Bardzo ładne tereny, popieram i polecamgrzegorzgsm pisze:Witam. Jestem początkujący, biegam trzy razy w tygodniu (wtorek, czwartek - rano; sobota lub niedziela o różnych godzinach) Biegam w okolicy lotniska (osiedle łomnickie, żwirownia)
Jelenia Góra, i okoliczne piękne tereny
- rocha
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
Cześć!
Jestem tu nowa. Chcę zacząć przygodę z bieganiem, ale potrzebowałabym towarzystwa
Mieszkam w Mysłakowicach Początkowo preferowałabym niedługie trasy.
Jest ktoś kto by mi potowarzyszył czasem?
Jestem tu nowa. Chcę zacząć przygodę z bieganiem, ale potrzebowałabym towarzystwa
Mieszkam w Mysłakowicach Początkowo preferowałabym niedługie trasy.
Jest ktoś kto by mi potowarzyszył czasem?
..::Jestem Jaka Jestem I Nikt Tego Nie Zmieni::..
-
- Rozgrzewający Się
Witam, biegam praktycznie cały czas z JG do Siedlęcina trasą przez Perłę Zachodu. Teraz znowu wycinają drzewka ,więc zmieniam trasę na górę szybowcową od strony Jeżowa:)
Może spotkamy się na jakimś wybieganiu.
pozdrawiam Rafa ;]
Może spotkamy się na jakimś wybieganiu.
pozdrawiam Rafa ;]
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:41
- Życiówka w maratonie: 3:34:47
Hello
Super się biega, codziennie, wieczorem, pod Szybowcową, do krzyża, wzdłuż Jana Pawła, Wiejska... Tylko dzięń coraz krótszy, muszę czołówkę odnaleźć.
Super się biega, codziennie, wieczorem, pod Szybowcową, do krzyża, wzdłuż Jana Pawła, Wiejska... Tylko dzięń coraz krótszy, muszę czołówkę odnaleźć.
Raisa pisze:Ale ta Jelenia cicha x)
Co tam u Was biegacze? Jak wam ostatnio się biega?
-
- Rozgrzewający Się
No ja takiej wytrwałości do biegania codziennie nie mam Ale jak już to wieczorkiem w okoliczne lasy się udaję A mieszkam w Mysłakowicach, więc kilka tras różnych mogę sobie zrobić
Ostatnio to ja więcej chyba jeżdżę na rowerze niż biegam, ale kondycja wzrasta ^^
Ostatnio to ja więcej chyba jeżdżę na rowerze niż biegam, ale kondycja wzrasta ^^
..::Jestem Jaka Jestem I Nikt Tego Nie Zmieni::..
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Zapraszam czasami na treningi do Szklarskiej.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:41
- Życiówka w maratonie: 3:34:47
Dzięki. Może by tak do Szklarskiej pobiec via Piechowice. Wrócić autobusem. Na miejscu będzie można izotonika wypić.
Bennet pisze:Zapraszam czasami na treningi do Szklarskiej.
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Najlepsze izotoniki serwują w Orlu.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Rozgrzewający Się
Czesc:) Mam 25 lat i mam zamiar zaczac biegac...szukam osoby ktora chcialaby mi potowarzyszyc, pokazac ciekawe trasy... Dodam ze jestem poczatkujaca ale z kondycja nie jest najgorzej i co najwazniejsze zamierzam nad nia popracowac:)
- Logan
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Cześć czołem
Wiadomo, że nie samym bieganiem człowiek żyje, dlatego ja proponuje wspólne rowerki lub spacery w ramach regeneracji. Kontakt na PW jak coś.
Pozdrowionka
Wiadomo, że nie samym bieganiem człowiek żyje, dlatego ja proponuje wspólne rowerki lub spacery w ramach regeneracji. Kontakt na PW jak coś.
Pozdrowionka
-
- Wyga
- Kontakt:
Wpisy dość wiekowe a jestem ciekaw czy nadal ktoś biega regularnie w JG i okolicach? Ja od niedawna i mocno się wkręciłem w temat, choć na razie powolutku (ok. 6:20/km) - pytanie tylko gdzie biegać? W weekendy mam więcej czasu więc jeżdżę do rodziców do Cieplic - fajne okolice są powyżej nowego cmentarza i powyżej kościoła na PCK - drogi w kierunku Staniszowa i Marczyc, ewentualnie pętla cmentarz-Staniszów-Marczyce o długości ok. 9km. Większy problem mam w tygodniu - mieszkam na Zabobrzu... Kiedy zacznę biegać odcinki dłuższe niż 6km problem się rozwiąże (ścieżka na Perłę Zachodu, okolice Góry Szybowcowej), ale na razie posiłkuję się nowootwartą ścieżką rowerową wzdłuż Konstytucji 3 Maja.