Ścieżki Biegowe - Wrocław
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50.55
- Życiówka w maratonie: 3.30.31
Witam mam pytanie. Czy na bieżnie tartanową we Wrocławiu, ma wstęp każdy? Odkopałem stare kolce i chiałbym gdzieś w nich pobiegac Pozdrawiam
- Pocket Rocket
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciamek pisze:Cześć,
Czy ktoś może polecić jakieś miejsce we Wrocławiu do spokojnego trenowania biegu po schodach?
Pozdrawiam serdecznie.
Rok temu mieszkałem na ostatnim piętrze (14) bloku tych betonowców na placu grunwaldzkim. Polecam, wbieg na samą górę mocno dawał w kość. Jeśli tego mało to kredka i ołówek, a jeśli tego mało to spróbuj w Skytowerze ale nie wiem jak tam sytuacja ze schodami wygląda :D W zasadzie w takich "wielgasach" mało kto po nich chodzi i to jest duży +
"Stay mentally young"
15.06.13 - Początek przygody z bieganiem i pierwszy bieg uliczny na 10km - 44:24
19.10.13 - 39:28
15.06.13 - Początek przygody z bieganiem i pierwszy bieg uliczny na 10km - 44:24
19.10.13 - 39:28
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:55:10
Witam, od niedawna mieszkam we Wrocławiu i poszukuję miejsca gdzie mogłabym trenować. Od razu przypadło mi do gustu wasza organizacja i terminy spotkań, ale zastanawia mnie czy mogę przyjść na Wasze zajęcia jako osoba niepełnoletnia i czy znajdę u Was kogoś w podobnym wieku(tzn. 17 lat)?? Z góry dziękuję za odpowiedź!
-
- Rozgrzewający Się
Kochani, chciałabym zaprosić Was do odwiedzenia strony, którą utworzyłam na Facebook'u. Wystarczy wpisać: "Partner do gry - Wrocław". Możecie tutaj zamieścić post i znaleźć partnera/partnerkę do aktywnego spędzania wolnego czasu. Jogging, nordic walk, tennis, co kto lubi. Myślę, że to dobry pomysł, bo razem jest raźniej. DZIĘKUJĘ i zapraszam!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 01g:01m:14s
Witam,
Czy ktoś może polecić jakąś fajną trasę/miejscówkę poza miastem/na obrzeżach? Chodzi o to, że potrzebuję zmienić od czasu do czasu całkowicie trasę - mam swoje 4, które zaczynają i kończą się pod domem, ale chciałbym jeden trening w tygodniu wsiąść w samochód i gdzieś sobie podjechać i spokojnie pobiegać nie mając na widoku bloków i przejść dla pieszych... Interesuje mnie bieganie na odcinkach >12km. Teren każdy.
Pozdr.
Czy ktoś może polecić jakąś fajną trasę/miejscówkę poza miastem/na obrzeżach? Chodzi o to, że potrzebuję zmienić od czasu do czasu całkowicie trasę - mam swoje 4, które zaczynają i kończą się pod domem, ale chciałbym jeden trening w tygodniu wsiąść w samochód i gdzieś sobie podjechać i spokojnie pobiegać nie mając na widoku bloków i przejść dla pieszych... Interesuje mnie bieganie na odcinkach >12km. Teren każdy.
Pozdr.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Sobótka i okolice Ślęży: http://www.twojasobotka.eu/wiadomosci/t ... ers-world/
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
To nie jest wcale tak daleko, 30 km, samochodem przeleci się raz dwa. Trochę terenowo jest, ale nie trzeba od razu wbiegać na Ślężę W samym Wrocławiu fajnie się biega w parku Grabiszyńskim, w parku Szczytnickim, na wałach wzdłuż Odry i Ślęzy, tras jest sporo
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 01g:01m:14s
Ja mieszkam na Hubach, więc moje trasy wiodą głównie do Parku Wschodniego, Skowroniego, Południowego, Klecińskiego, Grabiszyńskiego. Lecz wszystkie te trasy zawierają w sobie po drodze esencję miasta, tzn bloki, światła, samochody. Robienie kółek po jednym parku to też nie dla mnie... a fakt, na Ślężę na pewno się wybiorę.
- AkiTigra
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:40
- Życiówka w maratonie: 5:15
- Kontakt:
- forrest
- Wyga
- Kontakt:
A moja codzienna, stała "trasa" zaczyna i kończy się na 10 piętrze jednego z bloków z wielkiej płyty na Krzykach. Niezbyt "rozbiegani" znajomi współczują mi tego 10 piętra ale ja tam nie narzekam