Grupa Katowicka - czyli biegające Katowice i okolice...!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No - bardzo się cieszę że Katowice biegają. Także - wirtualnie - czekam na biegowe przybycie MacGor.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Quote: from MacGor on 11:57 am on Mar. 31, 2003
*nie wiem gdzie chodziłeś na basen, ale nieładnie podglądać pływające syrenki.
*chodziłam do lasu przygotowywać sobie trasy biegowe na przyszłość, tzn. wymierzyłam przyżądem skonstruowanym przez mojego tatę 2 trasy i osprayowałam drzewa co 0,5km. Teraz tam biegam i mam orientację, jak wolne mam tempo...
* No a skąd ten tekst, że biegam od roku?!
*No a biegam już od tygodnia, równocześnie lecząc jeszcze kolano i achillesa. Na Korfantym będę walczyć jak lew, żeby nie obstawiać tyłów!
ad. 1) "aha i żeby nie było - dopóki mi okularki nie zaparują to czemu nie lubię sobie popatrzeć - oczywiście w granicach normy tak żeby panienka nie czuła się podglądana"
ad. 2) czy będzie można pożyczyć ?
ad. 3) coś mi się .... (jak temu zajączkowi)
ad. 4) no to do zobaczenia i mam nadzieję że nie obaziły Cię nasze żarty.
pozdrawiam MarekC
-
- Zaprawiony W Bojach
[quote]Quote: from Dawidek on 7:34 am on Mar. 30, 2003
Członkowie naszej grupy są w bardzo zróznicowani jeżeli chodzi o staż biegania, dlatego trudno dobrać trening odpowiedni dla wszyskich.
Przy dużym zróznicowaniu poziomów męczą sie wszyscy.I Ci słabsi bo biegna ponad siłę i Ci lepsi bo czują, że nie pobiegali.foma
Członkowie naszej grupy są w bardzo zróznicowani jeżeli chodzi o staż biegania, dlatego trudno dobrać trening odpowiedni dla wszyskich.
Przy dużym zróznicowaniu poziomów męczą sie wszyscy.I Ci słabsi bo biegna ponad siłę i Ci lepsi bo czują, że nie pobiegali.foma
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Oj! To się lekko zdziwiłem.... razem było około 9,5 km? W tempie około 5:10? Ale było fajnie!!!
Choc faktycznie - jak pisze foma - mam wrażenie, iż lepsi musieli się troszeczkę pomęczyć o czym dobitnie świadczą texty o ich "niewyżyciu"
Ja też się zmęczyłem. I usatysfakcjonowałem:)
Dalej chcę biegać!
Choc faktycznie - jak pisze foma - mam wrażenie, iż lepsi musieli się troszeczkę pomęczyć o czym dobitnie świadczą texty o ich "niewyżyciu"
Dalej chcę biegać!
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
a gdzie te teksty? Ja pisałem że padłem, Dawidek też chyba był zadowolony.Quote: from Mikael on 7:06 am on April 1, 2003
lepsi musieli się troszeczkę pomęczyć o czym dobitnie świadczą texty o ich "niewyżyciu"
Dalej chcę biegać!
Co do poziomu biegaczy to uważam że łatwiej się "goni" niż "ciągnie"
Do zobaczcenia w sobotę - 11.00am pasuje wszystkim?
Chyba że MacGor zaproponuje - czekamy.
- zbyszek g
- Wyga
...żyję, żyję nie mam ostatnio wiele czasu aby tu zaglądać... Co do wspólnego biegania to też nie mam pewności czy mi sie w przyszłą sobotę uda. Na pewno do Podlesia przyjadę jutro po pracy pod górkę troszeczkę pobiegać...
-
- Zaprawiony W Bojach
a o której? może się spotkamy?Quote: from zbyszek g on 10:04 am on April 1, 2003
...żyję, żyję nie mam ostatnio wiele czasu aby tu zaglądać... Co do wspólnego biegania to też nie mam pewności czy mi sie w przyszłą sobotę uda. Na pewno do Podlesia przyjadę jutro po pracy pod górkę troszeczkę pobiegać...