GG Â - Grupa Górnośląska 2004
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ulka tak się zastanawiam czy nieszło by jechać od Agnieszki???Jeżeli twój mąż byłby dyspozycyjny to podjechalibyśmy na metę po drodze wysadzając MacGor.I wrócili z powrotwm trasą biegu na start.
Wstępnie trzeba by było ruszać około 8.00 od Agi.
Wstępnie trzeba by było ruszać około 8.00 od Agi.
- zbyszek g
- Wyga
...co sie działo... Coz najpierw był wyjazd za granice, potem duzo pracy, zimowy spadek motywacji itp, itd.Quote: from Mikael on 7:22 am on April 22, 2004
ZbyszekG - a co się z Tobą działo jak Cię nie było? Mieszkasz dalej na Ochojcu? Bo ja zaczynam już powolutku do Ochojca dobiegać:)
Co bylo to bylo a co bedzie to sie zobaczy;)
Owszem, biegam jeszcze po Ochojcu, chociaz nie w strone Giszowca a bardziej w strone Kostuchny i Podlesia, ale jezeli była by taka mozliwosc w niedalekiej przyszlosci zeby sobie razem niezobowiazujaco poczlapac gdzies w okolicach tego malego jeziorka to jestem chetny !!! Jezeli nie to pewnie kiedys wpadniemy na siebie na biegowych trasach i tez bedzie super...
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
ZbyszekG - fajnie, że wracasz do biegania:)
Myślę, że kiedyś uda się wspólnie pobiegać. Ja powoli szukam nowych tras i rozszerzenie w kierunku Kostuchny i Podlesia gdzieś tam mi się już pojawiło w myślach;) Myślałem też o spenetrowaniu kierunku na Murcki.
Marek - powodzenia ze zdrowiem i we Wrocławiu!
Lecho, Ulka i MacGor - jakoś Was w niedzielę będę poszukiwał. Sieci nie mam do poniedziałku.
Myślę, że kiedyś uda się wspólnie pobiegać. Ja powoli szukam nowych tras i rozszerzenie w kierunku Kostuchny i Podlesia gdzieś tam mi się już pojawiło w myślach;) Myślałem też o spenetrowaniu kierunku na Murcki.
Marek - powodzenia ze zdrowiem i we Wrocławiu!
Lecho, Ulka i MacGor - jakoś Was w niedzielę będę poszukiwał. Sieci nie mam do poniedziałku.
Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Ojla, dzieki za kciuki (oj przydadzą sie bardzo), też będę w sobotę za Ciebie trzymała
Lecho, może być Twój plan, zadzwonię to sie zgadamy dokładnie. A kotek jest słodki , ten żółw mnie już przytłaczał (skorupa ciężka)
Marek, pomyślnych wieści u ortopedy!
Mikael, spotkamy się na tych schodach.
Lecho, może być Twój plan, zadzwonię to sie zgadamy dokładnie. A kotek jest słodki , ten żółw mnie już przytłaczał (skorupa ciężka)
Marek, pomyślnych wieści u ortopedy!
Mikael, spotkamy się na tych schodach.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
-
- Zaprawiony W Bojach
a napisałem w Zdrowiu, ale powtórzę:
USG nie wykazało torbieli (a poprzednio była), w kolanach brak wysięków, buty narciarskie do wyrzucenia, .. życzenia powodzenia i roztropności.
z radości poszedłem pobiegać (10km) no i niestety trochę czuć - może to tylko problem mentalny? kurcze idę na całość chyba że padnę to skończę na połowie.
I oczywiście ŻYCZĘ WSZYSTKIM SUKCESÓW W STARTACH!!!!!!
USG nie wykazało torbieli (a poprzednio była), w kolanach brak wysięków, buty narciarskie do wyrzucenia, .. życzenia powodzenia i roztropności.
z radości poszedłem pobiegać (10km) no i niestety trochę czuć - może to tylko problem mentalny? kurcze idę na całość chyba że padnę to skończę na połowie.
I oczywiście ŻYCZĘ WSZYSTKIM SUKCESÓW W STARTACH!!!!!!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
MarekC, gratuluję życiówki na maratonie.
Gratulacje dla Kussego i MacGor za podiumowe miejsca.
Dziekuję wszystkim z GG za wsparcie, cenne rady i cierpliwość na PM! Bez Was nie przebiegłabym tego biegu
I specjalne podziękowania dla Ojli. Jolu dziekuję za zmobilizowanie mnie do regularnych treningów
Wiem, wiem, już przynudzam (jak na rozdaniu Oskarów )
Zamknę się zaraz, ale tak się cieszę :uuusmiech:
Gratulacje dla Kussego i MacGor za podiumowe miejsca.
Dziekuję wszystkim z GG za wsparcie, cenne rady i cierpliwość na PM! Bez Was nie przebiegłabym tego biegu
I specjalne podziękowania dla Ojli. Jolu dziekuję za zmobilizowanie mnie do regularnych treningów
Wiem, wiem, już przynudzam (jak na rozdaniu Oskarów )
Zamknę się zaraz, ale tak się cieszę :uuusmiech:
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe