Grupa Katowicka - wirtualnie i nie tylko
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie cisnęły, ale to dzięki nim miałem 5 miesięcy ograniczonego biegania. Teraz też zacząłem w nich biegać po miesięcznej przerwie i znowu zaczynało boleć, teraz ta para butów stoi w szafie, biegam w starych i żadnych problemów.
łukasz
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Marek planujesz jeszcze jakieś starty.Ja z Agą zaliczam jeszcze Ustroń 8.11 i Bydlin 11.11 no i przerwa 
Moze gdzieś się dasz skusić:)
Mówisz że wy za cieńcy jesteście:o.A może Kussy nie chce zdradzić tajemnicy swoich treningów,bo się boi konkurencji na wiosnę:hahaha:

Moze gdzieś się dasz skusić:)
Mówisz że wy za cieńcy jesteście:o.A może Kussy nie chce zdradzić tajemnicy swoich treningów,bo się boi konkurencji na wiosnę:hahaha:
-
- Zaprawiony W Bojach

(Edited by MarekC at 8:40 am on Oct. 30, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
tak prawdę mówiąc to już piwko (i odrobinkę szampana) wypiłem i na kawałku imprezki u Mikaela byłem ale... do głupot to ja jestem pierwszy!!
no nic dzisiaj chyba się będę widział z Mikaelem to wybadam co i jak (może uda się go zrujnować
)
no nic dzisiaj chyba się będę widział z Mikaelem to wybadam co i jak (może uda się go zrujnować

- kussy
- Wyga
PANOWIE...
NIE PRZESADZAJCIE NIE UWAZAM SIE ZA LEPSZEGO OD WAS A MOJE TRENINGI TO NIE TAJEMNICA
WEZCIE POD UWAGE ZE JA JESZCZE BIEGAM SEZONIE NA BIEZNI I MOJE TRENINGI WYGLADAJA TROCHE INACZEJ NIZ WASZE
ALE JAK CHCECIE COS WIEDZIEC TO PYTAJCIE
ODPOWIEM NA WSZYSTKO
NIE PRZESADZAJCIE NIE UWAZAM SIE ZA LEPSZEGO OD WAS A MOJE TRENINGI TO NIE TAJEMNICA
WEZCIE POD UWAGE ZE JA JESZCZE BIEGAM SEZONIE NA BIEZNI I MOJE TRENINGI WYGLADAJA TROCHE INACZEJ NIZ WASZE
ALE JAK CHCECIE COS WIEDZIEC TO PYTAJCIE

- lecho
- Zaprawiony W Bojach
No nie Kussy przecież żartujemy:) wiadomo że twoje treningi są inne choćby z racji wieku.No ale trochę teorii możesz nam przekazać.Aha a może będziesz w Ustroniu,ewentualnie w Bydlinie?
- kussy
- Wyga
NO JA MAM NADZIEJE ZE TO TYLKO ZARTY
ALE JESLI MOGE COS KOMUS PODPOWIEDZIEC TO CHETNIEA
CO DO BIEGOW TO JESZCZE NIE WIEM CZY BEDE STERTOWAL MAM NADZIEJE ZE TAK ALE... CZAS POKAZE

CO DO BIEGOW TO JESZCZE NIE WIEM CZY BEDE STERTOWAL MAM NADZIEJE ZE TAK ALE... CZAS POKAZE
-
- Zaprawiony W Bojach
No i tak to jest bieganie to sport indywidualny (i chyba dlatego to lubię), każdy z nas ma inne cele treningowe itd.. więc spotkania to raczej traktujmy rozrywkowo.
Wczoraj niestety Mikael zastrajkował i nic nie wiem nt. pempkowego.
Jak tam Lecho jakie plany na sobotę/niedzielę? jakiś długi bieg?
Wczoraj niestety Mikael zastrajkował i nic nie wiem nt. pempkowego.
Jak tam Lecho jakie plany na sobotę/niedzielę? jakiś długi bieg?
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Niestety Marek ale zaraz wyjeżdzam i wrócę dopiero w niedzile w nocy.Będe biegał w okolicach Jarocina.Co do wspólnego biegania to musimy się dogadać po przerwie którą planuje po Bydlinie.