![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Też uważam, że to był jeden z lepszych treningów, w których uczestniczyłem. I pomimo iż wczoraj dołożyłem jeszcze kilka kilometrów po zajęciach BBL, dziś zrealizowałem plan dot. wybiegania przed ewentualnym startem w maratonie - 30 km. No i nastąpiła kumulacja. Teraz też czuję swoje nogi ![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ostatnio zmieniony 15 sty 2012, 23:05 przez weja, łącznie zmieniany 1 raz.
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- loko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
powiem tak, bawię się doskonale czytając Wasze wpisy :D Miano tyrana wręcz mi pochlebia, zawsze mi mówili że taki łagodny, spokojny i dobroduszny jestem
a kury to jajeczne sprinterki![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
a kury to jajeczne sprinterki
Tomek Domżalski
-
- Dyskutant
Tomku, you are baby-face killer!!!
wcześniej poznałem dwóch o takim przydomku, Olle Gunnar Solskjear za najlepszych lat w ManUnited (co 3 dni w TV) oraz Alessio Carraro trener przygotowania fizycznego siatkarzy Indykpolu AZS (osobiście)
Ty jesteś kolejny
po sobotniej zabawie czuję się jak po sprawdzianie ze skoku w dal w szkole podstawowej, zaliczałem bez odpowiedniej rozgrzewki i wtedy dowiedziałem się o istnieniu mięśni o których nie miałem pojęcia
wcześniej poznałem dwóch o takim przydomku, Olle Gunnar Solskjear za najlepszych lat w ManUnited (co 3 dni w TV) oraz Alessio Carraro trener przygotowania fizycznego siatkarzy Indykpolu AZS (osobiście)
Ty jesteś kolejny
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
po sobotniej zabawie czuję się jak po sprawdzianie ze skoku w dal w szkole podstawowej, zaliczałem bez odpowiedniej rozgrzewki i wtedy dowiedziałem się o istnieniu mięśni o których nie miałem pojęcia
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Witam
Już zdaję relację z Chomiczówki ... 15km
a więc: temperatura około -1st, na trasie błocko i odcinki na granicy przyczepności no i były różne wersje obuwia ... terenowe lub startowe
3 okrążenia po 5km ... minus tej trasy to dużo wąskich zakrętów i to nawet po 90-110 stopni ... plus to topografia bo jest to trasa płaska.
A z ciekawostek to pewne odcinki są po chodnikach. Chodniki nie są wyłączone z ruchu i piesi też nimi się poruszają ... a więc był slalom.
Na 3 okrążeniu duble no i oczywiście dublowani nie zbiegają na bok ... w tym temacie to egzotyczny bieg ... nie jest to trasa na życiówki ... choć takie były
Wyniki netto osób które prawdopodobnie znacie (ukończyły 1020 osoby):
70. Krzysztof Umbras 59:36
104. Andrzej Jednaszewski 1:02:04
112. Dariusz Pieczarka 1:02:13
127. Henryk Dobrzyński 1:03:16
145. Krzysztof Pieczarka 1:04:11
no i moje zdjęcia z finiszu ...
Już zdaję relację z Chomiczówki ... 15km
a więc: temperatura około -1st, na trasie błocko i odcinki na granicy przyczepności no i były różne wersje obuwia ... terenowe lub startowe
3 okrążenia po 5km ... minus tej trasy to dużo wąskich zakrętów i to nawet po 90-110 stopni ... plus to topografia bo jest to trasa płaska.
A z ciekawostek to pewne odcinki są po chodnikach. Chodniki nie są wyłączone z ruchu i piesi też nimi się poruszają ... a więc był slalom.
Na 3 okrążeniu duble no i oczywiście dublowani nie zbiegają na bok ... w tym temacie to egzotyczny bieg ... nie jest to trasa na życiówki ... choć takie były
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Wyniki netto osób które prawdopodobnie znacie (ukończyły 1020 osoby):
70. Krzysztof Umbras 59:36
104. Andrzej Jednaszewski 1:02:04
112. Dariusz Pieczarka 1:02:13
127. Henryk Dobrzyński 1:03:16
145. Krzysztof Pieczarka 1:04:11
no i moje zdjęcia z finiszu ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Tomku ...
Biegłem z dwoma parami rękawiczek ... bo przed biegiem wydawało się że będzie "psiarnia" ...
... a na 12-13 km zacząłem "parować rękoma" więc zrzuciłem jedną parę ...
Andrzej
Biegłem z dwoma parami rękawiczek ... bo przed biegiem wydawało się że będzie "psiarnia" ...
... a na 12-13 km zacząłem "parować rękoma" więc zrzuciłem jedną parę ...
Andrzej
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 1.15
Witam, będą w maju jacyś chętni na bieg papiernika w Kwidzyniu ?
Niedaleko, trasa atestowana, na stronie brak info. o wpisowym i fajne nagrody do wylosowania. Brzmi zachęcająco dystans 10km
http://www.biegpapiernika.pl/?/content/read/About_Us
Niedaleko, trasa atestowana, na stronie brak info. o wpisowym i fajne nagrody do wylosowania. Brzmi zachęcająco dystans 10km
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Ja jestem chętny, ale jeszcze sporo wody w rzece popłyniesevrond pisze:Witam, będą w maju jacyś chętni na bieg papiernika w Kwidzyniu ?
-
- Wyga
Dziś wieczorkiem w trakcie biegania naliczyłam ponad 10 biegaczy w parku, był też 1 kijkarz
super się biegało, w ogóle nie jest zimno, oby jak najdłużej taka fajna pogoda ![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Co nie dobiegnę, to rozbawię ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32'41''
w którym parku taki ruch ?treptuś pisze:Dziś wieczorkiem w trakcie biegania naliczyłam ponad 10 biegaczy w parku, był też 1 kijkarzsuper się biegało, w ogóle nie jest zimno, oby jak najdłużej taka fajna pogoda
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ja tylko 2 na ulicach naliczyłem między 20:40-21:30 ;]
Do poprawienia:
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Wczoraj w Parku Kusocińskiego żadnego biegacza nie spotkałemtreptuś pisze:Dziś wieczorkiem w trakcie biegania naliczyłam ponad 10 biegaczy w parku, był też 1 kijkarzsuper się biegało, w ogóle nie jest zimno, oby jak najdłużej taka fajna pogoda
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
... do kitu z tą zimą ... Leśna w śniegu ... stadion zasypany ... gdzie tu się rozpędzić ...
bieżnia odpada ...
już na dwóch wysadziłem korki na siłowni jak postanowiłem zrobić 5 minutowy finisz na maks. dostępnej prędkości (raptem 16km/h) ...
... niestety dowiedziałem sie również że ... bieżnie nie miały "jałowego" biegu ... ale teraz bogatszy jestem o wiedzę jak Adam Małysz zaczynał ... na bieżni ...
trenerze radź !!!
ps.
widziałem gdzieś w necie bieg na 10km dookoła stołu ....
bieżnia odpada ...
już na dwóch wysadziłem korki na siłowni jak postanowiłem zrobić 5 minutowy finisz na maks. dostępnej prędkości (raptem 16km/h) ...
... niestety dowiedziałem sie również że ... bieżnie nie miały "jałowego" biegu ... ale teraz bogatszy jestem o wiedzę jak Adam Małysz zaczynał ... na bieżni ...
trenerze radź !!!
ps.
widziałem gdzieś w necie bieg na 10km dookoła stołu ....