WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak zapewne przeczytaliście na www.bieganie.pl jutro na wielu stadionach odbywają się testy Coopera. U nas ze względów organizacyjnych przesuwamy test na inny termin. Co się odwlecze to nie uciecze:) Zapraszam na jutrzejsze spotkanie BBL - stadion Olimpijski godz. 9.30
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Dziś wprawdzie u nas nie było testu Coopera, ale wszyscy obecni wykonali wielka pracę, która mam nadzieję szybko zaprocentuje lepszym samopoczuciem na samodzielnych treningach lub na naszych BBL Mam nadzieję, że udało mi się pokazać to, że bieganie intensywniejsze także powoduje wielką frajdę i zadowolenie. Gratki dla wszystkich za postawę na treningu:)
Jacek Wosiek
-
- Dyskutant
Jacku ( i cała reszto) było naprawdę ciekawie. Wprawdzie moja kondycja była w zasadzie żadna - miesiąc przerwy spowodowany wyjazdem i chorobą, ale końcówka była emocnonujaca. Nawet jest skłonny namawiać, aby każde nasze spotkanie kończyło się takim ćwieczeniem 1min/2min/1min/2min... Wprawdzie Jacek zapowiadał, że będzie nam się chciało więcej... to przez niedzielę i poniedziałek, absolutnie nic mi się nie chciało - skąd te bolące mięśnie się nagle w udach znalazły ? Ale było fajnie. zapraszam serdecznie wszystkich niezdecydowanych na nastepne spotkania....
BTW... będzie kiedyś jakiś Powerade u nas?
BTW... będzie kiedyś jakiś Powerade u nas?
Pozdrovki
-------
Anorak
Find a better Way of Life!
-------
Anorak
Find a better Way of Life!
-
- Stary Wyga
dzięki wszystkim za przybycie na zajęcia. Ze względu na nasze wyjazdy poza Wrocław wkleję tu jakieś zdjęcia dopiero koło poniedziałku. Tomek na pewno wcześniej doda fotki na facebooku. Pozdrawiam
Jacek Wosiek
-
- Rozgrzewający Się
Witam.
Nazywam się Damian i jeśli jest taka możliwość to chętnie dołączę się do zajęć.
Mam trochę doświadczenia w bieganiu, proszę o potwierdzenie możliwości przyjęcia do grona szczęśliwców. :P
Proszę także o informację na temat godziny w sobotę i może w dni pozostałe także ktoś nie próżnuje, chętnie dołączę.
Pozdrawiam
Damian
Mam trochę doświadczenia w bieganiu, proszę o potwierdzenie możliwości przyjęcia do grona szczęśliwców. :P
Proszę także o informację na temat godziny w sobotę i może w dni pozostałe także ktoś nie próżnuje, chętnie dołączę.
Pozdrawiam
Damian
- szewczykdratewka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:54
Tu nie ma co się zastanawiać, tylko po prostu przyjśćYarpenn pisze:Jest bardzo duża szansa, że w najbliższą sobotę się pojawię
Krzysiek
- szewczykdratewka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:54
budar pisze:Witam.
Pozdrawiam
Damian
Zapraszamy, nie ma żadnych zapisów, więc można dołączyć w każdej chwili
Krzysiek
-
- Rozgrzewający Się
W takim razie bardzo chętnie przyjdę, tylko proszę o informacje o której zaczynacie zajęcia i gdzie się spotykacie ? Znam stadion olimpijski wiec wiem co gdzie Jeśli to przy wejściu na stadion lekkoatletyczny to znajdę Was
Pozdrawiam
Damian
p.s.
Przeczytałem już w historii, że to prawdopodobnie na 9.30
Pozdrawiam
Damian
p.s.
Przeczytałem już w historii, że to prawdopodobnie na 9.30