Bieganie na Podlasiu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanie - organizujemy jakieś spotkanie w tą niedzielę pod ratuszem? 2 niedziela miesiąca, poza tym symboliczna data - możemy zrobić jakąś przebieżkę przez Białystok, dodając jakieś motywy świąteczne, np. czapki mikołaja .
-
- Rozgrzewający Się
No ta znizka swietna sprawa, zakupilem sobie w koncu buty niestety narazie musze troche odpoczac bo biegalem w halowkach po rowerowkach i kolana mnie zaczely bolec :/ no ale juz przechodzi wiec za jakis czas znowu zaczne , tym razem w normalnym obuwiu w koncu
-
- Rozgrzewający Się
Tak, ja tez kupiłam nowe buty, dziewczyna dobrze mi doradziła. Już pierwszy bieg mam za sobą. Wow, nie ma porównania między nowymi butami a tymi w których wcześniej biegałam
-
- Stary Wyga
Witaj Milutka, kondycją się nie martw, tylko do nas dołączaj!!! Jak się spotykamy to raczej rekreacyjnie, a chłopaki jak chcą to sobie sami nadrabiają kilometropulsokondycję :):) I jak spotkanie podratuszowe? Jak nie wyszło (ja np. dopiero dziś zobaczyłam, że coś planujemy), to może w tą niedzielę umówimy sie o 13 na 30-45-60 min??? W tych czapeczkach Mikołajowych, albo wogóle w stroju jak ktoś ma (ja mam :):) Będzie niedziela handlowa i pewnie trochę ludzi będzie na mieście. Chyba że -20 st. C. nas zaskoczy! Co wy na to? Wiem, porządki przedświąteczne, zakupy, ale może uda nam się znależć ten czas na przedświąteczne bieganko?