No ja biegam w okolicach Fordonu. Mieszkam na Przylesiu.Michal_88 pisze:Siema,
A biega ktoś po fordonie i okolicach ??
Czy jest ktoś z Bydgoszczy?
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
A ja z kolei szukam kogoś, kto przygarnąłby na swoje biegi początkującą (po raz kolejny...), ale zdeterminowaną i regularną 
Mieszkam w samym centrum i z tego co się zorientowałam nie bardzo jest tu gdzie biegać... może ktoś umie coś w tej materii podpowiedzieć? (po przeprowadzce do Bydgoszczy jeszcze nie do końca się z nią oswoiłam;) )
W grę wchodzą dni od poniedziałku do czwartku w godzinach zdecydowanie wieczornych...dlatego przy mojej nieznajomości okolic tak bardzo zależy mi na towarzystwie.
Jest ktoś taki? Oferuję dozgonną wdzięczność:)

Mieszkam w samym centrum i z tego co się zorientowałam nie bardzo jest tu gdzie biegać... może ktoś umie coś w tej materii podpowiedzieć? (po przeprowadzce do Bydgoszczy jeszcze nie do końca się z nią oswoiłam;) )
W grę wchodzą dni od poniedziałku do czwartku w godzinach zdecydowanie wieczornych...dlatego przy mojej nieznajomości okolic tak bardzo zależy mi na towarzystwie.
Jest ktoś taki? Oferuję dozgonną wdzięczność:)
-
- Rozgrzewający Się
Cześć
To mój pierwszy post więc się przedstawie... Jestem Patryk 23 lata... biegam od pół roku po 2-letniej przerwie.
Ogólnie biegam sobie w okolicach Wojska Polskiego więc jesli ktoś miałby ochote to zapraszam można się przyłączyć... może to być nawet ktoś zupełnie początkujący kto z bieganiem nie miał nigdy nic wspólnego
dostosuje sobie wtedy kilka treningów pod tą osobe...
P.S. Jakby co robię trening (z tej stronki) dla średnio zaawansowanych 5 razy w tygodniu na poprawe szybkości na dystansie 5 km.
To mój pierwszy post więc się przedstawie... Jestem Patryk 23 lata... biegam od pół roku po 2-letniej przerwie.
Ogólnie biegam sobie w okolicach Wojska Polskiego więc jesli ktoś miałby ochote to zapraszam można się przyłączyć... może to być nawet ktoś zupełnie początkujący kto z bieganiem nie miał nigdy nic wspólnego

P.S. Jakby co robię trening (z tej stronki) dla średnio zaawansowanych 5 razy w tygodniu na poprawe szybkości na dystansie 5 km.
-
- Wyga
A może ktoś chętny na bieganie w wakacje w okolicach kanału bydgoskiego, od ronda grunwaldzkiego po stadion gwiazdy? Mam 26 lat, jestem co jakiś czas w Bydgoszczy. Nie biegam żadnym planem tylko tyle ile mam ochote, amatorsko. Może ktoś się odezwie 

"Każdy robi co chce, dobrze lub źle - sam to już wie najlepiej"
-
- Rozgrzewający Się
Witam czy znalazłby się ktoś by pobiegać w okolicach Wojska Polskiego...Wyżyny... nazywam sie Magda kiedyś trenowałam LA teraz jestem w Bydgoszczy i chciałabym się choć trochę poruszać! No ale wolałabym biegać z kimś jeśli jest ktoś chętny to będzie mi bardzo miło!
Ostatnio zmieniony 19 paź 2009, 22:37 przez Madzix, łącznie zmieniany 1 raz.
- gores87
- Zaprawiony W Bojach
no to jak to jest z tym bieganiem po bydgoszczy ?;] jezeli jest ktos chetny, bielawy rejon petli na chodkiewicza, kamienna. poczatkujacy- 9 tydzien planu 10 tygodniowego. ;]
- gores87
- Zaprawiony W Bojach
szczerze to nie wiem ile to moze byc na razie kilometrow... moze z 3? koncze plan 10 tygodniowy jestem na etapie biegu 13 minutowego 1 minuty marszu i znowu 13 minut biegu. lacznie trening zajmuje mi jakies 40 minut. z tempo biegu, no coz powolny trucht - przeciez dopiero zaczynam swoja przygode z bieganiem ;]