Rewanż to może nie jesteś za dobry:oczko: ale sobie pobiegamy:) Marek w Ustroniu zawsze były biegi dla dzieci.Może byś zrobił swoim pociechom frajdę.No i po zawodach idzie wjechać na basen Delfin w Skoczowie.
no panowie widze ze sie wam nudzi dobrze ze sie zblizaja biegi na 11 listopada bedziecie mieli o czym myslec i co robic ja startuje dopiero w bydlinie wiec moze sie zobacze z niektorymi z was
zycze powodzenia wszystkim startujacym w ustroniu- milej zabawy:)
O Kussy się odezwał czli jest też czas kiedy nie trenuje:)
Jest szansa że tam pojadę (bydlin) może uda mi się namówić kogoś bo tak samemu to trochę ciężko.
lecho
gdyby Ci się udało namówić organizatorów, żeby w Ustroniu bieg był po południu np o 14 a w Bydlinie np o 10 to wezmę udział w obu biegach. :)a tak to na pierwszy nie zdążę dojechać a przed drugim muszę już wracać
Pozdrawiam wszystkich!!! (korzystam z jednominutowej minutowej gościnności laptopa męża i jeszcze minie trochę czasu zanim odzyskam swoją sieć, więc PApa)
U mnie (znowu - pewnie zaraz mi się oberwie) treningowa posucha... Na razie senność wygrywa z wolą walki;) Tak sobie tłumaczę, że zostanę maskotką GK, będziecie mogli mnie dopingować zza mety
Lechu: ten bieg dzieci to mnie zainteresował, ale w tym linku, który podałeś nic na ten temat nie znalazłem. Jadę z dzieciakiem i jeśli coś wiesz to daj jakieś info.