OczywiścieDarekbe022 pisze:Wpadnę na pewno
Czy ktoś ze startujących w marzannie pojawi się na BBL-u ??

OczywiścieDarekbe022 pisze:Wpadnę na pewno
Czy ktoś ze startujących w marzannie pojawi się na BBL-u ??
Haha, no podoba mi się słowo - biegamy. Ja idę jakoś się przemieszczać, ciężko to bieganiem nazwać, ale czas się znów zacząć ruszać. Ale tak, inni biegają.Raul7 pisze:Zapraszamy wszystkich! biegacze to jedna wielka rodzina..lemina pisze:Witam,
Mam pytanie?Czy aktualnie biegacie w te soboty???...i czy można do Was dołączyć tzn.spróbować dołączyć,gdyż aktualnie biegam na bieżni ale chciałabym już przerzucić się w teren...tylko nie wiem czy podołam, skoro Wy już biegacie wspólnie dosyć długo.
i biegamy już od tej soboty tj 17 marca od 9:30..
wiec nie zastanawiaj sie tylko wbijaj :D
Musisz przyjśćKsiężna pisze:Dzieci mnie próbują przekonywać, że to będzie taki fun - zawieźć ich by przebiegli sobie wokół stadionu... A ja na nich będę patrzeć![]()
...ale... nie wykluczam... że wpadniemy troszkę spóźnieni, choć na chwilę zobaczyć jaka zebrała się ekipa.
A! No tak! No tak!Krzysztof Janik pisze:Musisz przyjśćKsiężna pisze:Dzieci mnie próbują przekonywać, że to będzie taki fun - zawieźć ich by przebiegli sobie wokół stadionu... A ja na nich będę patrzeć![]()
...ale... nie wykluczam... że wpadniemy troszkę spóźnieni, choć na chwilę zobaczyć jaka zebrała się ekipa.Jak chcesz odzyskać Heroice :D
I na dokladke bylam japrzepior pisze:Raul7 napisał(a):
u mnie wygrało lenistwo.. i ide o zakład że było !@#$% i będę żałował (szczególnie że za tydzień też mnie nie ma)
Żałuj. Nawet ja biegałem, a to rzadki ostatnio widok.
A o jakich zawodach wspominał? Ja zawsze wpisuję Biegam Bo Lubię, zresztą przeważnie jest lista wyboru.przepior pisze:Jako, że trener kazał się wszystkim zapisać na zawody, mam pytanie. Ci wpisuje się w miejsce klubu BbL czy Biegam bo Lubię czy jeszcze jakoś inaczej?