RZESZÓW - ul. Wyspiańskiego 22. Sobota 9:30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za odpowiedź. Każdy na zajęciach jest bardzo mile widziany. Nie mamy w naszej grupie granic wiekowych,a tym bardziej wagowych. Każdy zawsze biega w swoim tempie i tyle ile da rade, a jak już sił brak, przechodzi do marszu.
Zapraszam więc na jutrzejsze zajęcia na 9.30 na stadion Resovia Rzeszów. Pobiegamy. Do zobaczenia.
Zapraszam więc na jutrzejsze zajęcia na 9.30 na stadion Resovia Rzeszów. Pobiegamy. Do zobaczenia.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:40
Witam. Mam małe pytanie z innej beczki. Chciałbym nagrać materiał video z Maratonu Rzeszowskiego jadąc na rowerze obok zawodników. Czy muszę się starać o jakieś pozwolenie, czy po prostu wystarczy komuś o tym powiedzieć?
Chciałbym również uczynić coś takiego na zajęciach BBL. Czy byłaby taka możliwość? Pozdrawiam
Chciałbym również uczynić coś takiego na zajęciach BBL. Czy byłaby taka możliwość? Pozdrawiam
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36,55
- Życiówka w maratonie: 3,00.39
Zapraszam na jutrzejsze zajecia bbl .Zaplanowany ogólnopolski Test Coopera.
jesli chodzi o filmik to na zajeciach zapraszamy a jesli chodzi o maraton rzeszowski - to szczerze mowiac ja nie odpowiem na to pytanie bo nie mam pojecia..
Renata
jesli chodzi o filmik to na zajeciach zapraszamy a jesli chodzi o maraton rzeszowski - to szczerze mowiac ja nie odpowiem na to pytanie bo nie mam pojecia..
Renata
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:45:47
- Życiówka w maratonie: 04:25:04
Witam,
A ja zapraszam wszystkich z Rzeszowa, okolic i nie tylko na Bieg Mikołajowy w Ropczycach 6.12.2014r. Szczegóły na naszej stronie:
Bieg św.Mikołaja Ropczyce 6 grudzień 2014
Piotr
A ja zapraszam wszystkich z Rzeszowa, okolic i nie tylko na Bieg Mikołajowy w Ropczycach 6.12.2014r. Szczegóły na naszej stronie:
Bieg św.Mikołaja Ropczyce 6 grudzień 2014
Piotr
-
- Wyga
Witam wszystkich i zapraszam na wspólny rozruch w najbliższa sobotę . I oczywiscie na Maraton Rzeszowski obowiązkowo w niedzielny poranek:-)
Pozdrawiam Renata
Pozdrawiam Renata
Ostatnio zmieniony 18 paź 2014, 23:59 przez reniabrandys, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Wyga
Słuchajcie, piszę z prośba w imieniu znajomych a raczej małego Kubusia,który walczy z rakiem drugiego już oczka bo jednego juz nie ma.Żeby dokończyć rozpoczęte leczenie potrzebują pieniędzy i BARDZO PROSZĄ nawet o drobną kwotę i PODAJ DALEJ kto może...
Więcej info na stronie www.OkoKuby.pl albo na facebooku.
Więcej info na stronie www.OkoKuby.pl albo na facebooku.
- gatto_nero
- Rozgrzewający Się
Witam - czy jutro to jest 25.10.2014 odbędzie się BBL? Pozdrawiam Kuba
-
- Wyga
Witam,
Oficjalnie sezon Biegam Bo Lubię zakończył się z dniem 8 listopada
, my jednak nadal spotykamy się na zajęciach, ale w okresie zimowym jesteśmy co 2 tygodnie.
Zaczynamy od 22 listopada (sobota) o godz. 9.30 na stadionie Resovia Rzeszów.
Do zobaczenia,
Justyna
Oficjalnie sezon Biegam Bo Lubię zakończył się z dniem 8 listopada

Zaczynamy od 22 listopada (sobota) o godz. 9.30 na stadionie Resovia Rzeszów.
Do zobaczenia,
Justyna
-
- Wyga
Zapraszam na zajęcia BbL w najbliższą sobotę tj. 22 listopada na godz. 9.30 na stadion Resovia Rzeszów.
Rozgrzejemy się i będzie nam ciepło. Do zobaczenia. Justyna
Rozgrzejemy się i będzie nam ciepło. Do zobaczenia. Justyna
-
- Wyga
Zapraszam na kolejne zajęcia zimowe-mikołajkowe BbL w najbliższą sobotę, tj. 6 grudnia spotykamy się o 9.30 na stadionie Resovia Rzeszów. Zajęcia dostosuję do pogody i grupy (jeżeli będą wśród Was startujący w biegu mikołajkowym w Ropczycach). Do zobaczenia. Justyna
-
- Wyga
Zapraszam na zajęcia w najbliższą sobotę, tj. 13 grudnia, o godz. 9.30 na stadion Resovii Rzeszów. Oczywiście planowo za tydzień też się spotykamy. Na zajęciach rozgrzewka, ćwiczenia wzmacniające w formie obwodu stacyjnego i na koniec będziemy biegać. Mam nadzieję, że pogoda pozwoli nam wszystko zrealizować.
Przypominam - kto przyjeżdża autem i ma matę do ćwiczeń proszę przywieźć.
Do zobaczenia,
Justyna
Przypominam - kto przyjeżdża autem i ma matę do ćwiczeń proszę przywieźć.
Do zobaczenia,
Justyna
-
- Wyga
W najbliższą sobotę również spotykamy się na zajęciach BbL. Zapraszam Was na 9.30. Powtórzymy ćwiczenia wzmacniające, jak pogoda pozwoli, w formie obwodu stacyjnego, a potem rozbiegamy. Do zobaczenia. justyna