OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

treptuś
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Park Kusocińskiego, godz. 20, trochę po 20stej, pod mostem i dalej, ja biegłam od strony nowego basenu, no i co kilkadziesiąt metrów mijałam się z jakimś biegaczem :usmiech: albo miałam zwidy, albo minęłam się też z kimś od nas z BBL (gościu w czerwonej bluzie wydawał się dziwnie znajomy) :usmiech:
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
New Balance but biegowy
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

techgraph pisze:... do kitu z tą zimą ... Leśna w śniegu ... stadion zasypany ... gdzie tu się rozpędzić ...

bieżnia odpada ...
już na dwóch wysadziłem korki na siłowni jak postanowiłem zrobić 5 minutowy finisz na maks. dostępnej prędkości (raptem 16km/h) ...
... niestety dowiedziałem sie również że ... bieżnie nie miały "jałowego" biegu ... ale teraz bogatszy jestem o wiedzę jak Adam Małysz zaczynał ... na bieżni ...

trenerze radź !!!

ps.
widziałem gdzieś w necie bieg na 10km dookoła stołu ....
Techgraph, mi po biegu dookoła stołu została na pamiątkę blizna na czole, w sumie fajnie się biegło, ale na stole leżało szkło, nogi się zaplątały w supły i zaparkowałam czołem... nie ma to jak burzliwe dzieciństwo :hejhej: Aleje w Kusocińskim są odśnieżone i niezbyt śliskie, może tam popróbuj się rozpędzić?
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

... przyjmuję zaproszenie ... jutro jestem ... proszę zawiesić banany na palmach ... oops "czeski błąd" ... lampach :hahaha:
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

Też przyłączam się do jutrzejszego (czwartek) biegania w Parku Kusocińsiego. Biegam 19:00-20:00. Dystans 10km (6 małych okrążeń powyżej przejścia podziemnego) w tempie 5:05-5:10 :)
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

[quote="techgraph"]... do kitu z tą zimą ... Leśna w śniegu ... stadion zasypany ... gdzie tu się rozpędzić ...

można biegać ale na nartach ,
polecam każdemu bo to świetny sport :hej:
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

runkris pisze:Też przyłączam się do jutrzejszego (czwartek) biegania w Parku Kusocińsiego. Biegam 19:00-20:00. Dystans 10km (6 małych okrążeń powyżej przejścia podziemnego) w tempie 5:05-5:10 :)
t

to o której i gdzie start ?
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to jest nas trzech, z racji że ja zostawiam syna na treningu Kung-Fu, startuję z pod starego LO I na skrzyżowaniu Mickiewicza i Dąbrowszczaków o godz. 18:50. Do teatrzyku Lalek jest 400m.
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Info dot. półmaratonu Wiązowna
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 8&bieganie
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Informacja dla zapalonych biegaczy

1) termin 25.02.2012 http://www.gosirgdynia.pl/kalendarz-imp ... nowy-gdyni , bieg na dystansie 10km (2 pętle po 5km) w Gdyni, wpisowe 10zł :ble: , zapisy http://www.biegurodzinowy.sts-timing.pl/index.php
2) termin 26.02.2012 http://www.wiazowna.pl/571-4755639eba72f.htm, półmaraton 21,095km (trasa typu tam i z powrotem) w Wiązownej (na południe od Warszawy), wpisowe 80-100zł :bum: , zapisy http://online.datasport.pl/zapisy/porta ... zawody=377
3) termin 25.03.2012 http://www.polmaratonwarszawski.pl/, półmaraton 21,095km (dużo zakrętów) w Warszawie, wpisowe 80-120zł :hahaha: , zapisy http://www.polmaratonwarszawski.pl/registration/create.

Chętni do któregoś ze startów umawiajcie się na wspólny dojazd. Proponuje ustalić jakieś miejsce kontaktowe, na razie odbywa się to na zasadzie ktoś komuś powie albo zadzwoni :)

Prośba do trenera Tomka: czy weźmie na siebie odpowiedzialność wielka i będzie skrzynką kontaktowa w tym temacie. Wydaje mi się że ma kontakt z większością z nas :)

Żeby tradycja została tradycją i żeby nikt mnie nie posądzał o brak zainteresowania - trenerze co nam jutro zaproponujesz w ramach wspólnego treningu? Pozdrów kury :)
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jakby tak Trener przywiózł jutro na trening te kury to ja mogę przynieść prockę i trochę kamieni i można by zmierzyć kurom czas na setkę :hej:
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moi Drodzy :) oczywiście wezmę na siebie odpowiedzialność skrzynki kontaktowej. od poniedziałku zaczynam tworzyć listy chętnych na powyższe zawody. zgłaszamy się osobiście lub mailem t.domzalski@olimpolsztyn.pl.

Kury zostają w domu... tzn w kurniku i robią to co do nich należy. Jutro, podobnie jak Wy mają do wykonania ciężką pracę. każda co najmniej jedno jajko :)

to kury, biegaczki i biegacze jutro będą znowu mogli popracować nad siłą, albo zrelaksować się w biegu. na razie plan jest wyjścia do lasu, zobaczymy jakie będą warunki na miejscu.

zapowiadam też,że w lutym szykują się zajęcia na sali :)
Tomek Domżalski
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

runkris dzieki za info o zawodach ,
ja mysle o starcie w Gdyni ..
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też jestem za Gdynią, tanio, blisko i krótko, a potem dopiero Warszawa za miesiąc. To szukajmy kolejnych chętnych.
Przypominam o spotkaniu AKM w najbliższy piątek o godz. 19:00 na sali na basenie na Głowackiego.
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a ja się żegnam, czas pokaże do kiedy, pozdrawiam
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach