OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- loko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jeszcze raz brawo chłopaki:) mam do Was wszystkich mały apel.... otóż w najbliższą sobotę chcemy uczcić dwa święta.
Dzień matki i dzień dziecka, z tej okazji BiegamBoLubię przygotowało upominki dla najmłodszych i dla mam również. warto więc namówić nasze dziewczyny i nasze pociechy na wycieczkę do Kortowa:) Oczywiście na prezenty szanse ma każda pani , która weźmie udział w zajęciach:) ZATEM INFORMUJCIE WSZYSTKIE ZNANE WAM MAMY I DZIECIAKI!!!!:)
zajęcia oczywiście będą trochę łagodniesze dla nowoprzybyłych:)
Dzień matki i dzień dziecka, z tej okazji BiegamBoLubię przygotowało upominki dla najmłodszych i dla mam również. warto więc namówić nasze dziewczyny i nasze pociechy na wycieczkę do Kortowa:) Oczywiście na prezenty szanse ma każda pani , która weźmie udział w zajęciach:) ZATEM INFORMUJCIE WSZYSTKIE ZNANE WAM MAMY I DZIECIAKI!!!!:)
zajęcia oczywiście będą trochę łagodniesze dla nowoprzybyłych:)
Tomek Domżalski
-
- Stary Wyga
halo halo ,
biega ktoś w te upały ?
Chyba lepiej wskazane jest biegać wieczorem czy też należy byc przygotowany na każde warunki ?
biega ktoś w te upały ?
Chyba lepiej wskazane jest biegać wieczorem czy też należy byc przygotowany na każde warunki ?
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
z mojego skromnego doświadczenia biegowego to powinno się unikać upałów choć przygotowanym trzeba być, ja staram się wtedy biegać wieczorem w otwartym terenie, albo w ciągu dnia w lesie, no i jak najczęściej w cieniu i dużo płynów, biegaczom żadna pogoda nie jest straszna
-
- Rozgrzewający Się
Jak dla mnie, to zależy od upodobania, można w łapkę, można kupić pas z bidonem, ale to raczej na dłuższe wybiegania. Ja osobiście nie lubię jak coś mi tam chlupie.
30-40 minut biegu bez uzupełniania płynów nie powinno zaburzyć naszej gospodarki wodno-mineralnej:)
30-40 minut biegu bez uzupełniania płynów nie powinno zaburzyć naszej gospodarki wodno-mineralnej:)
- Tadeo
- Dyskutant
W upały ciężko mi się biega, ale jak umówię się na bieganie, to niestety się nie wybrzydza.
http://biegajmy.manifo.com
http://biegajmy.manifo.com
- loko
- Zaprawiony W Bojach
na upały dobra aspirynka:) ale na takie dłuższe wybiegania i w temp ok 25 i wyżej. aspiryna podnosi temp do 37C i dalej nie.
a w sobotę zrobimy sobie małą sztafetę, pobiegamy z pałeczką, trening poprowadzi Pani Ludwichowska.
a w sobotę zrobimy sobie małą sztafetę, pobiegamy z pałeczką, trening poprowadzi Pani Ludwichowska.
Tomek Domżalski
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
dzisiejszy trening był bardzo fajny, informacje przekazane przez Panią Ludwichowską bezcenne, ale najwięcej wrażeń mam chyba ze sztafety, emocje gwarantowane, mam nadzieję że uda się powtórzyć takie zajęcia jeszcze raz