WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Było, było, za tydzień pogoda powinna bardziej sprzyjać (trzymam kciuki). Kri100f, a który ludź to byłeś Ty?

Co do podziałów to się zdziwiłem, że grupa "zaawansowana" będzie podzielona na trzy podgrupy, ale oczywiście pomysł był jak najbardziej trafiony. Myślę że to wszystko będzie wzmagało efekt sportowej rywalizacji i mobilizacji. "Midle" łatwo skóry nie sprzedadzą, posiadamy ukryte talenty, które tylko czekają na objawienie. :bum: Podsumowując były grupy zaawansowane top / middle / bottom i chyba początkujący byli podzieleni na dwie podgrupy, ale pewności nie mam.

Zachęcam do wpisywania się osób, które chodzą na warszawskie spotkania. :)
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2011, 12:56 przez Reaktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20
Życiówka w maratonie: 04:26:40

Nieprzeczytany post

Ja się szczęśliwie załapałem do zaawansowanej i ćwiczyliśmy dziś 100,200,300,400,500,600,800 i 1000 m. w tempie 30 sek. na 100 m, co dało 5 min/km. Ja to ten "ludź" co biegał przez chwilę z dzieciaczkiem :) Oprócz naszej podgrupy była jeszcze 35s. na 100m i 40 s. na 100m i wyglądało na to, że wszyscy odnaleźli dla siebie właściwe miejsce.
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kri100f pisze:Ja się szczęśliwie załapałem do zaawansowanej i ćwiczyliśmy dziś 100,200,300,400,500,600,800 i 1000 m. w tempie 30 sek. na 100 m, co dało 5 min/km. Ja to ten "ludź" co biegał przez chwilę z dzieciaczkiem :) Oprócz naszej podgrupy była jeszcze 35s. na 100m i 40 s. na 100m i wyglądało na to, że wszyscy odnaleźli dla siebie właściwe miejsce.
No to chyba Cię nie kojarzę, co nie jest dziwne, bo byliśmy w różnych grupach a czasu na pogaduszki między grupami raczej nie było. ;) Czyli Wasze tempo wynosiło 5 min/km, nasze chyba w sumie wyszło 5.5 min/km (aczkolwiek mieliśmy jednego kolegę, który wyprzedzał resztę o 100-300 metrów), ale to lepiej żeby Łukasz bądź Jacek potwierdzili, bo ja to się koncentrowałem, żeby dobiec. :bum:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A czy ktoś wie, co to za ekipa TV była (tzn. z jakiego programu)? Czy to będzie gdzieś na stronie bieganie.pl można obejrzeć, czy raczej w jakichś wiadomościach?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Widziałem, że Adam (no i cholera nie było okazji, żeby się przywitać nawet :bum:) też objął prowadzenie nad grupką mniej doświadczonych osób.
Ech, no trzeba było chociaż jakoś dać znać, myślałem, że Cię nie ma. Ale moja wina, spóźniłem się, sorry.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

kri100f pisze:A czy ktoś wie, co to za ekipa TV była (tzn. z jakiego programu)? Czy to będzie gdzieś na stronie bieganie.pl można obejrzeć, czy raczej w jakichś wiadomościach?
To była ekipa z nowej telewizji 3D (ma ruszyć za jakiś czas) która kręci cykl programów o byłych zawodnikach i przyjechali dokręcić trochę materiału o Pawle Januszewskim.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Reaktor pisze:Widziałem, że Adam (no i cholera nie było okazji, żeby się przywitać nawet :bum:) też objął prowadzenie nad grupką mniej doświadczonych osób.
Ech, no trzeba było chociaż jakoś dać znać, myślałem, że Cię nie ma. Ale moja wina, spóźniłem się, sorry.
Hehe, no właśnie nie było okazji, bo my już byliśmy w trakcie treningu, a po treningu wypadło mi z głowy, zresztą znajoma czekała na mnie, bo sporo wcześniej skończyli swoje boje. :oczko: Może skojarzysz, byłem w niebieskiej wiatrówce (tak się złożyło, że Grzesiek z mojej grupy ma tego samego "krawca" :hahaha: i mieliśmy podobne stroje), czarne legginsy. W każdym razie będzie jeszcze okazja się zapoznać, co się odwlecze to nie uciecze. ;)
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A zdjęcia i filmik na stronce będą? :) Widziałem na koronie stadionu "tajemniczego kamerzystę"... nie żebym miał "parcie na szkło" :oczko: ale z żonką i dzieciakami byłem i chętnie bym zobaczył... :sss:
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

chyba wam załatwię prof ekipę z tv, skoro takie parcie na ekran jest ;)
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

oj tam oj tam ;) pro-ekipa to zaraz jakieś wywiady będzie chciała przeprowadzać, pytania będą trudne ;) itd. lepiej tak D.I.Y. :hej: wystarczy, że prowadzenie i organizacja są na profesjonalnym poziomie a przy tym w tak pozytywnej atmosferze.
Pioter
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja dzisiaj nie dotarłem, no tak wyszlo :-( za tydzien podniose frekwencje moze nawet z kolega jak tydzien temu :-) . A jak ma byc ekipa tv to dajcie znac to nowe buty kupie :-) i wyjsciowy dres wybiore :-)
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pioter pisze:Ja dzisiaj nie dotarłem, no tak wyszlo :-( za tydzien podniose frekwencje moze nawet z kolega jak tydzien temu :-) . A jak ma byc ekipa tv to dajcie znac to nowe buty kupie :-) i wyjsciowy dres wybiore :-)
Też takie mamy plany. :D Tak swoją drogą, to akurat miałem nowe buty, ale to był czysty przypadek... :hejhej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Lucas78
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam :sss:
To mój pierwszy pościk na stronce na Skrze byłem 3 raz szczerze polecam. Dziś biegałem w grupie 0:35 ci co byli to wiedzą (sprawdzałem tempo biegu na kom.) Jak ktoś che sprawdzić jak dziś biegaliśmy zapraszam na http://www.sports-tracker.com/#/workout ... 9belch6eam jak by co nie działało to szukajcie mnie jako Lucas78 wrzuciłem wszystkie dystansy z dzisiejszego biegania.

Łukasz
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dołączam do grona zachwyconych. Dziś było świetnie. Na poprzednich treningach też, ale dziś doszedł dodatkowy element integracji i wspólnego wysiłku (przynajmniej w naszej 35 sekundowej podgrupie), co zdecydowanie podniosło 'pleasure factor' :uuusmiech: . Widzimy się za tydzień i może wreszcie uda mi się wyciągnąć koleżankę, którą do tej pory odstraszała pogoda.

Kasia
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

kri100f pisze:A zdjęcia i filmik na stronce będą? :) Widziałem na koronie stadionu "tajemniczego kamerzystę"... nie żebym miał "parcie na szkło" :oczko: ale z żonką i dzieciakami byłem i chętnie bym zobaczył... :sss:
Nie wiem co to był za gość na trybunach.
Kas pisze:"pleasure factor"
Dobra nazwa, ja się dzisiaj z wami nie miałem chyba czasu poznać ale nadrobimy to.
ODPOWIEDZ