WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
Było jak zwykle niezwykle sympatycznie. Mimo dosyć "wymagającej" pogody nie umarliśmy z pragnienia dzięki Powerade'owi. Ciekawa koncepcja biegowa, czyli bieg w systemie australisjkim, o którym już wspomniał kri100f. Nie byłem zbyt zadowolony ze swojego startu, jako że odpadłem jako drugi ze swojej grupy (mam wytłumaczenie! ). Później dołączyłem sobie do nieco mniej wymagającej ekipy i było całkiem nieźle (musiałem jakoś podbudować ego ). Ogólnie cieszę się, że mogłem dzisiaj przyjść, jako że jeszcze 2 dni temu nie było to pewne. Pozdrawiam wszystkich uczestników z Pawłem i Adamem na czele, dzięki że organizujecie nam ten czas.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Są już zdjęcia na facebooku z dzisiejszych zajęć. Świetne ujęcia. "Nakomentowałem się", że klawiatura prawie mi się rozpadła...
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, 10:36 przez Reaktor, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Dobrze by było ustalić jakąś godzinę spotkania drużyny na niedzielny Ekiden.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, 12:57 przez Svolken, łącznie zmieniany 1 raz.
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
Hej,
co do Ekidena to trzeba najpierw sprawdzić o której startujemy (9 czy 14). 45 min przed biegiem kapitanowie drużyn mają odprawę (pewnie wtedy odbierają pakiety startowe dla całej drużyny)
napiszę zaraz do nich maila, mam nadzieję że udziela mi informacji.
Pozdrawiam,
Tomek
co do Ekidena to trzeba najpierw sprawdzić o której startujemy (9 czy 14). 45 min przed biegiem kapitanowie drużyn mają odprawę (pewnie wtedy odbierają pakiety startowe dla całej drużyny)
napiszę zaraz do nich maila, mam nadzieję że udziela mi informacji.
Pozdrawiam,
Tomek
- bennykuleczka
- Wyga
Hej,
update dot. Ekidena - startujemy po południu (taką wiadomość dostałem od organizatora), pakiety startowe odbiera kapitan w sobotę (możemy to zrobić razem po zajęciach BBL).
Pozdrawiam,
Tomek
update dot. Ekidena - startujemy po południu (taką wiadomość dostałem od organizatora), pakiety startowe odbiera kapitan w sobotę (możemy to zrobić razem po zajęciach BBL).
Pozdrawiam,
Tomek
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Tak, też zauważyłam już, że startujemy po południu - trasa będzie przetarta .
Pakiety możemy rzeczywiście odebrać w sobotę i dopełnić wszelkich formalności (oświadczenia, itp.).
Trenujcie dzielnie !
Pakiety możemy rzeczywiście odebrać w sobotę i dopełnić wszelkich formalności (oświadczenia, itp.).
Trenujcie dzielnie !
- bennykuleczka
- Wyga
Trasa może będzie i przetarta, ale trzeba się będzie bardzo pilnować żeby biec tam gdzie trzeba. Ja z racji dystansu (7,195) mam do zrobienia małą i dużą pętlę, a na niektórych odcinkach różnią się one niewielkimi niuansami - prawie bieg na orientację
Pozdrawiam,
Tomek
Pozdrawiam,
Tomek
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Bójcie się! Sklep ERGO w ostatnim momencie "stracił" dwie osoby z drużyny, która miała stratować w Ekidenie i udało mi się załapać, więc szczęśliwie pobiegnę w tej imprezie, ale się cieszę.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- rudiger
- Rozgrzewający Się
W temacie Ekidena i startu drużyny BBL:
- tak jak pisał Tomek: nasza tura startuje o 14tej
- pakiety startowe trzeba odebrać w sobotę. Zaczynają wydawać od godziny 10tej. Jako kapitan muszę być przy odbiorze pakietów
- warunkiem wydania pakietów startowych jest dostarczenie oświadczenia podpisanego przez wszystkich uczestników drużyny.
Moja propozycja jest taka: spotkajmy się wszyscy około 9:30 na Skrze. Podpiszemy oświadczenie i skoczy się szybko pod biuro zawodów, które będzie zaraz obok na Polach Mokotowskich (tym bardziej, że zajęcia mają być głównie dziecięco-rekreacyjne ). Odbierzemy pakiety i umówimy się gdzie i kiedy spotkamy się w niedzielę.
Dajcie znać, czy wszystkim z drużyny pasuje spotkanie w sobotę.
Reaktor, w której turze biegniesz?
- tak jak pisał Tomek: nasza tura startuje o 14tej
- pakiety startowe trzeba odebrać w sobotę. Zaczynają wydawać od godziny 10tej. Jako kapitan muszę być przy odbiorze pakietów
- warunkiem wydania pakietów startowych jest dostarczenie oświadczenia podpisanego przez wszystkich uczestników drużyny.
Moja propozycja jest taka: spotkajmy się wszyscy około 9:30 na Skrze. Podpiszemy oświadczenie i skoczy się szybko pod biuro zawodów, które będzie zaraz obok na Polach Mokotowskich (tym bardziej, że zajęcia mają być głównie dziecięco-rekreacyjne ). Odbierzemy pakiety i umówimy się gdzie i kiedy spotkamy się w niedzielę.
Dajcie znać, czy wszystkim z drużyny pasuje spotkanie w sobotę.
Reaktor, w której turze biegniesz?
-
- Wyga
dla mnie bomba. rozumiem, że oświadczenie trzeba sobie wydrukować gdzieś ze strony? ja się w sobotę przy okazji rozliczę.
Reaktor a nie będziesz miał konfliktu sumienia? tak biec "przeciwko" BBL ? Czy wierzysz w zdrową sportową rywalizację i liczysz, że nie spotka cię za to ostracyzm na treningach ?
Reaktor a nie będziesz miał konfliktu sumienia? tak biec "przeciwko" BBL ? Czy wierzysz w zdrową sportową rywalizację i liczysz, że nie spotka cię za to ostracyzm na treningach ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Co to w ogóle jest? Wychowaliśmy zawodnika na naszym łonie a on teraz zasila inny zespół?Kas pisze: Reaktor a nie będziesz miał konfliktu sumienia? tak biec "przeciwko" BBL ?