Grupa Trójmiejska - bieg 1-go lutego

Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ok,jutro zeskanuje i wysle albo z kaseta przyniose
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Panowie, jutro wybieram się na narty biegowe :uuusmiech: (zalecenia DaB) :taktak: .
To będzie moja pierwsza lekcja :szok:
Jetem omówiony w Matenblewie przy pierwszym szlabanie. Dobiegnę tam i zacznę naukę :taktak:

Pozdrawiam

Friend
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Friend, przegladam wlasnie niemiecka ksiazeczke o dosc skomplikowanym tytule: "Biegac optymalnie. Medyczne wskazowki do biologicznegj poprawy wydajnosci". Bardzo rozbudowany jest tu dzial poswiecony kontuzjom. W zalaczonej tabeli przedstawiono jakie sporty alternytywne do biegania sa zabronione, dopuszczane lub zalecane gdy nie wolno nam biegac z powodu kontuzji. Przy urazach kolana (np. chondropatia lub tzw. kolano skoczka) bieg na nartach jest jak najbardziej zalecany!

kledzik

PS. Tzn., ze w Gdansku jest snieg?
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PS. Tzn., ze w Gdansku jest snieg?
Pięknie pada śnieg :)
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

Będziemy biegali jutro po miękkim puchu.
Oby nie za dużo tego napadało.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Właśnie wróciłem z lasu. Jest przepięknie, ale biega się dosyć ciężko. Jest bardzo ślisko i stopy fatalnie wykręca na nierównościach.
biegowa recydywa
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak, zanosi się na to, ze będziemy biegali w sniegu. Z jednej strony to dobrze, ale troche się boje żeby nikt sobie niczego nie skrecil, jak ja niedawno (tfu, tfu!). Wczoraj znalazlem troche czasu i zaprojektowalem logo naszej GT. Jutro je ogladniecie. Nie wiem czy Wam się spodoba - zobaczymy.
Friend, wspaniale, ze jutro ruszasz na narty. Ciekawe jak Ci się spodoba. Tylko bądź ostrozny, jeśli kolana zaczna jednak dokuczac podaczas jazdy to lepiej dac sobie spokój. No i skoro będziesz pierwszy raz na biegowkach to pewnie pozaliczasz troche upadkow i tu tez uwazaj, od upadkow można się nabawic b. nieprzyjemnych urazow (upadki na kolana!!!). Jeśli jutro będzie tez snieg i slonce, a narty będą Ci sluzyc to zobaczysz będzie super! Malo rzeczy można porownac z bieganiem na nartach, dla mnie to jest po prostu dzika przyjemnosc. Tylko sniegu wcale nie jest za wiele i to jest pierwszy snieg, pod nim ziemia, kamienie i galezie slizgi można sobie zmasakrowac. No ale nie ma co narzekać.
Kledzik o ile wiem, tez chciales się zabrac za biegowki. Probowales już? Generalnie do narciarstwa biegowego masz dobre warunki fizyczne, bo tam trzeba wysokich ludzi (Daehlie miał prawie 1,9m). A snieg po którym biegalismy w okolicach Bozego Narodzenia już dawno stopnial i teraz mamy swieza dostawe. Jak się czujesz przed niedzielnym polmaratonem? Czekamy na relacje z biegu i powodzenia!

(Edited by DaB at 3:22 pm on Jan. 31, 2003)
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Friend, wspaniale, ze jutro ruszasz na narty. Ciekawe jak Ci się spodoba. Tylko bądź ostrozny, jeśli kolana zaczna jednak dokuczac podaczas jazdy to lepiej dac sobie spokój. No i skoro będziesz pierwszy raz na biegowkach to pewnie pozaliczasz troche upadkow i tu tez uwazaj, od upadkow można się nabawic b. nieprzyjemnych urazow (upadki na kolana!!!). Jeśli jutro będzie tez snieg i slonce, a narty będą Ci sluzyc to zobaczysz będzie super! Malo rzeczy można porownac z bieganiem na nartach, dla mnie to jest po prostu dzika przyjemnosc. Tylko sniegu wcale nie jest za wiele i to jest pierwszy snieg, pod nim ziemia, kamienie i galezie slizgi można sobie zmasakrowac. No ale nie ma co narzekać.
Dzięki DaB odpowiedz na mój list do Ciebie, liczę na pomoc.
Pozdrawiam
Friend
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from DaB on 3:20 pm on Jan. 31, 2003

Kledzik o ile wiem, tez chciales się zabrac za biegowki. Probowales już? Generalnie do narciarstwa biegowego masz dobre warunki fizyczne, bo tam trzeba wysokich ludzi (Daehlie miał prawie 1,9m). ...Jak się czujesz przed niedzielnym polmaratonem? Czekamy na relacje z biegu i powodzenia!
DaB, dzieki za pamiec. Jeszcze do zeszlego tygodnia w Bawarii byly zaledwie 3 dni gdy lezalo w miare duzo sniegu. Wykorzystalem je w 100% na bieganie na nartach. Chociaz moze dla obserwatora z zewnatrz moglo to przypominac akrobatyke na nartach. Pozycja gdy jedna narta byla na sniegu, a druga nad glowa nie nalezala do rzadkosci! Rzeczywiscie wspaniala sprawa i mozna dac sobie niezly wycisk. Od wczoraj znowu mamy snieg. Ja jednak w zwiazku z pojutrzejszym polmaratonem leze brzuchem do gory i energie trace jedynie na przezuwanie makaronu :oczko:

Co ze zdjeciami? Czy GT ma jakiegos "rezerwowego" fotoreportera w zwiazku z absencja naszego etatowego kronikarza Frienda?

Serdecznie pozdrawiam wszystkich /starych i nowych) czlonkow GT

kledzik
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy Lesio przyjedzie w roli kibica ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from wojtek on 3:51 pm on Jan. 31, 2003
Czy Lesio przyjedzie w roli kibica ?
Jezeli dobrze pamietam Lesio mial byc na przelomie miesiaca w Polsce. Umowilismy sie na telefon na pocz lutego

kledzik
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jako ze nie bedzie mnie 2 dni,pare rzeczy musze napisac:)
1) zycze Wam jutro przyjemnego biegu, snieg jest, niech slonce swieci,bedzie pieknie
2) Kledzik, niech Cie nogi niosa jak najszybciej a nasz doping podtrzymuje na duchu:)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Lasy sopockie - dzisiaj całe w śniegu, były przepiękne. Myślę, że cała dzisiejsza ekipa to potwierdzi: DaB, KrzysiekK, Kazig, Jimas /nowa postać na naszych biegach/, Pawelm, no i ja. Trasa była jakaś trochę improwizowana i w efekcie, wbrew moim obietnicom, wyszła mocna 15-ka. Niby wszystko było po kontrolą a wyszło jak z Hobbitami w Starym Lesie. Pejzaże aż się prosiły o uwiecznienie, choćby ten widok na Sopot gdzie robiliśmy zdjęcia podczas biegu z Kledzikiem /"ostatni podbieg"/. Wtedy musiałem opowiadać trochę co tam widać gdy jest dobra pogoda, dzisiaj było tak jak trzeba. Tylko nasz najlepszy fotograf biega na nartach :(

Zdaje się, że prowizoryczna początkowo nazwa grupy utrwaliła się i nikt już nie ma ochoty o nią się spierać. Karol pracuje nad stroną-archiwum Grupy Trójmiejskiej. DaB zaprezentował nam dzisiaj propozycję logo GT - moim zdaniem bardzo ładne.

Nasze plany: za tydzień gdański bieg /prowadzi KrzysiekK/, za dwa tygodnie zawody w Sopocie, za 3 tygodnie bieg gdyński :)
biegowa recydywa
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tzn., nie bedzie zdjec :smutek: ? Proponuje abyscie w przyszlosci trenowali w okolicach gdzie Friend biega na nartach :oczko:

kledzik
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aktualnie nie dysponujemy aparatem cyfrowym ...ale zdaje się mamy kamerę video, więc nie wiadomo jak się rozwinie nasza dokumentacja. A bez tego cała praca Masiulisa na nic  :)
biegowa recydywa
ODPOWIEDZ