SBBP
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
A dlaczego w kalendażu nie ma?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Dziêkujê, moja webmajsterska pró¿no¶æ zosta³a zaspokojona
Ojla, kalendarz to wy¿sza szko³a jazdy, jeszcze tego nie rozgryz³am.
Darku, a nie masz tych maili w SENT Items? Nie mo¿esz ich wys³aæ jeszcze raz?
Leszek, jak siê czujesz, mój Ty Kevlarmenie? Ani mi siê wa¿ przyje¿d¿aæ jutro na £osiowe. Na pewno ¿artowa³e¶ z tym bieganiem jutro. Proszê, poodpoczywaj trochê, daj odetchn±æ pot³uczonym ko¶ciom i nadwyrê¿onym ¶ciêgnom.

Ojla, kalendarz to wy¿sza szko³a jazdy, jeszcze tego nie rozgryz³am.
Darku, a nie masz tych maili w SENT Items? Nie mo¿esz ich wys³aæ jeszcze raz?
Leszek, jak siê czujesz, mój Ty Kevlarmenie? Ani mi siê wa¿ przyje¿d¿aæ jutro na £osiowe. Na pewno ¿artowa³e¶ z tym bieganiem jutro. Proszê, poodpoczywaj trochê, daj odetchn±æ pot³uczonym ko¶ciom i nadwyrê¿onym ¶ciêgnom.
-
- Zaprawiony W Bojach
Aha, i jeszcze s³ówko do Moniki, narzeczonej Jerry'ego:
Czytaj±c Twoj± relacjê zastanawia³am siê, czy dasz siê kiedy¶ skusiæ na wizytê na SBBP, ¿eby popatrzeæ z bliska, na czym to nasze wariactwo polega. Proponujê na pocz±tek rower. Tak ³adnie napisa³a¶ o swoich prze¿yciach w zwi±zku z debiutem maratoñskim Jerry'ego, ¿e a¿ ciep³o robi siê na sercu. Odwied¼ SBBP koniecznie - chcemy Ciê poznaæ!
Czytaj±c Twoj± relacjê zastanawia³am siê, czy dasz siê kiedy¶ skusiæ na wizytê na SBBP, ¿eby popatrzeæ z bliska, na czym to nasze wariactwo polega. Proponujê na pocz±tek rower. Tak ³adnie napisa³a¶ o swoich prze¿yciach w zwi±zku z debiutem maratoñskim Jerry'ego, ¿e a¿ ciep³o robi siê na sercu. Odwied¼ SBBP koniecznie - chcemy Ciê poznaæ!
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Tak tylko pytam, bo ja akurat często przez kalendaż oglądam (większe zdjęcia
).
A wracając do szkolenia z Jerzym Skarżyńskim. Macie jakieś wybrane miejsce? Znalazłam takie coś. Jeśli ceny aktualne, to wynajęcie tartanowej 60 metrowej 4 torowej bieżni za godzinkę wynosi 80PLN.
Tak popatrzyłam sorki, znowu w kalendaż. Ten 13-ty czerwca to długi weekend. Ciężko byłoby mi się urwać rodzinie, a wziąć udział bym chciała
.
Jola

A wracając do szkolenia z Jerzym Skarżyńskim. Macie jakieś wybrane miejsce? Znalazłam takie coś. Jeśli ceny aktualne, to wynajęcie tartanowej 60 metrowej 4 torowej bieżni za godzinkę wynosi 80PLN.
Tak popatrzyłam sorki, znowu w kalendaż. Ten 13-ty czerwca to długi weekend. Ciężko byłoby mi się urwać rodzinie, a wziąć udział bym chciała

Jola
Pozdrawiam, Jola
- jerry
- Wyga
A pewnie, ze przyjadę. Dziekuję za zaproszenie. Ze mną czasem to trochę jak z tym niewiernym Tomaszem - póki nie zobaczę - nie uwierzę, choć czasem i tak widok przerasta moje wyobrażenia. W każdym razie popatrzeć i pokomentować zawsze mogę, a więc do zobaczenia wkrótce .....Quote: from joycat on 9:20 pm on May 17, 2004
Aha, i jeszcze słówko do Moniki, narzeczonej Jerry'ego:
Czytając Twoją relację zastanawiałam się, czy dasz się kiedyś skusić na wizytę na SBBP, żeby popatrzeć z bliska, na czym to nasze wariactwo polega. Proponuję na początek rower. Tak ładnie napisałaś o swoich przeżyciach w związku z debiutem maratońskim Jerry'ego, że aż ciepło robi się na sercu. Odwiedź SBBP koniecznie - chcemy Cię poznać!
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Czuje się nie najgorzej tylko:Quote: from joycat on 9:15 pm on May 17, 2004
Leszek, jak się czujesz, mój Ty Kevlarmenie? Ani mi się waż przyjeżdżać jutro na Łosiowe. Na pewno żartowałeś z tym bieganiem jutro. Proszę, poodpoczywaj trochę, daj odetchnąć potłuczonym kościom i nadwyrężonym ścięgnom.
- nie siadam,
- nie śmieje się,
- nie śpię,
- nie schylam się,
- nie oddycham,
a tak poza tym to wszystko w porządku.
Dobra - już nie chcecie ze mną biegać - że niby Jonasz jestem ?

Kości i ścięgna po regeneracji. Tylko pomiętajcie, żebyście się jutro nie spóźnili.

[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
A B S O L U T N I E ! ! ! ! !Quote: from Ibex on 10:36 pm on May 17, 2004
Leszek jedziesz na Kabaty w sobotę??

- Slavko
- Wyga
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Joycat, oczywiście pięknie. 
Dodałem do Kalendarza.
Co do Jurka Skarżyńskiego to on może tylko 13-go (bądź 12-go) i dlatego ten termin. To znaczy pewnie mógłby później ale nieprędko bo ma różne inne wyjazdy.
Co do miejsca to dzięki za link, jeszcze przemyślimy to.
To na razie pierwsza propozycja.
(Edited by FREDZIO at 1:13 pm on May 18, 2004)

Dodałem do Kalendarza.
Co do Jurka Skarżyńskiego to on może tylko 13-go (bądź 12-go) i dlatego ten termin. To znaczy pewnie mógłby później ale nieprędko bo ma różne inne wyjazdy.
Co do miejsca to dzięki za link, jeszcze przemyślimy to.
To na razie pierwsza propozycja.
(Edited by FREDZIO at 1:13 pm on May 18, 2004)
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Istotnie jakieś wiosenne przyspieszenie zdarzeń. Leszka to już w ogóle nie można spuszczać z oka. Ten to zawsze potrafi coś wykombinować by ożywić forum. Dobrze, że będziesz na łosiowych bo do swojej listy dolegliwości dopiszesz jeszcze naderwane uszy za które cię wytargamy za zbyt lekkomyślne szastanie kevlarem Niezłego stracha napędziłeś tu wszystkim.
Joycat, FREDZIO będzie zazdrosny. Robota po byku. Przy okazji pozdrawiam wszystkich trenujących w górach. Napisz FREDZIU jak Ci tam jest i czy cię nie krzywdzą zbyt mocnym treningiem.
No i oczywiście jestem pod wrażeniem tekstów tandemu Monika & Jerry. Baaaardzo mi się podobało. I wcale nie jestem pewien czy czterogodzinne stanie na chłodzie jest łatwiejsze od czterogodzinnego biegu. Coś czuję, że większość z nas wybrała by raczej bieg. Dla obojga gratulację za wytrwałość i fajowy tekst.
Joycat, FREDZIO będzie zazdrosny. Robota po byku. Przy okazji pozdrawiam wszystkich trenujących w górach. Napisz FREDZIU jak Ci tam jest i czy cię nie krzywdzą zbyt mocnym treningiem.
No i oczywiście jestem pod wrażeniem tekstów tandemu Monika & Jerry. Baaaardzo mi się podobało. I wcale nie jestem pewien czy czterogodzinne stanie na chłodzie jest łatwiejsze od czterogodzinnego biegu. Coś czuję, że większość z nas wybrała by raczej bieg. Dla obojga gratulację za wytrwałość i fajowy tekst.