Hej. Co u was słychać? Ja wczoraj oficjalnie zacząłem program na Piłę. Zrobiłem "starą". Miało być tempo 5:20, było 4:50 - poniosło mnie (ale zarąbałem się). Ostatnie 2 tyg - 2 razy latałem (maraton i zawody w Zgierzu), trochę zmulony jestem.
Hehe, jam mam jutro grilla. Może spróbuję jakiegoś posta napisać. Mam zamiar wypróbować tabletki "AntyKac" ale najpierw 15-21 km start ok 9:10. Zapraszam.
Piszę posta na lekkim rauszu. Z powodu "lenia" nie latałem w sobotę, jutro też pewnie nie polecę. Kurka, muszę napić się jesczcze piwa ,..... za trzeźwy jestem.... pozdrowinka.
Herbix, chyba się odwodniłeś na tym maratonie w Łodzi, że Cię tak suszy? ja dziś "robię" rower. Kto ochoczy, to zapraszam, o 9.50 przed "Centralem". Już mało czasu zostało. Pozdrowionka!
Kubap:Tam gdzie zwykle- w okolicach recepcji MOSiR a tak naprawdę kilkadziesiąt metrów dalej w miejscu gdzie kończy się trylinka a z boku dochodzi alejka asfaltowa.Znajdziesz nas bez problemu
Sobota i niedziela - start 9.00-9.15, inne dni tygodnia w tej chwili różnie.
Witam czy coddzienie wieczorem (po 18.00) jest grupa zapaleńców co biega w Artorówku lub okolicach?
Zacząłem biegać prawie miesiąc temu a w grupie było by rażniej