem wczoraj na stadionie kolo poludnia - okropny upal. Biegalem w pelnym sloncu bez jednej chmurki na niebie. Janek Twoich wynikow na biezni oczywiscie nie bylo bo przedwczoraj po poludniu padało.
Dzis w ramach treningow ekstremalnych robilem podbiegi na Moczydle - oczywiscie tez kolo poludnia...
Byłem wczoraj na stadionie kolo poludnia - okropny upal. Biegalem w pelnym sloncu bez jednej chmurki na niebie. Janek Twoich wynikow na biezni oczywiscie nie bylo bo przedwczoraj po poludniu padało.
Dzis w ramach treningow ekstremalnych robilem podbiegi na Moczydle - oczywiscie tez kolo poludnia...
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
W niedzielę 8 sierpnia organizuję treningową wycieczkę biegową. Dystans około 22km, przewidywany czas pokonywania 1:50 do 2:05. Istnieje możliwość skrócenia dla chętnych.
Początek - parking w Truskawiu o godzinie ok. 9:15. Zapowiedzieli udział uczestnicy Mistrzostw Świata Masters w BnO, które odbyły sie we Włoszech oraz tradycyjnie Dyrektor Kampinoskiego Parku Narodowego. W programie możliwość obejrzenia skutków (nie wszystkich) trąby powietrznej, która przeszła nad puszczą kilkanaście dni temu.
Początek - parking w Truskawiu o godzinie ok. 9:15. Zapowiedzieli udział uczestnicy Mistrzostw Świata Masters w BnO, które odbyły sie we Włoszech oraz tradycyjnie Dyrektor Kampinoskiego Parku Narodowego. W programie możliwość obejrzenia skutków (nie wszystkich) trąby powietrznej, która przeszła nad puszczą kilkanaście dni temu.
- piglet
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:43
- Życiówka w maratonie: 3:15:06
Tak od trzech miesięcy oglądam waszą stronkę klubową i zastanawiam się, czy nie przyjść w sobotę.
Jutro chyba się odważę.
Jutro chyba się odważę.
1000m - 2:56, 1500m - 5:18, 3000m - 11:09, 5km - 19:07, 10km - 39:38, 15km - 1:00:06, 21,1km - 1:28:28, 42,2km - 3:15:06