OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajne zdjęcia, gratulować, gratulować. Runkriss jaki zadowolony, a Techgraph na tym swoim to nie tyle, że biegnie, co wręcz leci :D Dzięki za Kusociński cynk, za godzinę obadam nawierzchnię. Tylko dlaczego teraz tam tak ciemno, zabrali światła z tunelu i z latarni żeby nowy basen oświetlić
Co nie dobiegnę, to rozbawię
- paweldr
- Rozgrzewający Się
Świat się zmienia. Szczególnie ten biegowy. Na lepsze rzecz jasna.
Jak tu byłem ostatnio, jakieś dwa lata temu, Olsztyn milczał. Teraz żyje.
Witam wszystkich.
Biegacie w Kortowie w sobotę? Z przyjemnością Was poznam, choć parę twarzy pamiętam z przed kilku lat.
Witam wszystkich.
Biegacie w Kortowie w sobotę? Z przyjemnością Was poznam, choć parę twarzy pamiętam z przed kilku lat.
pawel
-
- Dyskutant
Witajcie, za 2 tygodnie oficjalna inauguracja BBL-u. Wspólnie z trenerami Wojtkiem i Tomkiem ustaliliśmy że wzmocnię ich działania w zakresie promocji. Na początek start Biegam Bo Lubię - 17 marca o 9.30 na stadionie w Kortowie. Potem wraz z postępującym sezonem zajmiemy się innymi zagadnieniami (zakładka www, imprezy w Olsztynie, wspólne wyjazdy na zawody, klub AKM Olimp). Budżetu na to nie ma więc będziemy uprawiać marketing wirusowy. Założenia inauguracji BBL-u są proste:
- zachęcić do aktywności niezdecydowanych,
- zainteresować aktywnością antysportowców,
- zmobilizować do udziału w inauguracji wszystkich aktywnych z miasta i okolic,
- przeprowadzić zajęcia z możliwie największą frekwencją (zaznaczyć powiększające się lobby biegowe w mieście)
Trwają już rozmowy z mediami. Dogadujemy szczegóły. Natomiast do pozostałych działań potrzebujemy pomocy każdego BBL-owicza. Zainteresowanych proszę o maila. Piszcie na marcin.zarebski@uwm.edu.pl Podeślę Wam kilka informacji i zapytań. Spróbujemy połączyć siły. Jeżeli każdy poświęci od 15 do 30 minut efekty mogą być znakomite. Jesteśmy także otwarci na Wasze pomysły. W miarę możliwości będziemy wdrażać je w życie. Czekam na maile. Czasu zostało niewiele. Kilka dni na dopracowanie szczegółów, a potem intensywne 7 dni komunikacji bezpośrenio przed godziną zero czyli 17 marca.
- zachęcić do aktywności niezdecydowanych,
- zainteresować aktywnością antysportowców,
- zmobilizować do udziału w inauguracji wszystkich aktywnych z miasta i okolic,
- przeprowadzić zajęcia z możliwie największą frekwencją (zaznaczyć powiększające się lobby biegowe w mieście)
Trwają już rozmowy z mediami. Dogadujemy szczegóły. Natomiast do pozostałych działań potrzebujemy pomocy każdego BBL-owicza. Zainteresowanych proszę o maila. Piszcie na marcin.zarebski@uwm.edu.pl Podeślę Wam kilka informacji i zapytań. Spróbujemy połączyć siły. Jeżeli każdy poświęci od 15 do 30 minut efekty mogą być znakomite. Jesteśmy także otwarci na Wasze pomysły. W miarę możliwości będziemy wdrażać je w życie. Czekam na maile. Czasu zostało niewiele. Kilka dni na dopracowanie szczegółów, a potem intensywne 7 dni komunikacji bezpośrenio przed godziną zero czyli 17 marca.
-
- Stary Wyga
Witam,
moja mała sugestia to żeby coś zrobić również w niedziele , ponieważ w sobote na 9:30 nie każdy może ,
pozdr
moja mała sugestia to żeby coś zrobić również w niedziele , ponieważ w sobote na 9:30 nie każdy może ,
pozdr
-
- Dyskutant
jako że w lesie Kortowskiem nadal warunki (tu zacytuje klasyka) do kitesurfing'u dzisiaj musiałem zadowolić się Jez. Długim oraz chodnikami, najważniejsze jednak że po ciężkim zimowym bieganiu oraz ostatnich dwóch nijakich tygodniach wraca świeżość i dobry feeling, czy już też to czujecie?
-
- Wyga
Plan i zapatrywania na zarażenie Olsztyniaków miłością do biegania jak najbardziej słuszne Ja wracam od 10 marca, mam nadzieję, że z lepszą kondycją i jak Bóg da i sznurówki pozwolą to może nawet uda mi się za wami nadążyć Ze swojej strony zapytuję jak wygląda sprawa z biegami ulicznymi w Olsztynie? Czy zorganizowanie takiego biegu to aż taka droga przez mękę, że, oprócz styczniowego biegu w ramach WOŚP, były do tej pory tak właściwie tylko 2 biegi (Copernicus i Jakubowy)?
Co nie dobiegnę, to rozbawię
- loko
- Zaprawiony W Bojach
wkrótce rusza Olsztyn Aktywnie, to będą niedziele godzina 10:00 wkrótce szczegółymarius-p pisze:Witam,
pozdr
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Witaj, rzeczywiście rok 2011 to przełom biegowy w naszym mieściepaweldr pisze:Świat się zmienia. Szczególnie ten biegowy. Na lepsze rzecz jasna.
Witam wszystkich.
Zapraszam, jutro i w każdą inną sobotę o 9:30
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
http://www.polskieradio.pl/9/557/Artyku ... w-po-zimie
krótka wzmianka na nasz temat i o zaprzyjaźnionych Wydminach, które jak dochodzą słuchy chcą odwiedzić nas w Kortowie
krótka wzmianka na nasz temat i o zaprzyjaźnionych Wydminach, które jak dochodzą słuchy chcą odwiedzić nas w Kortowie
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Dla tych wszystkich, którym Półmaraton Warszawski w głowie, będzie trening podporządkowany temu startowi czyli szlifowania formy początek. dla reszty RELAKSrunkris pisze:BBL - Bogu Biegania Loko, jaki trening jutro nam zrobisz
Tomek Domżalski
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
... już chciałem rzucić żebyśmy w rewanżu odwiedzili Wydminy ...
... niestety ta miejscowość jest aż za Giżyckiem ...
no i entuzjazm odrobinę zmalał ... ale jak tylko BFC rzuci hasło ... jadę ... ooops ... biegnę ...
... niestety ta miejscowość jest aż za Giżyckiem ...
no i entuzjazm odrobinę zmalał ... ale jak tylko BFC rzuci hasło ... jadę ... ooops ... biegnę ...
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Trenerze !!!
Mój świat runął w gruzach ...
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 1&bieganie
najlepsi nam uciekają ... potrzebna szybka weryfikacja sobotnich planów treningowych ...
... proponuję dodatkowo:
- wydłużyć bieżnię stadionu ... do ... pół mili
- ustawić przeszkody ... w tym stały protest Radia M....a
- wprowadzić dmuchawy wywołujące huraganowy wiatr w twarz na obydwu prostych
- na początku każdego treningu cofać czas z 9:30 na 8:30
ufff to ja tyle od siebie ... BFC, Runkrisie, Treptusiu ... cóż jeszcze ?
Mój świat runął w gruzach ...
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 1&bieganie
najlepsi nam uciekają ... potrzebna szybka weryfikacja sobotnich planów treningowych ...
... proponuję dodatkowo:
- wydłużyć bieżnię stadionu ... do ... pół mili
- ustawić przeszkody ... w tym stały protest Radia M....a
- wprowadzić dmuchawy wywołujące huraganowy wiatr w twarz na obydwu prostych
- na początku każdego treningu cofać czas z 9:30 na 8:30
ufff to ja tyle od siebie ... BFC, Runkrisie, Treptusiu ... cóż jeszcze ?
Ostatnio zmieniony 04 mar 2012, 21:22 przez techgraph, łącznie zmieniany 3 razy.